reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Znowu złapało mnie spanie ale już wytrzymałam do tej pory i zaraz się kładę po padam. Apetyt mam niesamowity, cały czas jestem głodna :-D:-D:-D:-D.

Ewcia też ucieszyła mnie ta tempka , mierzyłam po południu i było 37,4 :-):-):-)

Asiu spac ostatnio moge caly czas......... :-D:-D:-D

Ilonko jezuu,ja już niecierpliwa jestem ,chyab za ciebie...

Kiedy te 4 dni upłyną,,ale damy rade,,myw końcu tylko na fasoleczke gotowe oczywiście,ale ciiiiiisza..
tzrymamy kciukasy:tak::tak:

Oj widze ze juz wszystkie do podusi przytulone a ja dopiero do domu wrocilam... ale co tam - nastepny rajd mi sie szykuje w sierpniu wiec trza troche dluzej popracowac...
Milych snow zycze wszystkim!

Oj widze ze juz wszystkie do podusi przytulone a ja dopiero do domu wrocilam... ale co tam - nastepny rajd mi sie szykuje w sierpniu wiec trza troche dluzej popracowac...
Milych snow zycze wszystkim!
a ja wcale nie śpei,hahahh,,,klikam sobie na BB,,,dobranoc wam życze,,ja tez niedługo zniknie,hahah

W sumie dzień dobryyy

reklama
Witajcie rano:-):-):-):-):-).
Dzisiaj chyba ostatni raz tak długo spałam bo od jutra do pracy :dry::dry:. Ale trzeba iść ,żeby były pieniążki :tak::tak::tak:.
Tempka nadal powyżej 37 bo 37,1. Zobaczymy co będzie... jakoś wyluzowałam i czekam :-):-):-)

Sabinko witaj :)może porozmawiaj z siostra o zachowaniu córki???

Sreberko witaj :-):-):-)

Do góry