reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Elza to teraz masz taki przyspieszony kurs tworzenia stron... no ja musze sie w koncu zmotywowac i skonczyc ta moja strone... brak mi weny do tego a ksiazki leza i sie kurza:-( A co do spotkania w Kraqu to czekam na propozycje!

Sreberko witaj!

Witajcie Kobietki!!!
ja dzisiaj krąże między biurem a domem bo neostrada nadal nie działa ale już wiem z niezależnego i pewnego źródła że to poważniejsza sprawa. Wybaczcie że nie odpisuje na Wasze posty ale może popołudniu uda mi się nadgonic wszystkie zaległości bo się jakos płodne literacko zrobiłyście
Elza sorrki:zawstydzona/y::zawstydzona/y: że nie odpisałam wczoraj ale dopiero teraz w przelocie dostrzegłam Twoje pytanko tylko niestety ja o tworzeniu stron WWW nic nie wiem a stronkę firmy robi dla nas kuzyn mężusia
tak poza tym to szkoda że jutro jeszcze nie sobota:-(

Heloł :-)
Ostatnio pustawo na forum okres wakacyjny w pełni :happy:

wagnies widzę że u Ciebie już 16 dpo kiedy testujesz:confused:

A ja już wrocilam od babci,,obiadek zjedozny,,potem na miasto i do domkuu....troszke na dworzu bylismy,,jakas godiznke,a tak Matu cąły czas miał zajęcie na balkonie u babci...
Teraz zjadł obiad po raz drugi,,bai sie,chciałąm iśc do piaksuz nim,ale tu bedize padalo u mnie chyba,,ale chmuryy...

Kiniusia dzieki za odwiedziny na blogasku,,buziakuje..

Witajcie! Wpadlam na chwile sie przywitac i zmykam bo córa zaczela mi rozrabiac :-D

Idarnowska mam nadzieje ze domowe sposoby na przeziebienie pomogly :tak:

Witajcie :-)

NieSamowita, dziwne, ze nie chcą uszyć na miarę :happy2: Ale masz, rację, ta też ładniutka :-) Miłego dnia z przyjaciółką

Ewcia, jeszcze robisz jedzonko w słoiczkach dla małego? Nie je jeszcze tego co Wy? A może już coś o tym pisałaś tylko ja gapa nie pamiętam. W końcu jestem po 30 i skleroza już w pełni :-D:-D:-D;-)

elza, jak po rozmowie? Pisz bo strasznie jestem ciekawa :-)

Ataata, GRATULUJĘ półmetka :-) Jak ten czas leci :-). Dopiero co pisałaś że jesteś w ciąży :-):-D Już coraz bliżej....:-D

k_asia, wszystkiego dobrego z okazji Rocznicy :-):-D

Meggie, jak Ci mija leniwy dzień? :-D

wagnies, a kogo Ty oprowadzasz po Krakowie? :-)

Iwonka, :-)

Sreberko :-)

Puchatka, jak dobrze, ze jutro piątek. W końcu odspaniesz :-)

buzi@k, :-)

Nocka, córcia bardzo narozrabiała? ;-):-D

Ilonka, jak tam przeziebienie? Już lepiej?

A u nas dzisiaj przez cały dzień była i jest przepioękna pogoda. Niebo niebieściutkie, więc od rana na powietrzu. Mówię Wam jak mi się nie chciało wstać po 7 :-D Aż boję sie września :-D:-D:-D Córcia też ledwo wstała, oczy Jej się zamykały jak próbowała otwierać, ale się udało :-) Pojechaliśmy do przychodni przy Uniwerku i badanka do pracy mam w końcu z głowy.
Po powrocie do domku śniadanko i na ogródek :-) Weszłyśmy do domu dopiero kilka minut temu na wieczorynkę :-)

Kurcze caly czs mnie boli brzuch, i to juz poltora tygodnia prawie,co chwile latam do kibelka na sisiu.Robilam test wyszedl negatywny.No ale poki nie ma @ ciagle mam nadzieje.Tyle ze sie stresuje a wiem ze to nie jest dobre.
Ewcia to fajnie bylo.:tak::-)Ach ta pogoda:wściekła/y:
NieSamowita coz za dobry humorek:tak::-):-):-):-):-):-):-):-)
Elza ab i jak wyszlo na spotkaniu w sprwaie pracy:happy::-)
Meggie i jak minal dzionek :-)
Wagnies to dobrze ze twoj zna sie na rzeczy:tak:dziekuje za zaproszenie
Mam nadzieje ze wszytskim minal ciekawie dzien i byl tak sloneczny jak u mnie:tak::-)

Ide zaraz myc mojego brudasa i klasc spac.Moze sama sie legne bo moj mi juz zapowiedzial ze dzis on zajmuje kompa bo bedzie gral:wściekła/y::-(No ale i tak nie odpuszcze mu i co jakis czas zrobi sobie przerwe a ja wskocze na BB:-D:-D:-D:-D

Witajcie :-)
Ewcia, jeszcze robisz jedzonko w słoiczkach dla małego? Nie je jeszcze tego co Wy? A może już coś o tym pisałaś tylko ja gapa nie pamiętam. W końcu jestem po 30 i skleroza już w pełni :-D:-D:-D;-)
:-)
Ja nie dla małego tylko dla męża do pracy do tira,hahah,ach te 30stki,hahahah,,bez obrazyyy:-D:-D:-D:-Ddoibre dla małęgo w śłoiczkach,,ale sie uśmiałąm,,dla 3 latka,hahaa..buziaki

reklama
Do góry