reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

witam was wszystkie mile panie i pozdrawiam, w szczegolnosci nowe kolezanki :-)
ataata...gratuluje polmetka:-)
elza...powodzenia w podejmowaniu decyzji...teraz winnym mojej nieobecnosci jest nie internet, ale urlop...jeszcze 2 tyg. mi zostaly:tak::-D
kiniusia przytulam
do wszystkich pan wkrotce swietujacych urodzinki :-D kobieta ma tyle lat na ile wyglada, a mezczyzna na ile sie czuje;-)
niesamowita...sama jestem wysoka...nizsza od ciebie o 10 cm, ale ja juz mam czasem problem znalezc spodnie dobrej dlugosci...albo bluzki z dlugim rekawem...
dziewczeta...glowa do gory...bedzie dobrze...:-)

reklama
Witajcie:-)Wybaczcie:zawstydzona/y: ja tylko na chwilke nie mam glowy do pisania i myslena:no:.Brzuch mnie juz nie boli tzn te jajniki bo one najbardziej mi dokuczaly a.@ tez jeszcze nie przyszla:dry:.Dzis od rana na zakupach,potem gotowanie a na koniec mialam maly wypaDEK :szok:
realmad2.gif
Zdazylam nalac sobie zupe do miseczki i w miedzy czasie chcialam szybko po zmywac a jak mi suszrka runela,Tzn jedna czesc z szafki mi sie obsunela i wszystko mi polecialo.Moje szklanki z Coca Coli ktore zbieralam w tym roku:wściekła/y:
realmad2.gif
talerze ktore niby sie nie tluka
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
:wściekła/y:a na dodoatek dziecko stalo obok :szok:
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
a szkla byly az w przedpokoju
shocked2.gif
i dobrze ze mialam garnki wszytkie przykryte pokrywkami w ktorych jedzenie bylo bo wszystko bym wywalila tak jak moja zupke z miseczki:dull:
realmad2.gif

Pozdrawiam wszytskie staraczki:-) i wtam nowa kolezanke:tak::-)

Niesamowita już po dzidzi dzis zaczela sie @ z opuznieniem ale jednak, mialam takie bole ze bylam u gin no i @:(
Iwonka niemartw każdemu moze sie zdażyc wpadka

hej bylam zalatana z malym i nie mialam sily czytac...
mam nowinke-wreszcie maz kupil samochod i wrocil dzisiaj :-D:-D:-D teraz spi biedak wykonczony i synek tez;
a mamusia rzadzi :-):-)
witam nowe mamusie przyszle oczywiscie ;-) zycze szybkiego zafasolkowania :-):-)
postaram sie poczytac co u was :-)

Dobry wieczór

A ja, po zakupach, ogrnięciu mieszkanka tak mniej więcej, przygotowaniu jedzonka na jutro i po upieczeniu babeczek :-)

elza, dziękuję za fluidki :-) Masz rację co do pracy. Zobaczysz co los przyniesie. I tak najlepiej :-)

Ewcia, jak tam głowa? Mniej boli?

K_asia, mam nadzieję, że też czujesz się lepiej :-)

sreberko :-)

Puchatka, oby ten katar sienny Ci szybko przeszedł. Ja też mam nadzieję, co do jutrzejszej pogody. A jak by było brzydko to nic straconego. Posiedzimy w domu :-)

NieSamowita, już weekend więc bedziesz miała okazję odpocząć i pobyć z ukochanym przez całe dwa dni :-)

Beata :-)

fifi trixibel, witaj wśród nas :-) Głowa do góry! Nie będę powtarzać tego co już pisały dziewczyny. Trzymam mocno kciuki. Uda się :-)

Antiope :-)

lenna :-)

iwonka, jak dobrze, że nic Wam się nie stało i córcia się nie pokaleczyła.

rudka, przytulam

Izabelka, jak dobrze, ze masz już męża przy sobie. Fajny samochód? :-)

Ja też dostałam dzisiaj @ :-( Wiedziałam, ze nic z tego ale trochę przykro.

Asiu nastepnym razem ;-) samochod fajny, trzeba kupic tylnia klape-byl walniety; ford fokus kombi-nareszcie sie pomiescimy :-D

Asiu tak już jest że niezaleznie od tego czy sie spodziewamy czy jak przychodzi @ to jesteśmy zawiedzione:-( ale w końcu sie uda i Natalka będzie miała rodzeństwo a co do mojego katarku to standard o tej porze roku pyli bylica i umieram ale za tydzień będzie spoko:tak::tak:
Rudka dużo ciepłych myśli w Twoją stronę ja zawsze myślałam i dotąd tak jest że jak już ma być @ to niech przyłazi w terminie przynajmniej mniej czasu na tę chcąc niechcąc budzącą się nadzieję :-(Będzie lepiej:tak::tak::tak::-)
Iwonko całe szczęście że Tobie i córci nic się nie stało bo po Twoim opisie sądze że nieźle gruchnęło ale w końcu szkło to na szczęście :tak::tak:
Antiope no niestety tym którym się udało trudno pojąc że chęci że działanie to za mało bo jakos natura przeciwko nam :confused: ale w końcu się uda tak czy inaczej zostać czyjąś mamusią :tak::tak::tak:
Izabelko gratuluje autka :-):-):-):-)
NieSamowita miłego wieczorku:tak::tak:

To ja dołączam do dzisiejszego @ grona :-( Ten cykl trwał 39 dni, ostatni 52. I jak tu cokolwiek zaplanować? :-( Ani wypadu nad wodę, ani właściwego momentu do starania się o dziewusię, czy wogóle dzidzię się nie da.

reklama
Do góry