reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

dziekuje dziewczynki za pamiec:-)i za te wszystkie zyczonka
ja niestety nie spedze dzis rocznicy z mezem, chyba po 22 bo szkola po pracy mnie czeka, no coz, odbijemy to sobie w sobotke- dziekuje jeszcze raz i buziam was wszystkie

Wagnesku kochany Wszystkiego najlepszego z okazji 4-tej rocznicy ;-)obyscie sie kochali kazdego dnia tylko mocniej i mocniej-zreszta tak pewnie jest, prawda;-)

reklama
Dzień dobry!

Dziękuję Wam wszystkim i każdej z osobna za ciepłe słowa :-) Od razu czuję się lepiej. Egzamin postaram się zdać za drugim razem, a jak nie wyjdzie, to za trzecim ;-) A co do @, to mam nadzieję, że to ostatnia i przez następne 9 miesięcy będę miała spokój :-) Czego i Wam życzę z całego serca :-)

Gosia, wagnies :-)
Kochane, WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE Z OKAZJI WASZYCH ROCZNIC :-)

NieSamowita, jak ząbek?

Ewcia, a może właśnie Mati w przedszkolu zacznie lepiej jeść? Zawsze to raźniej z innymi dziećmi. Będzie dobrze :-)

wagnies, ostatnio na egzamin czekałam miesiąc. Na razie się nie zaisałam. Trochę brakuje kaski, ale to zrobię po 10.09. :-)

Hausfrau, jak się czujesz? Lepiej? Dobrze wiem jakie są ceny kuchni. My szukaliśmy w zeszłym roku. W końcu meble zamówiliśmy kilka kilometrów za Warszawą, bo ceny ponad połowę mniejsze, a za sprzęt do kuchni, mąż utargował cene ;-) Powodzenia.

elza, u nas też chłodno i nawet w powietrzu czuć jesień. A ja wolę jak jest cieplutko...
Gratuluję odwagi. Skoro przemogłaś lęk, to na pewno Ci się uda i zrobisz prawko. Będę Cie motywować :-) Skoro ja sie zdecydowałam, to Tobie też się uda :-)

Ataata, no i Ciebie kochana też będę namawiać na zrobienie prawka. Przyda Ci się jak maleństwo się urodzi ;-):-)

Lenna :-) jak samopoczucie?

Iwonka, powodzenia w remontach. Oby szybko się skończyły :-) Bawcie się dobrze w sobotę na urodzinkach. Chociaż mam nadzieję, że jeszcze uda Ci się do nas zajrzeć.

Puchatka, oj ta moja odwaga ;-) W trakcie miałam kilka razy ochotę uciec i już tam nie wrócić. A stres przed egzaminem był dla mnie paraliżujący. Mam nadzieję, że szybko mi się uda zdać, bo nie wiem jak wytrzymam te godziny przed :-)
A tWój wynik będzie dobry. Zobaczysz. W końcu wszystko będzie wiadomo i będziecie mogli działać:-)

fifii, powodzenia w wybiorze mebli. My to robiliśmy w zeszłym roku, a i tak jeszcze brakuje nam stolika do mniejszej części salonu. Nigdzi enie ma takiego, jakiego bym chciała ;-) Widzę, że i Ciebie będę namawiać na skończenie kursu ;-):-)

Jeśli chodzi o mojego małego przedszkolaczka, to na razie jest ok :-) Do końca tego tygodnia rodzice zostają z dziećmi. Zajęcia są przez godzinikę, do dwóch. Wychowawczyni jest przesympatyczna, ciepłą młodą osobą. Od razu Ją polubiliśmy.
Dzieci zachowują się różnie. Niektóre od razu gdy weszły do sali rzuciły się do zabawek, inne stopniowo. Moja Natalka najpierw przy nas, ale o malutku, po malutku zaczęła bawić się z innymi dziećmi. Zdaję sobie sprawę że na poczatku będzie trudno, ale wiem, ze córa szybko się zaklimatyzuje :-) Jestem dobrej myśli :-)
Oczywiście w szatni wybrała sobie wieszaczek, przy którym był obrazek z autobusem :-D Samochód był już zajęty :-D Żaden kwiatuszek, zajaczek, ptaszek itp tylko autobus :-D:-D:-D
Dzisiaj zrobiliśmy cześć zakupów do przedszkola, tylko, ze nigdzie nie było krótkich spodenek do ćwiczeń. Jutro będę u Mamy, więc tam przejdę się po sklepach.
No i przed nami ostatni weekend przed przedszkolem i moją pracką. Strasznie mi się do niej nie chce wracać.....

