reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Dzien dobry..
A do mnie mężulod zisiaj oprzyjeżdża,zjeżdża po swój smaochód,,kurcze zabiera m Audinke moją,a ja chciałamw szokle sie pokazać,ehhe żartuje,,będe moim małym cackiem jeździłą teraz do pracy...
I wogole to amm płodne i będizemy działać,dwa dni to też cośik,,,haha
Bastra te żołnierzyki,ależ sie uśmiałąm,aż syn zapytał z czego sie śmieje..:-D:-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:ale ja sie nie znam na tym,,
Idarnowska co tam,bidna tak zalatana,,
Ja od pon bede zalatana,makabra,,teraz mam sporo pracy,plany,plany i plany wynikowe itp,,szokk a co potem bedzie,,az strach pmyslec...
Hausfrau jasne z eopije z WAMI:tak::tak:

reklama
No to wlazłam na tą stronkę z bajerkami,zajefajne
Ja dizisaj bede
f055.gif
i
s085.gif
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale to dobree

Cześc dziewczyny

Basta z tego co kojarze to moja siostra z mężem leczyli niepłodność w Krakowie właśnie. Mąż też badał żołnieżyki, obydwoje chodzili do prywatnej kliniki na Kopernika... No i tam sie wystarali o dwójke dzieci:tak: ale więcej szczegółów nie znam, poza tym że lekarze zdziercy, lecą na kase i wogole kombinują żeby jak najczęściej na wizyty sie pojawiać (tysiące badań itp) żeby jak najwięcej pieniążków zostawić u nich w kieszeni... no ale doszli co jest nietak i z nią i z nim, dostali odpowiednie leki no i sie udało. Także chyba warto było ;-)

Ataata dziekuje za info. Przegladalam strony na necie ale nic na kopernika nie znalazlam. poszukam jeszcze. Znaalazlam jakies na Olszanskiej i podobno badanie kosztuje 70 zl. pisza ze to najtansze miejsce ale jeszcze sie rozgladne.

Ewcia no ba cala armie trzeba przebadac
s045.gif

Dobry wieczór!

NieSamowita, dobrze, ze wyrwałaś ząbka. Mam nadzieję, że przestało już boleć.

Hausfrau :-)

Ewcia, pierwsza wypłata opita? ;-) Trzymam kciuki za działania :-D

Ilonka, wracaj szybciutko do zdrowia. Oby bardziej Cię nie wzięło. Dzięki :-)

wagnies, mam nadzieję, że już pogodziłaś się z mężem :-)

lenna :-)

gosia, odpoczywasz po porządkach? :-)

Bastra, mam nadzieję, że dobrze bawisz się na grillu :-)

Iwonka, miłej zabawy u brata :-)

Ataata :-)

A to mój ostatni weekend przed powrotem do pracy. Od rana sprzątam, bo w poniedziałek pewnie nie będzie mi się chciało. Będę wolała posiedzieć z córcią i posłuchać opowiadań z przedszkola. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Szczerze mnówiąc troszkę się denerwuję ;-)
A mnie wcale się nie chce wracać do pracy. Dobrze mi w domciu. Nie rozumiem osób, które sądzą, że w domu to żadna robota i tylko się odpoczywa.
Pewnie byłoby inaczej gdybym robiła to co lubię a tak....Ach...bilet miesięczny już kupiony i od poniedziałku pobudka po 5 rano.

no hejka
niesamowita-bluzeczka very sexy :-)na dysko chyba jak znalazl prawda, bo z tego co ogladalam reportarz tu w tetewizji, to teraz w Polsce tak na disco sie chodzi:-)-bardzo ladna , tutaj to taka trudno chyba znalezc, chyba ze ja po zlych sklepach chodze:-p

asialc- tak odpoczywam:-)dzisiaj tylko zostawilam sobie mycie podlog i dolne pietro, ale juz wszystko wysprzatalam, a wieczorkiem pranie, a z praca masz racje, w siedzac w domku tez ma sie obowiazki, chyba ze sie wogole nic nie robi, ja to bym sobie chciala miec macierzynski, tylko tu taki macierzynski to 6 tyg, i to jak masz prace jakas porzadna, a jak nie to praca, praca i oddaja dzieci do zlobka takie malutkie szkrabki

ok zmykam jade po zielepuche dla krolisia

czesc:-):-):-)
Oj jak tutaj pusciutkoooooo...ze az glowa boli:-p
Niestety mnie boli ale co innego...brzuchol mo @ nareszcie zawital :-D
Nie przypuszczalam ze tak siebede cieszyc z nadejscia @.
Gril udany przyjechalismy objedzeni ze hoho tylko niestety mialam bezalkoholowego bo ktos musial wracac samochodem.
Chyba wracam spowrotem do lozka bo wstalam tylko do toalety a komp na noc byl wlaczony wiec tak przy okazji zagladnelam do was:tak::-)

