reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Dziewczyny mam do was prośbe...

Nie wiem, czy trafiłyście już na ten wątek, ale jak będziecie miały chwilke to przeczytajcie...
https://www.babyboom.pl/forum/niemowlaki-f16/ludzkie-tragedie-10384/
ok 30 stron, ale naprawde jak tylko dacie rade to zobaczcie ten wątek.
Tam jest opisana historia Pana Marka, który samotnie wychowuje 3-miesięcznego Filipka i 15-letniego Irka. Matka tych dzieci zmarła jakiś 3tyg po porodzie:-( i od tej chwili Pan Marek został sam...:-( Pomaga mu jedynie sąsiadka, mieszkają w jakimś lokalu, teraz stara sie o normalne mieszkanie, nie mają prali, lodówki, no normalnie aż sie serce kreje:-(Ale Kocha swoje dzieci ponad życie i robi co tylko może aby było im ciepło, czysto...
Dziewczyny z BB poruszyły niebo i ziemie aby mu pomuc!
Wpłacają pieniądze na konto, wysyłają mnustwo paczek z ciuszkami i mlekiem dla malucha... no normalnie szok!
Załatwiły mu już telewizor, składają komputer dla Irka, jedna forumowiczka zadeklarowała sie że odda mu swoją pralke i lodówke, inna załatwiła transport tych sprzetów... sparaw trafiła nawet do gazety. Pan Marek jest dzięki nim szczęśliwszy i każdemu wysyła karti z podziękowaniami:-) no mówie wam cos niesamowitego!!!
Przeczytajcie to Prosze..

A tutaj jest cała historia Pana Marka i pomocy dziewczyn z BB opisana w gazecie
http://e.gazeta.wroc.pl/O50952_2007/07/24/2408gw-c.pdf
Ja sie popłakałam...

Ataata czytalam o tym jakis czas temu... dyskutowalam z mezem co by tu zrobic ale nas na razie starsznie scisnelo z kasa... moze w sierpniu wyjdziemy z dolka to wtedy cos znowu pomysle...

Ataata ja też to czytałam i łezki same w oku się kręciły teraz jak mam pacę to spokojnie mogę z mężem pogadać i może cos się uda choćby maluśkiego :yes:
Wagnies mnie szef poszukał zajęcia na kilka godzin a teraz znowu nic ale została godzinka to dam radę :-D:rofl2::rofl2:

Dzień doberek :-) :-D

Ewcia, w takim razie jak tylko będziemy w Słupsku na pewno skorzystam z zaproszenia ;-):-)

Izabelka, później Ci podeślę przepis. Cieszę się, że Oski ma tylko katarek. Oby szybko minął :-)

wagnies :-) ja na prawdę nie robie nic wyjątkowego, ale nie chcę mówić żeby nie zapeszyć ;-)

mufka, ale się cieszę, że odpoczęłaś i świetnie się bawiłaś. Mam nadzieję, że napiszesz o Bułgarii coś więcej i może pochwalisz się jakimiś fotkami :-)

NieSamowita, przyjemnej pracki :-)

Bastra, ale się uśmiałam ogladając ten filmik :-D Jeszcze tak bardzo boli kręgosłup? Odpoczywaj kochana. Co mówił rehabilitant?

Puchatka, no to mam nadzieję, że dzisiaj przetestujecie łóżeczko ;-) A może powinniście założyć zamek w drzwiach sypialni? Nie rozumiem też dlaczego teściowa się z Wami nie liczy. W końcu razem mieszkacie. Może trzeba z nią porozmawiac?

Ilonka, już Ci pisałam na głónym, że tak mogłam spać gdy byłam w ciąży, więc kto wie ;-):tak: Ja też zawsze testowałam po spodziewanej @

Sreberko :-) a co tam u Ciebie słychać kochana?

Ataata, moja córa pod koniec ciąży tak kopała, że brakowało mi oddechu ;-):-D Zawsze lubiłam o Jej wiercenie. Tylko czasami tak miałam ochotę pospać w nocy, a tu nic z tego. Córcia robiła sobie dyskotekę :-D
Znam historię p. Marka

A my najprawdopodobniej jak nic się nie zmieni jedziemy 12.08 w Góry Świętokrzyskie na cztery dni :-) Hura! :-DTen rok był dla nas bardzo trudny i musimy odpocząć. Bałam się, ze ze względu na finanse sie nie uda, ale mąż znalazł fajne gospodarstwo Agroturystyczne za 25 zł (nocleg od osoby) + wyżywienie jeśli ktoś chce :-) Zarezerwowaliśmy i jedziemy odsapnąć. Bez telewizji, telefonów, teściów ;-)
A jak wócimy czeka mnie dalsza realizacja planu i powrót do pracy. Muszę nałapać tam pełno pozytywnej energii. A, że Góry uwielbiam, to już się nie mogę doczekać :-)

