reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Rozumiem Puchatko ;-) ale fajnie bedzie sie spotkac po tak dlugim czasie; moze rozlaka sprawi,ze dadza na wstrzymanie z klotniami ;-)

zrobilam porzadki wlasnie i czeka jak maly wstanie :-D

reklama
:-D:-D
Izabelko tak wyszło bo moim rodzice mieszkają 550km ode mnie przeprowadziłam się tutaj do męża na południe a oni na północy i nie jesteś wścibska:tak: :eek:
Puchatko na północy?? a gdzie kochana???

Ja wróciłam czy ktoś tęsknił:happy2::happy2::rofl2::baffled::-D:-D
BYłam z babcią u teściowej i jej mamy,ależ prababki sie nagadąły,a głóne tematy wojna,leki,choroby to chyba standard w takich rozmowach staruszek...:szok::-D:-D
Teraz siedze i na BB,a Matus kinderki wsuwaa..
Przywiozłam sporo mięsa,wiec mam jutro roboty,ohohoho tonee,dzisiaj przyprawiłam na noc,a jutro słoiczkiii uff jak pomyśkle tooo :no::wściekła/y::zawstydzona/y::-:)rofl2::crazy::sick:nie chce mi sie i tyle....
Niesmaowita wow,ależ opiękna...fajna,,,super tak poszukać,ja uwielbiałąm szperać...a czemu uszyta ma być nie am takeij w wypożyczalni...??

A ja witam wieczorowa pora :-):-):-)
Ewunia:-):tak:
W aptece zakupilam Ketoprom<czy jakos tak> cos tam ulzylo. A jutro zapisalam sie na rano do rechabilitanta zeby obadal co i jak...ehh wizyta 60 zl ale jakos to przezyje :-p. powiedzial zebym przyniosla krotkie spodenki bo bedzie mnie wyginal....zeby mnie tylko calkiem nie polamal:-p
Buziaki papa

Nieasamowita bardzo ladna suknia!
Idarnowska-sietne zdjecia;pozwalaja marzyc :tak:
Bastra nie daj sie jakby co-oddaj mu hehehe

misiu śpi, czeka mnie mycie podlog jeszcze :-p:-( ale to na przerwie, bo zaraz film sie zaczyna na AXN :-)

hej kobitki:-)
no no niesamowita kiecka calkiem calkiem...mnie tez jeszcze kiedys czeka koscielny slub, bede musiala cos potem wymyslic...juz mam wizje jak powinna wygladac...ja nie jestem fanka typowych kiecek slubnych, wiec z gory zakladam ze dam moja do szycia, bo takiej jak chce to raczej nie znajde. aha....mojego M. poznalam 5 lat temu na necie :-) wczoraj mielismy 500 dni po slubie;-)
bastra...a probowalas termoforu na bolace miejsce? biedaczko:-( ty uwazaj i jakby co to oddaj rehabilitantowi;-)
Izabelka witaj:-)
idarnowska zdjecia tylko pozazdroscic:-)nadal trzymam kciuki za fasolke:-):tak:
ewcia...ale jak juz wszystko przygotujesz to bedzie pycha:-)

Niesamowita ile masz wzrostu??:-) A suknia to pewnie z 5000zł....:szok::tak:
Bastra buziaki,machanko,,,:tak::wink::-p:biggrin2::rofl::rolleyes2:nie daj sie facetowi, połam go,ale w sumie hehe mąż nie jestz azdrosny...odpoczywaj,,,:-D
Izabelka też bym chciała aby mój małolat zasypiał o tej porze,ale on o 22-23..o matko...
lenna a jak wszytsko pycha,nawet dzisiaj mąz napisał eska ze pyszny kurczaczek w warzywach z którego sie tak wystrzegał,,hehe

reklama
lenna no to gratkiz o0kazji 500dniowej rocznicy ślubu,,hehe ja nie wiem ile dni,ale zaraz policze sobie sama....haha:-)

Do góry