reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Hej wam,,ja na wsi,,,w końcu,juz dawno tu nie byłam...
Pije bronia ze szwagierka,,a potem jeszcze jedna kumpela dojeżdza i wtedy balanga we trzy,hahaha

Nie cyztalam nic,,wybaczcie jutro to zrobie,,,buziaczkiii

reklama
witam
Idarnowska, oby sie dobrze wszystko ulozylo z tatusiem; operacja go czeka? co do sluzu to niepamietam; chyba normalnie;
Ewcia jak po imprezce??
Bastra lepiej kregoslup?
Niesamowita ladne buciki; ja do slubu kupilam bez piet-naprawde dobry pomysl, bo nie obcieraly :tak:
Asialc dziekuej za przepis-wykozystam go jak bedzie padalo :-)
milego dzionka kolezanki

Dzien doberek z ranca :-):-):-)
U mnie troszke lepiej ale niechce chwalic dnia przed zachodem slonca...Wczoraj bylam u znajomych i maja takie lozko do masazu .Przeciaglam sie po nim 40 min i troszke lepiej ale u mnie to nic nie wiadomo. Zobacze jak bedzie w poniedzialek w pracy.
Pewnie beda zle ze mnie nie bylo tydzien nie mial kto pracowac i wracam obolala :-p:-D:tak:. A wa....i mnie to . Jak ja o siebie nie zadbam to nikt tego nie zrobi.

A co tam u was? Jakie plany na weekend? Ja piore buty teraz , musze wyprasowac pare koszul i pomyslec o obiedzie.
Wieczorem wybieramy sie do kina na Harrego:-p;-)
Buziakam wszystkie

No to i ja sie witam,

Wczoraj pozno wrocilam do domu, bylam na zakupach bo zostalismy dzis zaproszeni na impreze imieninowo-urodzinowa no i trza bylo kupic jakies prezenty. Niby wszystko w sklepach jest a tu jednak problemy z kupieniem konkretnych rzeczy.... najszybciej poszla mi sprawa dla 4-letniego szkrab (wow... alez ja rymuje z ranca... a co bedzie wieczorem...:-D:-):szok:), a dla jego rodzicow dalej nic nie mam i zaraz znowu wyruszam na zakupy... jak ja tego nie lubie:no:

Bastra czy to moze lozko z ceragemu? jezeli tak to polecam - tylko musisz chodzic systematycznie przez kilkanascie dni ale efekty sa odczuwalne!!!

Ewcia jak tam po imprezie?

NieSamowita ja do slubu zamawialam buty do tanczenia robione na miare i zakup sie sprawdzil!

Gosia u nas tez sa upaly! no moze przez dwa ostatnie dni bylo troche chlodniej bo tylko kolo 30 stopni ale w ubieglym roku tygodniu to do 40 dochodzila....

Asialc to zyczonka dla Natalki ode mnie! A jak impreza sie udala?

Idarnowska zobaczysz ze Tata szybko wyjdzie z tego. I nie mozesz sie smucic i denerwowac bo fasolka sie obrazi na Ciebie... a wlasnie kiedy testujesz?

Puchatka i jak przezylas wczorajszy dzien w pracy? Ja zaczynam wlasnie urlop z ktorego wogole sie nie ciesze:-:)wściekła/y::szok::no::dry:

Bastra to nie zapeszamy ;-)
Wagines, a czemu zlotko sie nie cieszysz z urlopu?? udanej imprezki :tak:
ja kupilam butki z wyprzedarzy za 39 zl; bardzo sie ciesze-beda na wesele-idziemy w sierpniu :tak:

witam wszystkie panie razem i kazda z osobna:-)
milego weekendu zycze:-)
niesamowita widze ze przygotowania juz pelna para ;-):-)
idarnowska trzymam kciuki :-)

potrzebuje troche czasu, zeby nadrobic wasze posty :tak:;-)
trzymajcie sie :-D

Bastra a moze by tak joga ? ...nie od razu maksymalne wyginanie ale cos prostego :tak: np. meru wakrasana albo ardha matsyendrasana (pozycje polskretu). nie jestem ani specjalistka ani joginka i w ogole nie cwicze jogi, ale te pozycje pomogly mi przy moich bolach kregoslupa. pozdrawiam

dzien doberek:-)

ja uciekam do pracki-oby tylko do 4 ;-), potem na mala imprezke , ide odwiedzic ciezarna kolezanke z naszego forum -pozdrowionka Aga

Idarnowska-zobaczysz z tatkiem bedzie dobrze, zycze mu zdrowka, a wiesz , ze mo tesc tez chyba nawet tydzien czy dwa po moim slubie trafil do szpitala, tylko u niego juz nie pamietam cos z rzoladkiem czy krazeniem, tydzien polezal i byl ok, tego samego zycze twojemu tatuskowie-szybkiego powrotu do zdrowia

buziam was wszystkie i uciekam

Niesamowita-buty ladne, ale pomysl jeszcze o drugiej parze "wygodnych" i tylko wygodnych ;-)bo masz w koncu przetanczyc cala noc;-)

witajcie:-):-):-).
hehe nie wytrzymalismy i testowaliśmy dzisiaj ale jeszcze nic nie wyszło , tempka 36,9 a ja czuje sie potwornie zmeczona i spiąca. Byłam dzisiaj w pracy i ledwo funkcjonowalam :shocked2::shocked2:. Zjem jedzonko bo mąż mi pichci i uciekam do łóżka........

Podbrzusze boli jak na @ albo na fasolkę:confused::confused:

reklama
A ja dopiero co wrocilam z imprezki i jestem padnieta... pomagalam kuzynce "obslugiwac" gosci... a bylo kolo 30 osob w tym 8 dzieci...

Izabelka z urlopu nie ciesz sie dlatego ze nie dostalam wtedy kiedy chcialam!!! A mialam wtedy zaplanowany super wyjazd do Wloch!!!:wściekła/y::angry:

Lenna oj bedziesz miala troche do nadrobienia... ale mysle ze do tej pory juz przebrnelas przez "nasza powiesc";-):-)

To chyba na tyle mykam do lozia bo padam!
papa

Do góry