reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

dzien doberek:-):-):-)
Ja tylko na chwilke bo siedzenie przy komputerze sprawia mi bol:-(
Cale szczescie jest troche lepiej ale w poniedzialek do pracy i nie wiem jak tam wysiedze 8 godz. Najwyzej sie zwolnie....no trudno.
Jak wam sie zaczol dzionek? Pozdrawiam wszystkie i trzymam kciuki za Ilonke:-):-)

reklama
Helloł,dzień dobry,witajcie....
Ja wstałąm z synalem o 10 prawie,,,ale żeśmy zaszaleli,,,
U ans w nocy lało,a teraz słonko jakieś świeci nawet,ale wieje i chmury też są nie miłe:tak:;-):-).
Ide poczytac wasze pościki....

Niesamowita nono pogadaj z siorą,ja to bym nagaadała zaraz,bo bym nie wytrzymałą;-).Jak tam leci dzionekw pracy,,oj ty bidulko tak wcześnei musisz wstawa.ć...

Bastra ojej az tak źle, nie możesz przy kompiku siedizec,jejku to naprawde w pracy siedziec 8 godz to bedzie dla ciebie katorga,,,weź jakieś dłuzsze zwolnieni i odpocnzij,,nie zwlaniaj sie,szkoda pracy...,,,taktak...a kochan gdzie ty pracujesz tzn co robisz??

Ilonko super tempka,ach super,No trzeba pracowac...ale bedzie good...

Sreberko hellołłł:-)buziaki...

Ataatusiu gdzie ty kocvhana,jakoś mało tu sie udizelas zostatnio,,,zawsze cie było pełno,,brakuje mi ciebie tutaj,,,wracaj nie znaiedbuj ans:-(;-)pogłaskaj maleństwo od cioci ...

Wagnies,puchatko jak tamw pracy,,,walicie w gry czy śpicie...:-);-):tak:

Gosiu co tam u ciebie....:-)

Izabelka co porabiacie z Oskarkiemm..:-):-)

Hejjj reszta kobaiłęczke kochanych co tam u was,,,ucichło tu ostatnio cos....

Witam sie!

Ewcia ja dzis grzecznie w pracy popracowalam troche ;-) Od poniedzialku ide na urlop wiec musze troche spraw przygotowac... a tym bardziej ze dyra na razie nie ma to musze mu pewne rzeczy podrukowac, pisma popisac zeby popodpisywal jak wroci poniedzieli i zeby to wyslal... a na razie posprzatalam na biureczku, papiery poukladala w segregatorkach i oczywiscie kilka partyjek na kurniuku zaliczylam ;-)

Bastra z kregoslupem to nie przelewki... wiec moze dalej na zwolnionko i intensywnie zabierz sie za to!

Idarnowska o to bol wracac po takim urlopie do pracy... ja to bede przezywala za dwa tygodnie....

NieSamowita milej pracy zycze!

Dzień dobry!

Ewcia, na pewno dam znać jak będę w Słupsku. Już się nie wymigasz :-D;-)
A my z córą też wstałyśmy po 10:00. To znaczy On awcześniej i do mnie przydryptała, ale jakoś nie mogłam się zwlec z łóżka :-) Znowu nie spałam do 4 z minutami.

sreberko :-) Co tam słychać?

Ilonka, nic nie mówię żeby nie zapeszać ;-):-D

wagnies, rajd już w sierpniu? Ale ten czas leci. Tak mało czasu zostało. Na pewno wszystko doskonale się uda :-)

NieSamowita, nie daj sie tej 5 latce. Nie może tak być, ze to dziecko rządzi w domu. A, że jest u Was powinna przestrzegać zasad które panują w Waszym domu czy to sie Jej podoba czy nie :-) Chociaż Babcia....a wiadomo, ze babcie rozpieszczają i mało kiedy czegoś nie pozwalają ;-) Mimo to i tak trzymam kciuki żeby nie weszła Wam na głowy. :-) Zresztą Ty jesteś ciocią i możesz czasami Jej czegoś zabronić :-)

Bastra, jak tak bardzo nadal kręgosłup Ci dokucza, to może warto wziąść jeszcze kilka dni zwolnienia? Po co masz się męczyć.

