reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witam Gosiu, Asiu, Meggi, Sreberko:-):-):-)
Gosiu plecak na plecy i witaj szkolo:-) Ja wracam do nauki od polowy wrzesnia:-) A moj ambitny plan zaklada, że na nastepny rok zrobie jeszcze licencjat z ksiegowości...:-) A co do staranek, to jesli nie chcesz to uwazaj, bo fasolinki juz tak lubia , ze wpadaja kiedy sie ich nie spodziewamy:-)

Sreberko no to pijemy kawcie:-) U mnie dzien przeciwny do Twojego - slonce swieci, aż milo:-)

Meggi widze ze mily dzionek mialas wczoraj:-) No i dopadajcie sie jak najczesciej :-)

Asiu przesylam Ci fluidki z pogoda na jutro co by grillik sie udal:-) Co do sprzatania to mnie tak pognalo, ze chalupa juz prawie blyszczy. A wszystko to bo lada moment ma wpasc wlasciciel po jakies listy, ktore do niego przyszly:-) Co do pracy dalej wiem, ze nic nie wiem:confused: To znaczy wiem, że nie odpuszcze tej do ktorej zaczelam szkolenia, a co z ta druga...chyba zdam sie na los.

reklama
Helloł..
U mnie kiepsko z humorem od rana,,boli mnie głowa,normlanie pęka w szwach...wzięłam pylki,pije kawe,ale zdycham..a dot ego mały gad mnie wkurza od rana,nic nie zjadł,dziubnłą chleba i pił sok,,tyle jego śnaidanie,,,a niehc nie je,,mi głow apęka,jak zgłodnieje to powie,,,
lec epoelżeć,bo zdechne...blll
a pogoda do bani,,to pewnie przez pogode...pochmurno i raczej deszczowo...

Witajcie
ja tez dzis niezbyt dobrze sie czuje ale wiem dlaczego....
same zobaczcie :-)

http://www.metacafe.com/watch/719531/lifted/

Witajcie Babeczki!!!!
Ja tak na minutke bo mnie dzisiaj w kośc od samego rana daje katar sienny ale nic za tydzień będzie po wszystkim. Macham do Was obiema rączkami i zycze miłego dnia:tak::tak::tak::-):-):-):happy::happy::happy:

Sreberko a do Ciebie mam malusie pytanko bo wiem że Ty po HSG wiem że to rano do szpitala a popołudniu do domku ale gdybys mogła to prosze daj znać co było Ci potrzebne w szpitalu to zaczne robic sobie zakupki z góry dziękuje :tak:

:-)
nie nie straszne chodzilo mi o to ze juz wiem dlaczego ja taka zmeczona chodze :-D wszytsko przez kosmitow pewnie ze mna tez tak w nocy robia

Witaj Puchatku:-)
Sreberko udalo sie:-) i jak dla mnie to też raczej zabawne niż straszne:-)
U mnie wlasciciel juz byl i sobie poszedl. Jedzie z żoną i synkiem nad morze(maja 1.5 rocznego synka). Ja koncze robić makaron z jablkami, zaraz spalaszuje troche, kąpiel i uciekam z domku na ogrodek. Zostawie pieska i na szkolenia. Potem jeszcze raz ogrodek, a potem moze uda mi sie do was wpasc:-)

reklama
Do góry