reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Ewcia, hi, hi, hi :-D:-D:-D No widzisz jak to jest po 30 :-D:-D:-D Jakoś od razu pomyślałam o dziecku, hi, hi, hi. Ale jestem udana :-D:-D:-D No nie :-D:-D:-DStarość nie radość, hi, hi, hi

reklama
Witajcie :-):-):-).
Przeziebienie troche miejsze choć teraz spałam 2 godziny a dawno tak się nie zdarzało :-D:-D:-D. Głowa trochę boli ale biorę leki i stosuje domowe metody ;-);-) i powinno szybko minąć :tak::tak::tak:.

Elza witaj :-):-):-)

Iwonka trzymam nadal kciuki :tak::tak:

Asiu, Nocka dziekuje wam już jest lepiej :-):-)

Ewcia witaj :-):-):-)

Sabinko ach widze,że humorek dopisuje :-):-):-)

buzi@k witaj :-):-):-)

Moniko witaj :-):-):-)

Wagnies witaj :-):-):-)

Ewcia, hi, hi, hi :-D:-D:-D No widzisz jak to jest po 30 :-D:-D:-D Jakoś od razu pomyślałam o dziecku, hi, hi, hi. Ale jestem udana :-D:-D:-D No nie :-D:-D:-DStarość nie radość, hi, hi, hi
nom heee,,,,ale luzikk to sie zdarza....

Witajcie :-):-):-).
Przeziebienie troche miejsze choć teraz spałam 2 godziny a dawno tak się nie zdarzało :-D:-D:-D. Głowa trochę boli ale biorę leki i stosuje domowe metody ;-);-) i powinno szybko minąć :tak::tak::tak:.
Ewcia witaj :-):-):-)
Ilonko no to dobrze,ze przechodzi,a mą jak się spisuje?? przytula i grzeje mocno??? wogóle jak tam wam życie leci w małżeństwie???
A gdzie reszta.....hallooo

Ataatko,wagnies,puchatko,kiniusia słonko, meggie,gosia,sreberko,iwonka,Asiu,nocka,sabino,kasiu,elza i reszta całęj ekipy co tam u was sie dzieje,,,stare dzieje czy nowee:-D:-D:-D

Witam wieczorkiem i macham z calych sil:-):-):-)

Puchatku ależ ja sie wcale nie gniewam o te strony:-), w pelni Cie rozumiem zapracowana kobietko:-) Sobota już tak bliziutko to sobie biedaczku odpoczniesz.

NieSamowita coż za radość - tak trzymać!:-):-):-)

Ewcia widze,że dzień aktywnie spedzony:-)

Witaj Nocko:-)

Asiu pobudka o 7 to dla mnie teraz chleb powszedni i pomysleć że kiedyś spalam do poludnia:-) A ze sloiczkami ubawilaś mnie na maksa i nic sie nie przejmuj bo ja czesto mam takie zacmienia:-)

Iwonko kciuki zacisniete bardzo, bardzo mocno;-):-) A skąd ja znam to granie...czyżby tak robil moj M.?:-):-D Chlopy to jednak duze dzieci:-)

Idarnowska machanko, buziak:-):-) Kuruj sie bidulko, kuruj.

A u mnie jest tak: na spotkaniu bylam, oczywiscie pomylilam firmy i jednak to nie praca z tworzeniem stron:-D. Jakoś gladko wybrnelam, rozmowa byla mila. Propozycja pracy: doradza klienta w salonie z laptopami, komputerami itp. Zajmowanie sie wstepnym ksiegowaniem, umowami ratalnymi itp. Zarobki: pensja+prowizja, pensja wzrasta wraz z wdrożeniem do pracy (poczatek ok. 1000+prowizja, koniec ok 2000+prowizja). Praca 2 zmianowa, rownież w weekendy. Pan jutro bedzie podejmowal decyzje i bedzie dzwonil. Ogolnie spoko, ale ja sie juz tak nastawilam na ta prace do ktorej rozpoczelam szkolenia, no i na kase jednak wieksza, że chyba bym wolala aby pan nie zadzwonil. Jak zadzwoni to mam klopot tzn. moge mu odmowić, moge zaczać pracować ale nie wiem czy pociagne prace+szkolenia, a potem 2 prace, a moge zaczac pracowac a zakonczyc w pazdzierniku jak zaczne pracowac w banku. Ogolnie to zaraz mi sie mozg przepali od tego myslenia, ale mam czas do jutra. Moze noca wpadnie mi jakis genialny pomysl do glowy?
Ja juz niezanudzam bo znowu walnelam posta na cala strone;-):zawstydzona/y:

