reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Antiope badz dzielna, bedzie dobrze. Dzis juz patrzysz inaczej na cala sytuacje, dlatego masz zly dzien. Oby do poniedzialku, pojdziesz do pracy i nie bedziesz miala czasu, na myslenie o bylym. Tylko do niego nie dzwon! Wlacz sobie jakis film i za duzo nie mysl.

reklama
Antiope buziam cię i tulam mocno. Pamiętaj że po deszczu zawsze przychodzi słońce, więc wszystko się ułoży ;-). A tęsknota za P napewno nie raz cię jeszcze najdzie, więc bądź dzielna.

Antiope dam Ci dobra rade- jak moj maz wyjezdza, na kila miesiecy staram sie o nim nie myslec, wiem ze to nie jest to samo. Ale to mi pomaga- ja mysle o nadchodzacych swietach, zakupach, oplatach i roznych pierdolkach- zyby tylko nie myslec o mezu.

Antiope!!! Słońce, trzymaj się cieplutko. My się już musimy użerać z tymi naszymi mężulami. Ale pomyśl sobie, że Ty możesz zmienić sobie model, jeśli ten Cię rani i nie spisuje się.
A tęsknić będziesz napewno, w końcu wiele Was łączy, no i wspomnienia...
Kochana będzie dobrze!!! Głowa do góry!!

Dzięki dziewczynki. Wiem, że nie wolno mi do niego dzwonić.
Zajęć mam aż nadto. Dziś byłam na uczelni i jutro też będę. Jakoś to nie pomaga, bo przez całe zajęcia o nim myślałam. Ale jutro umówiłam się na randkę, może to pomoże. :-)

No i tak trzymaj Antiope. Randki napewno dobrze ci zrobią. Podniosą cię na duchu. Baw się dobrze i idź na żywioł. Nie ma nic bardziej motywującego faceta do działania niż wzbudzenie w nim zazdrości (mam tu twojego P na myśli)

A niech zazdrosc Twojego P zje.......... zrob sie na sex bombe i idz na randke. Tylko na spotkaniu nie mysl o P, bo zamiast dobrze sie bawic, bedzie totalna klapa.

reklama
antiope randkuj Kochana i staraj się pchnąć natrętne myśli w inną stronę. Trzymam kciuki za Twoje powodzenie;-)
iwonko widzę że szalejesz w sieci i zakupy uskuteczniasz:-)
puchatko tulam mocno ;-)odzywaj się częściej Kochana. A jak tam po wizycie rodziców? Już wyjechali, czy jeszcze goszczą?
madigirl no to miłego wieczorku i udanego seansu życzę:-)
dorotko skorzystałam z okazji że Małż jeszcze w pracy i przeczytałam kawałek książki, a całość generalnie przejrzałam:tak:polecam, fajna lektura:-)
kiniusia jak tam Kochana, miałaś testować, odezwij się
mamusiasynusia jak dziś samopoczucie? mam nadzieję ze wszystko gra:-)

gosiu, ataata, beatko, fifi,eliczku,lenna,idarnowska, bastra,asialc, ewciu, sylcia, aga pozdrowienia :tak:

Do góry