Hellołkaa..
Ja miałam dzisiaj tlum ludu w chacie,,mój siostrzeniec od wczoraj,a potem kumpela z dwojka dzieci,a potem mama...zabrała nas do MacDonalda na kawe ciacho lody,a dzieciom fryty itp itd..
teraz lece myju,głowe myć i spać,bo o 7 pobudka,musz erano jehcac do pracy do księgowej,bom wzywana jezdemmmm KASE nie maaj jak mi przelac bo konta im nie dałam,a żeby jutro dostać to z ranca o 8 mam byc,hehhe jutro pierwsza wypłata,,,,w nowej pracy,,czas przepic...
Pozdro dla wsio kobiałeczek....

Witajcie dziewczynki:-):-).
Przepraszam,ze tak rzadko pisze ale mamy tyle pracy ,że się nie wyrabiam i przychodze do domu padnięta. Codziennie staram sie do was zagladac i czytać was na bierząco :-):-).
A dzisiaj coś nie za bardzo się czuję jakby jakies przeziębienie mnie łapało :sick::sick:.

@ już się kończy ;-);-);-)

WSZYSTKIM WAM dziekuje za zyczenia.
Gosiu Wam tez zycze dlugich lat razem, duzo milosci i tej malej okruszynki wkoncu!!!!

A ja dzis mam dolka... jest mi smutno... maz mnie wczoraj wkurzyl (zebym nie powiedzial mocniej)... dzis przespalam prawie cale popoludnie i zaraz znowu ide spac... podusia mnie mocno utuli.... :-(

Dzień Doberek!!
Słuchajcie dzisiaj zaczyna się WEEKEND!!!!
a030.gif

Ewcia81 pierwszą wypłatę należy obowiązkowo oblać!!
e020.gif

idarnowska no to w tym cyklu bierz się do roboty...
wagnies faceci tak mają, że nas wkurzają ale jak pisze B. Tyszkiewicz "mężczyznę należy postrzegać jak takie duże dziecko"
NieSamowita dlaczego możecie zacząć starania dopiero w październiku lub listopadzie??

Ja własnie wstałam i piję kawusię...Wczoraj byliśmy u teściowej pokazywać zdjęcia sąsiadom. Na ich pytanie co teraz planujemy czy np. dziecko albo budowac domek ona pierwsza machnęła ręką i powiedziała "ach, oni są jeszcze młodzi, mają czas"... taaaaaa... zajmiemy się tym po 40-stce
d050.gif

Hausfrau z tymi chlopami to zawsze sa problemy!!!! Ale nawet nie chce o tym pisac bo mi sie az plakac chce...
A skad masz takie super emotikony???? Ja tez takie chce!

Emoty mam ze strony: Cosgan.de - Smilies tam można sobie wybrać co się podoba (stronka jest po niemiecku ale emoty widać jakby ktoś nie znał tego języka). Aby wstawić emota klikasz na niego a na dole pokazuje się kod, który nalezy skopiować i wkleić do pisanego własnie posta. Powodzenia!

wagnies niestety... ale jak to jest w piosence "trudno tak razem byc nam ze sobą, bez siebie nie jest lżej, więc trzeba nam, trzeba dbać o tę miłość, nie można stracić jej..."

reklama
Hausfrau dzieki za linka... juz tam wchodze... co prawda nie znam niemieckiego, nigdy sie go nie uczylam i jakos odrzuca mnie od tego jezyka... ale jakos sobie poradze:tak:

Do góry