reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Hausfrau jakos tak na domysl przegladam ta strone. A powiedz mi czy na gg tez mozna te emotikony wykorzystac? bo wydaje mi sie ze chyba jednak nie....

niestety chyba na GG się nie da. Sama próbowałam ale mi rozmówcy pisali, że nic nie widzą. Chyba, że spróbujesz zapisać sobie takiego emota na kompie jako obrazek a potem wkleisz go na GG i zrobisz próbę czy ten komu to wysłałaś to widzi.

Witajcie dziewczynki:-):-):-).
ja już po pracy i odpoczywam :tak::tak:.
Niezbyt dobrze sie czuje wzieło mnie jakieś przeziębienie :sick::sick::sick:

Sabinko ojejciu wyrywanie ząbka :szok::szok::szok:

Gosia witaj :-):-):-)

lenna witaj :-):-):-)

Wagnies witaj :-):-):-)

Hausfrau te emotoikony sa cudne :-D:-D:-D

Asiu nie przejmuj sie nie zadanym egzaminem, ja zdałam za drugim ,rzadko kiedy zdaje sieza pierwszym :-:)-(

Ataata,Monika,Ewcia,Fifi,Elza,Iwonka i wszystkie inne dziewczynki Witajcie :-):-):-)

czesc dziewczynki:-)
Dawno mnie tu nie bylo ale jakos tak pracowicie mi minol tydzien.
Mam pytanie.....Poniewaz ja w dalszym ciagu nie mam okresu. Poprostu zabladzil.
Jka bylam u gin to przepisal mi progesteron w zastrzyku i zebym czekala na krwawienie. Zastrzyk mialam zrobiony 26 sierpnia <niedziela> i do dzisiaj jeszcze nie dostalam. Niewiem co robic poniewaz nie wiem jak dlugo moge czekac od astrzyku.
Po wystapieniu krwawienia mam sie udac na badanie usg monitorowania czy wogole cossieu mnie w srodku dzieje. Wiecie o co chodzi? I moj kochany tez musi isc prebadac swoja armie :-p.Nie wiecie gdzie w Krakowie badaja zolniezyki? I jaki tomoze byc koszt?
Jesli ktoras z was moze mi pomoc to z gory dziekuje.
Buziaczki papa

Dzisiaj sie wybieramy na grila.Ciekawam jaka pogodasie szykuje?

NieSamowita i jak opuchlizna?? zeszła?? jak miałam kiedyś usuwaną szóstkę to zaraz po powrocie do domu trzymałam przy policzku kawał zamrożonego mięsiwa (fuuuj) ale pomogło i w ogóle nie spuchłam.
idarnowska uważaj na zdrowie bo coraz częściej słyszę, że teraz pełno osób choruje na właśnie grypę.
Bastra nie umiem niestety odpowiedzieć na Twoje pytania ale i tak życze powodzenia i miłego grilla!!

reklama
Witajcie:-) u mnie szaro buro i ponuro i do tego wietrznie:wściekła/y:,w domu ciemno az a my jedziemy dzis do Wilanowa na urodzinki mojego brata,on ma coreczke Julie wiec Vanesska bedzie miala z kim sie po bawic:tak:
Bastra ja nic nie pomoge niestety:no:

Zycze milego cieplego i slonecznego weekendu!!!!!

Do góry