reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

rozumiem Wagines :-(
a nasza świerzo upieczona mężatka chyba jest zalatana, bo jej posty to kopiuj i wklej :-):-D:-D:-D
zaraz maz wraca-DOPIEROide cos mu zrobic do jedzenia
buziaczki i spokojnej nocy

reklama
Witajcie :-):-):-).
Dzisiaj już czuję sie lepiej :tak::tak::tak:.
Tempka 36,92 i 1 dzień do @ . Zobaczymy....
Testy już kupione :-D:-D:-D.

Izabelko, bastra witajcie :-);-)

Hej! Ja tu dość nieśmiało, bo nie można o mnie powiedzieć, że się staram o dzidzię, ani, że się nie staram. Mam pytanie i też nie do końca jestem pewna, czy to do was je kierować, czy raczej do dziewczyn, którym się udało. Pytanie brzmi: jak wiele jest dziewczyn, którym udało się zajść w ciążę przy bardzo nieregularnych cyklach (od 20 do 50 dni)?

Dzień dobry! :-)

My dzisiaj cały dzień spedzamy we troje w domciu i gramy w różne gry :-) W związku z tym tak szybciutko, bo córcia i mąż czekają :-D

Gosia, i jak powczorajszych odwiedzinach? :-) Miło spędziłaś dzień?

NieSamowita, ładne buciki :-) Nie bałaś sie kupować przez internet? Ja buty wolę kupić w sklepie, przymierzyć, pospacerować :-) I jak tam główka :-D:-D:-D

Ewcia, jak po imprezce? Głowa nie boli? :-D

Izabelka, nie ma za co. Smacznego :-)

lenna, hejka! Co tam słychać? :-)

Ilonka, kciuki cały czas zacikskam. Jak tylko będziesz wiedziała od razu pisz :-)

Antiope, witaj wśród nas :-) Pewnie Cię nie pocieszę, ale ja w ciążę zaszłam po ponad 3 latach. Teraz staram się już od jakiś dwóch. Tylko pamiętaj, że każda z nas jest inna, skłąda sie na to wiele czynników i u Ciebie może być dużo szybciej :-) Powodzenia

Miłej niedzieli :-)

mój "anolek" zachowywal sie w kosciele jak diabelek ;-) cala droge spowrotem szedl na nozkach i teraz spi smacznie :-)
ja spijam kawusie i zaczynam cierpiec bo @@@ zawitala :confused::dry:
Asialc udanego dnia! tak dawno we trojke nie spedzalismy czasu,ze az mi przykro; maz caly czas pracuje; dzisiaj wyjezdza; a my sami jak palce :-:)-:)-(
Antiope ciezko powiedziec; raczej nikt statystyk nie robil; roznie dziewczynki zachodza z tego co pamietam; byly i takie co 7 lat sie staraly i maja teraz dzidzie :tak: rozumiem,ze masz wlasnie takie cykle? a nie staracie sie?
moze zapytaj bezposrednio Elzbietki-ona dużżżżżo wie :-):-):-):tak: i na pewno da Ci odpowiedz :tak::tak::tak:
pozdrowionka

reklama
Wielkie dzięki za odpowiedź. Najważniejsze, że to wogóle jest możliwe!!! :-) Trzeba być optymistką. Pozatym ja się nie staram jakoś intensywnie, poprostu przestałam się zabezpieczać i co będzie to będzie. Dzięki temu moja psychika nie będzie mi utrudniać sprawy, bo jak się czasem za bardzo chce to nie wychodzi.
Mam jeszcze jedno pytanko. Zauważyłam, że u mnie nie w każdym cyklu pojawia się płodny śluz. Czy to oznacza, że ten cykl jest bezowulacyjny? Jeśli tak, to oznaczałoby, że nie dość że moje cykle są nieregularne, to jeszcze nie w każdym jest szansa na strzał w 10.:-(
Wkurza mnie jeszcze jedno: przez te nieregularne cykle nie mogę sobie nawet wstawić suwaczka z cyklem.

Do góry