Puchatka, oj szalejesz dzisiaj w pracy, szalejesz :-);-) Na szczęście dzisiaj piątek i dwa dni odpoczynku :-)

Miłego dnia. Córcia znowu woła :-)

Ja tez do was kukam...:-D:-D:-D
Leze w lozeczku i czytam ksiazke...Jeszcze pare godzin i moj ukochany wroci z pracy.Przynajmniej bede miala do kogo buzie otworzyc:-)
Co do mnie to pujde do pracy ...a zwolnie nie mialam na mysli ze calkowicie dam wypowiedzenie z pracy tylko wyjasnie ze sie zle czuje i wogole:-):-):-)

Buziaczki zagladne pozniej. Widze ze niektorzy w pracy a niektorzy kozystaja z urokow pogody:tak::-D
Asiu ja mialam problemy z tym zwolnieniem na ktorym jestem poniewaz szanowna pani chirurg stwierdzila ze nie widzi powodow dla ktorych musze isc na wolne...bo zaczelo sie od reki i ja bylam z reka u niej w poniedzialek ze mi cierpnie i wypuszczam przedmioty. A na drugi dzien odezwal sie kregoslup...wiec tak to mniejwiecej wyglada.
Wypoczywajcie

Witajcie po południu. Troche sie martwię bo mój tata trafił do szpitala....:-:)-:)-:)-( a zaczęło sie od tego,że tydzien temu zjadł gorące ciasto i podraznił sobie wyrostek. Minął już tydzien a ból nie ustepował i poszedl na USG co się okazalo ma przewlekłe,ostre zapalenie pęcherzyka żółciowego i kamien na woreczku 12mm. Pierwszy raz w oczach tego silnego czlowieka widziałam dzisiaj łzy i bezradność :sick::sick::sick:.
Do poniedziałku leży na obserwacji i chyba później operacja......

Asiu, Ewcia jeszcze 3 dni do @ sama juz nie wiem........ podbrzusze pobolewa... zobaczymy co wyjdzie...

Mam do was pytanie jaki powinien byc śluz u kobiet w ciąży????

Bastra, daj spokój. Co to za lekarka?! Robiłaś prześwietlenie kręgosłupa? A może już pisałaś, tylko ta moja skleroza....:-D
W końcu już jestem po 30 i do 40 zblizam się wielkimi krokami :-D:-D:-D ;-)

A mój maż zaraz wróci i robimy sobie małą uroczystość :-) Natalka ma imieniny, więc sobie poświętujemy :-D

reklama
hej dziewczynki

ewcia- u mnie wszystko po staremu, a jak tam u ciebie, bo nie mialam niestety czasu wszystkiego dokladnie poczytac:-(

u nas goraco , a najbardziej tu dokucza wysoka wilgotnosc, wtedy temperatura wydaje sie o pare stopni wyzsza, i tylko wyjdziesz z pod prysznica i juz znowu cala sie lepisz,przekichane, n i chyba za jakis czas wybiore sie do gina, bo ostatnio mi cos w podbrzuszu boli, znaczy od poczatku tego cyklu, mam andzieje ze wszystko tam ok z ta moja macica;-)

i jakos nie dam rady pisac nic wiecej tak goraco sie robi, nawet po burzy jest gorzej niz przed, takie duszne powietrze

Illonka- ja trzymam kciuki za ta fasolke, ale chyba jednak to bedzie ta fasolunia

Puchatko-dzieki za zyczonka wygrania milionka:-), ale ja nie gram na loterii, jakos mysle ze jak czlowiek wygrywa tyle kasy to potem mu w glowie sie troche przewraca, ja bym chciala tak zeby mi starczylo na takie normalne zycie, splacic dom najwazniejsze, i zarabiac tak zeby mozna bylo spokojnie spac:-)i nie martwic sie co to bedzie,u nas narazie roznie bo jeszcze placimy dla adwokata sporo, ale jak to sie zakonczy to moze bedzie lepiej,bo narazie to wyglada tak co sie odlozy to potem przyjda i ci konto wyczyszcza prawie do zera:-p

Ataata- a jak ci brzuszek rosnie w pileczke??czy tak w szerz, bo w wiekszosci sie sprawdza, ze jakw pileczke to chlopiec:-)

reszte was buziam oczywiscie, aha a co z kiniusia?? wiecie co u niej

Do góry