Hellooo..
ale tu sie dużo dzieje,nie nadążąm,haha
Poczytam wieczorkiem,,bo lece na dworek z Matuniem,bo od jutra ma u mnie znowu padać,musze z dworku pokorzystać póki moge...bede gdzies za dwie godiznki..
wtedy wszytsko poczytam i poklikam duzo duzo więcej,papaa

Byłąm dzisiaj z papierami w szkole,gdzie mam pracowac,robią mi umowe,maja drydnać,zeby przyjsc walnać parawke...

Siema ja byłam na ponad dwugodiznnym spacerze z Matuniem....
Teraz Matuś wykąany,płatki je z bułką....ja na BB...
Nie am nikogo od mojego poprzedniego wpisu,to ide poczyatc co anklikalyście,,,,

reklama
Wagnies.No taa ja też dzień zaczynam od BB....a temn komar,ach wagnies nie śpij tyle,o pól zycia przespisz...:-D:-D:-);-);-)

Puchatko mój synek jest abrdzo zywotnym,normlanie lata za trzech,,haha,co dopieor jak by to były trojaczki uuu:szok::-D:-D
chyba znowu jestem na etapie chęci walenia głową w biurko:baffled::no::no:
nieee no co ty,,hahahha,znowuuuu aż takie nudyyyy

Idarnowska no piękna ta tempka:tak::tak:zapowiada si emiło,,fasolkowo:tak::tak:czekaj do dnia @ i następnego rób testa,,,czekamy 4 dni...kciuki%%%%

Ataatka wow super ze maluszek tak tam broi mamusi,,,fajowo to poczuc hehhe,,,chyba piłkarz...

ja pod koniec ciazy myslalam ze moj syn wyjdzie przez powloki brzuszne :-p:no: to bolalo; wszystko przed toba hihihihi fajnie,ze czujesz juz; zawsze spokojniejesza mama :tak:
no wlasnie ja tak samo,normlanie tak smao myślałąm..

Dzień doberek :-) :-D

Ewcia, w takim razie jak tylko będziemy w Słupsku na pewno skorzystam z zaproszenia ;-):-)
A my najprawdopodobniej jak nic się nie zmieni jedziemy 12.08 w Góry Świętokrzyskie na cztery dni :-) Hura! :-DTen rok był dla nas bardzo trudny i musimy odpocząć. Bałam się, ze ze względu na finanse sie nie uda, ale mąż znalazł fajne gospodarstwo Agroturystyczne za 25 zł (nocleg od osoby) + wyżywienie jeśli ktoś chce :-) Zarezerwowaliśmy i jedziemy odsapnąć. Bez telewizji, telefonów, teściów ;-)
A jak wócimy czeka mnie dalsza realizacja planu i powrót do pracy. Muszę nałapać tam pełno pozytywnej energii. A, że Góry uwielbiam, to już się nie mogę doczekać :-)
Asia zapraszam bardoz chętnie.....czekam..haha
No to super,ze jedziecie,miłęgo wypoczynku,bo na pewno bedzie,ale ejszcze nie raz to anpsize,hahahaa,,,,

Witam wszystkich bardzo serdecznie :-):-):-):-):-):-)

U mnie dzień w pracy pracowity i do tego bardzo smakowity. Nasza kierowniczka Anna ma dziś imieniny i kupiłyśmy jej duży bukiet kwiatów . A w zamian dostałyśmy pyszne ciasta , owoce i na deser lody było mniam he he . Jutro czeka mnie dużo roboty w pracy eh . Ale dam rade. Jak zawsze.

Odpoczywam sobie przy muzyce . Jestem szczęśliwa po ślubie zamieszkam u mojego ukochanego ale się ciesze :tak::tak: a później na swoje pójdziemy. On mieszka z tatą wiedz będzie bardzo miło :-)

Zaraz będę dzwonić i zajmować miejsce na Ślub w restauracji

Cześc Niesamowita widze,ze tera zślub pełną parą,,a jeszcze niedanwo pamiętam,ze napierw dizdiza,a potem moze ślub,,,a teraz super,ze taki obrót,śłubek,mieskznaie razem,dizdiza ach super sprawa,,,żcyie wam sie toczy kolorowoooo,,buziaki

Wogóle buziakujemy wszystkei cioteczki BBmowe,,takaaa:-D:-D

Do góry