reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

witam was dziewczynki w weekendzik
zaraz sobie zaparze kawusie , a wy juz po??
mufka- na pewno sie uda jak nie w tym to w kolejnym, z ta ksiazka to swietny pomysl, ja nie znam tej super niani bo nie ma tego u nas w tv, ale widzialam jak w Szymonie Majewskim ja parodiowali hihi, a karteczki tak jak napisala Ewcia napewno nie pozolkna:-)
Kiniusia i Madgirl-trzymam kciuki za II
Mamusiasynusia -jak sie dzisiaj czujesz??
Bastra- witaj zlociutka, trzymam kciuki zeby ci sie udalo w tym cyklu:laugh2:
Dorotka- ja ci zazdroszcze ze jedziesz do Polski , ja tez bym chciala, ale ni emoge, juz 4 lata tu siedze, a tak bym chciala jechac i odwiedzic:-(
Ataata- smialo wklejaj wiecej fotek, a co do slodzenia to bylo szczere slodzenie:laugh2:

ok to ja uciekam wypic ta kawe, zycze wam duzooooo energii na reszte dnia

reklama
ewciu nie denerwuj się Kochana, faceci tak mają;-)czasem muszą się dowartościować:-D
gosiu ja też przyłączam się do kawki:tak:tak licząc to juz druga dzisiejszego dnia.Spiję kawkę i zabieram się za robienie obiadku, bo już w brzuchu burczy:-DWidzę gosiu że już sporo czasu na obczyźnie, a w ogóle masz zamiar kiedyś wrócić, czy zostajesz na stałe?Mam nadzieję ze jak zorganizujemy zlot bb to będziesz z nami:tak:
znikam zaparzyć kawkę

taaa,juz mam nerwa,bo m juz mi nagadał,ze leze bez niego...:crazy::no:...bo jego zdaniem ja powinnam siedizec w domu z matim i płakać w poduszke,z eon biedy tam,a ja tu,i on tyra...a wogole jak zaczynamy temat,ze moglby juz wrocic do PL,a nie tam siedizec,,to konczy sie na tym,ze ja wydaje za pieciu,nie oszczedzam,,no to musi na mnie robic i to moja wina,ze on jets tam,,no wkur nieziemski dzisiaj mam na niegooo:wściekła/y::no::no:

Ewciu, ja niestety też mam tak w domu. Tyle, że ja jestem jeszcze ciągle tu w Szkocji z tym moim panem. Ciągle słyszę, że wydaje on tyra jak dziki osioł, żeby dom wykończyć w kraju i żebyśmy mieli coś. A ja jestem tylko od wydawania i w ogóle jestem bezużyteczna. Tylko myślę kiedy wrócić do Polski i nic poza tym.
Ja znowu od dwóch dni przerabiam ten temat, ale tym razem się tak zawziełam, że chyba jednak nie będzie drugiej dzidzi. Bo wszystkiego mi się odechciewa...:wściekła/y::wściekła/y:

mufka- teraz czekam na zielona karte ( ona daje mozliwosc legalnego przebywania tu zazwyczaj przez 10 lat, w ciagu tych 10 lat mozesz ubiegac sie po 5 latach od jej otrzymania o obywatelstwo amerykanskie), jezeli ja dostane to na dzisiaj chce tu zostac, a do Polski to tylko w odwiedziny:-),chyba ze sytuacja gospodarcza w usa bedzie sie pogarszac to wroce;
na poczatku bylo mi ciezko, strasznie tesknilam za krajem i naszymi tradycjami, ale teraz jest ok, podtrzymujemy polskie tradycje tutaj, za mna przyjechala mamcia, wiec na swieta jest smaczne polskie jedzonko takie jak zawsze bylo w domku, wiec juz nie placze, bo w pierszym roku przebywania tutaj bylo nam zle

ok uciekam ja juz do sprzatania domciu jeszcze dzis mnie czeka mycie okien:baffled:

ewciu nie denerwuj się Kochana, faceci tak mają;-)czasem muszą się dowartościować:-D
znikam zaparzyć kawkę
hehe to moj wtedy to jakis lalaus,heheh tyle razy sie dowartosiowywac,,heheeee

Ewciu, ja niestety też mam tak w domu. Tyle, że ja jestem jeszcze ciągle tu w Szkocji z tym moim panem. Ciągle słyszę, że wydaje on tyra jak dziki osioł, żeby dom wykończyć w kraju i żebyśmy mieli coś. A ja jestem tylko od wydawania i w ogóle jestem bezużyteczna. Tylko myślę kiedy wrócić do Polski i nic poza tym.
Ja znowu od dwóch dni przerabiam ten temat, ale tym razem się tak zawziełam, że chyba jednak nie będzie drugiej dzidzi. Bo wszystkiego mi się odechciewa...:wściekła/y::wściekła/y:
no to ci wspolczuje,jak i sobie tez,obie przerabiamy to smao,,ach z facetami....

Iwonko, Beatko z pewnością przyda mi się trochę luzu i nie myślenia o starankach :tak:.
Mufka super sprawa z tą książką. Schowaj ją nie za głęboko bo na pewno wkrótce będziesz po nią siegać, życzę ci tego z całego serca.
Ewcia i Eliczek mężów nie słuchajcie ;-). A jak się im coś nie podoba to dajcie im kasę do ręki i powiedzcie, że od teraz oni rządzą i zobaczycie ile wydadzą jak takie cwaniaki z nich :wściekła/y:. Ewcia baw się dobrze na imprezce.
Gosia rany boskie 4 lata :szok:, toć to szok dla mnie. Ja póki co ze 3 razy w roku jestem z wizytą w Polsce (ale to pewnie dlatego, że zawsze wyskoczy coś,że muszę lecieć i coś pozałatwiać, bo tak byłabym 1-2 razy do roku bo takie podróże kosztują mnie majątek :baffled:)
A co z naszymi testowiczkami?

Witajcie staraczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chcialam Wam wszystkim ktorzy mnie jeszcze pamietacie przekazac wiadomość: 2 testy ciążowe mam dosatnie i w czwartek poziom bhcg ponad 6tys!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!we wtorek ide do gina z tymi wynikami!!! nie moge sie przemeczac dzwigc itp zeby nie stracic tej ciazy ale juz ja sie o to postaram!!trzymam za was kciuki warto probowac i miec nadzieje do konca!!!

ewciu i eliczku słuchajcie dorotki bo dobrze mówi;-)
ciesze sie dziewczyny że podoba się Wam pomysł z tą książką:tak:szczerze mówiąc to mam wielką ochotę ją przeczytać:-)musiałabym się zaczaić tak żeby Małż nie wyczaił co jest grane:tak:
rudka wspaniałe wieści!!!!!! Dbaj o siebie i fasolkę i życzę wspaniałego okresu oczekiwania na dzidziusia:tak:

reklama
Do góry