Witajcie.

Ja wczoraj na rajdzie bylam. Wrocilam padnieta ale wyjazd super. Bardzo fajni ludzie no i duzo sie nauczylam.

Idarnowska a co to za chorubsko? Mam nadzieje ze dzis juz lepiej sie czujesz!

Bastra z tego co wiem to seminogram mozna zrobic w Diagnostyce na Olszanskiej ale nie wiem ile kosztuje. Rzeczywiscie niewiele dziewczyn tutaj cieszy sie z @:tak::-D:-) No to teraz zaciskam kciuki zeby juz bylo dobrze!

Ewcia to zycze udanych staranek!

Asialc oj z moim chlopem to nie tak latwo... on nigdy nie wie o co mi chodzi, nigdy nie uwaza ze to on zawalil i on powinien mnie przeprosic... a ja nie chce znowu wyciagc pierwsza reki bo mam juz tego dosc!!!
Milego powrotu do pracy zycze!!!

Ataata Ty za kilka dni bedziesz miala juz studniowke:szok:

Dzien dobry...
Ja juz meza zapkowalam i oddelegowalam do belgii do prac,teraz za 4 tyg wroc....znow sami,ale tkei życie..

Dobry wieczór!
Ewcia, pierwsza wypłata opita? ;-) Trzymam kciuki za działania :-D
A to mój ostatni weekend przed powrotem do pracy. Od rana sprzątam, bo w poniedziałek pewnie nie będzie mi się chciało. Będę wolała posiedzieć z córcią i posłuchać opowiadań z przedszkola. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Szczerze mnówiąc troszkę się denerwuję ;-)
A mnie wcale się nie chce wracać do pracy. Dobrze mi w domciu. Nie rozumiem osób, które sądzą, że w domu to żadna robota i tylko się odpoczywa.
Pewnie byłoby inaczej gdybym robiła to co lubię a tak....Ach...bilet miesięczny już kupiony i od poniedziałku pobudka po 5 rano.
Asiu jeszcze jej nie dostalam,pewnie w pon mi przeleja kaske,,opije na pewno...
A przyłączam sie do ciebie,bo to mój też ostatni weekend wolny,od pon do pracy a Matuś też do przedszkola....i tez juz sie denerwuje na sama mysl jak on tam sam beze mnie,ale jestem tez dobrej mysli ze bedzie oki,,clay czas mu tlumacze z etam idzie sam beze mnie i ja go potem odbiore....zadowolony jest,,ale ciekawe,,jutro sie okaze wsyztsko...

Asiu Wyrwałam nie boli już tak bardzo ale jednak jeszcze boli mnie dziąsło :confused: wygrałam aukcje na allegro kupiłam sobie bluzeczkę oto link do niej SeXy__ ToP__GlAmour__HiT 2oo7__NeW StyLe (229895196) - Aukcje internetowe Allegro jest super:-):-):-)
wow co z abluzeczka sexy,,ja bym takiej nie ubrałą,bo brak mi odwagi,,a t y jestes fajan laseczka,takze ubieraj twoj paweł bedzie zazdrosny jak beda na ciebie patrzyli...

Witajcie.
Ja wczoraj na rajdzie bylam. Wrocilam padnieta ale wyjazd super. Bardzo fajni ludzie no i duzo sie nauczylam.
Ewcia to zycze udanych staranek!
:szok:
Wagnies no to super,ze sie dobrze bawilas,odpoczywaj dzisiaj...
Juz po starankach,,tylko dwa dni było,,ech nie am czasu nawet kiedy dzidzi zrbic z tapraca M:baffled::sorry2::shocked2::shocked2:....

reklama
Do góry