reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

O jak milo ze nie spicie:-)
Meggi to kciki zaciśniete...a kysz wredna @!
Ewcia wlasnie sobie ogladalam blog Twojego syneczka:-) Rozkoszniak:-) Robi minki jak tralala, a zdiecie jak caluje koleżanke to mnie rozwalilo na lopatki:-D No ale zastanawiami mnie ile ty masz lat kobieto, bo wygladasz jak nastolatka co najmniej;-):cool2:
27 sierpnia skończe 26 lat,,stara dupa ze mnie:tak:;-):-)
dzieki za odwiedziny na blogu,buziaczki

No to kradne 5000 pościka :-p:-p:-p
i zmykam spaćku
papa
o ty niedobra,,patrz a ja nawet nie zauważyłąm tego:szok::tak::-D:-D

My wstaliśmy przed 9, teraz śniadanie zjedlismy,ja mam kawe...włosy umyłąm...
Mamy słoneczko super dzisiaj,ja jade do babci po kawie i jak mi włosy wyschną...na obiadek jade...

reklama
Witam Was,

Wstalam juz - jakas wstretna mucha mnie obudzila:wściekła/y: Jestem juz po sniadanku i teraz kawusia a potem znowu na miasto i oprowadzanie ale nie mam pomyslu co pokazac... pewnie Wawel, moze Kazimierz, skalki twardowskiego a moze Wieliczka...

Elza na szczescie maz juz swoj samochodzik naprawil, a moj czeka na wyjazd do rodzicow bo to trzeba spawac, a my spawarki nie mamy... ale jakiej glupawki dostalysmy na drodze jak trzeba bylo ten tlumik wyciagnac spod samochodu... 3 baby na srodku drogi o 23 silujace sie z tlumikiem...:-):-D:rofl2::biggrin2::laugh2:
A jesli chodzi o Twoja prace... co Ty opowiadsz!!!?? Dlaczego masz schrzanic!!!! Ej nie opowiadaj takicg glupstw tylko bierz sie do roboty!!!
Prawko to pozyteczna rzecz:tak::tak::tak::tak:

Ataata a ja tak polowalam na tego poscika :-( spoznilam sie 40 minut...
Aha no i wielkie gratulacje polmetku!!!

Ewcia co Ty opowiadasz!! Jaka stara dupa!!!! Nie bede mowila ile ja mam lat....

Idarnowska ja jeszcze stosuje mleko z miodem i imbirem... no i super metoda: MEZUS:tak::-):-D

Meggie to moze ufunduj @ bilet w jedna strone na antarktyde?:-D

Sreberko kurcze jak te cuda zrobic? Nawet mezus sie zachwycal kawusia choc jej niecierpi!

Witaj Wagnies:-)
Latam od doksztalcania sie do klikania do was, bo ostatnio jakoś tak odsunelam sie i zle mi z tym bylo:zawstydzona/y: Wagnies no pewnie tez bym sie tam posikala ze smiechu jakbym widziala was w akcji:-) A co do pokazywania w Kraku to chyba Kazimierz jest teraz taki na czasie, ale ja już tak sie wycofalam z zycia krakowskiego ze chyba sama potrzebowalabym oprowadzania...

Witajcie,juz widze sporo na klikane.U mnie slonka a pobudka byla po 7 dzisiaj.:-(
Hmmm co do wieku to w marcu juz mi 30 wskoczy na licznik:szok::-)
Wagnies no to ciekawie zakonczylas wczorajszy wieczor:-D:-DTylko te koszta....
Elza ab wypij meliske:tak:,u maluj wystroj i marsz na spotkanie.Nie stersuj sie nie potrzebnie skoro nie jestes pewna jaki to rodzaj pracy:tak::-)Powodzenia zycze:-):-):-)

Elza to chetnie pospaceruje po Kraq z Toba:tak:... a z czego sie doksztalcasz jesli mozna wiedziec?

Iwonka to zapraszam rowniez na 30-stki! A koszta naprawy naszych autek w sumie nie beda duze bo prawie wszystko mezus zrobi sam.

Witaj Iwonko:-)
A jasne ze sie umaluje i ubiore:-), bo jakby na to nie patrzyć umowilam sie w jednej z droższych kawiarni w naszym miescie:-) A melisy nie mam, ale mam ziolowe kropelki uspokajajac:-)
Wagnies no przypominam sobie tworzenie stron, a do tego czytam intensywnie o ubezpieczeniach, funduszach itp. Jest wesolo nie ma co!:-)

A co do spaceru po Kraku to jestem za :-) Tak na serio to moze uda sie nam kiedyś na spacer i kawke w Kraku umowic? W końcu nie mieszkamy od siebie daleko. Trzeba to bedzie kiedys przedyskutować:-)

27 sierpnia skończe 26 lat,,stara dupa ze mnie:tak:;-):-)

Witaj Ewcia:-) Jaka stara dupa!?!?! A tak pozatym to urodzinki mamy w zbliżonym czasie - ja 22 sierpień tyle,że rocznik starszy:zawstydzona/y:No to 27 sierpnia urzadzamy mega impreze z okazji Twoich urodzinek?:-):-):-)
dobra urządzimy koło 24 żeby było w połowie,,,albo zaraz sporze na kalendarzz......heheh obadamy kiegy pijemyyyy,,ale impra będzie na pewno zapraszam wszystkich,,,,a na Iownki weselu tez sie pobawimy,tak jak na Ilonki:-D:tak::tak:

zmykam do babci ,bed epopoludniu,,,

Miłęgo dnia wsyztskim,,machanko machanko wsyztskimmm

reklama
Do góry