Ah! zapomnialam napisac, ze mama M. pamietajac o moich imieninach, co byly wtedy jak nas nie bylo, cos kombinuje w sensie pozytywnym, tyle ze ja sie tych nawet milych niespodzianek boje:zawstydzona/y:A jak na to sie wtracil ojciec M. to chcialabym zniknac na jakis czas. No nie swiadczy to o mojej normalność ale taka juz jestem...:zawstydzona/y:

hej dziewczynki wpadlam zeby wam przeslac mnostwo buziakow i pozdrowek i usmieszkow:-):-):-)

u mnie humorek jako taki dowiedzialam sie ze juz w poniedzialek do szkoly -buuuu koniec wakacji

i nic sie ie dzieje oprocz bolu w podbrzuszu i klocia jajnikow od czasu do czasu, ale dzisiaj to naprawde juz mi bolalo i sie zastanawiam co tam u mnie sie znowu dzieje, jak badalam sie prae miesiecy temu wszystko bylo ok

a z ciaza to tak jak mowilam, staranka odlozone, bylo raz bez zabezpieczenia, znaczy prawie caly czas bez, ale nie w dni plodne no i raz do konca tuz po miesiaczce, wiec chyba zaciazenie wykluczam

pozdrawiam was wszystkie mocniutko i goraco zza wielkiej wody

ewcia 81,ataatko,wagnies,puchatko,kiniusia , meggie,,sreberko,iwonka,Asiu,nocka,sabino,kasiu,elza i calej reszcie dziewczynek ktorych nie wymienilam - zycze milego piatku ja uciekam spac

witam was Kochane :tak: to sie wczoraj pochwalilam ladna pogoda :-( dzisiaj buro, chmurno i deszczowo bleee:-(
asialc, iwonka przepraszam, ze wczoraj nie odpisywalam, ale akurat jak konczylam wycierac kurz i wrocilam z psem kolezanka do mnie zapadla na ploteczki, troszku po sklepach polazilysmy,:-D wrocilysmy to zrobilysmy razem obiadek i czekalam, bo moje Kochanie wczoraj dopiero przed 18 wrocilo :wściekła/y:to zjedlismy obiadek, a i akurat kolezanki facet zdazyl do nas dolaczyc :-) posiedzierlismy chyba do 21 a potem poszli to musialam troszke pozmywac i na film sie rzucilam :-D juz nie mialam sily na nic jakas zmeczona ostatnio jestem ,a jak juz sie polozylam to okazalo sie, ze Kochanie nie spalo i mnie dorwal :-D

reklama
Dzień dobry :-)

U nas dzisiaj też pochmurno i deszczowo. Oby do jutra sie zmieniło, bo będę miała rodzinkę na grillu :-) Przyjechałą moja siostra ze Szwecji z męzem i dziećmi, będzie też mój kuzyn z narzeczoną i brat z żoną. Imprezka do rana :-D Mamy teraz przez kilka dni domek tylko dla siebie, więc mozna zaszaleć. Gdy teściów nie ma w domu....:-D:-D:-D

Meegie, no to zaszlałaś wieczorkiem ;-)

sreberko, miłych pogaduszek z koleżankami :-)

elza, oj i ja powinnam trochę ogarnąć. Chociaż właściwie sprzątam codziennie a i tak jest co robić :-D Podjełaś już decyzję w sprawie pracy?

gosia, już do szkoły? A dopiero co pisałaś , ze wakacje. Szybko zleciało.

Ilonka, szybkiego powrotu do zdrowia

Ewcia, :-)

Spokojnego dnia dziewuszki!
Zajrzę jeszcze na główny i dokończe liste zakupową ;-)

Do góry