reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

ewita trzymaj sie i jestesmy z Toba, tylko nie zapomnij o nas:-)

Ataata mysle ze cos w tym jest bo ja tez nerwus jestem:wściekła/y: a ostatnio to troche napieto tu u mnie:tak: , juz niedlugo (za 3 tyg.) wybieram sie do polski to odwiedze lekarza a jesli to migrena asialc no to lekarstwa chyba nie ma:no: czy znasz jakies?

Pozdrawiam

reklama
ale sie panie rozpisaly! Az nie nadazam czytac :-) Dziewczyny jak czytam te wasze,nasze posty to dochodze do wniosku ze powinnysmy sie polozyc i umrzec;-) Jak mozna nie wyciac guza z ktorym sie poszlo na operacje :baffled:
Ja po kolejnym monitoringu.Jedno jajco rosnie,ku zadowoleniu pana meza bo go nastraszylam ze "wyskaknie" ich kilka i niech sie spodziewa wieloraczkow :-D Ale sam sprawdzal na monitorze ze tylko NA SZCZESCIE jedno.W dalszym ciagu jest za male.Kolejny monitoring w czwartek.Czyli wychodzi na to ze dzis uprawialismy bezpieczny sex hi hi hi :-D :tak: Jak jajco sie wykluje to musimy szybciutko do domciu zazyc troszke sexu i spowrotem do szpitala.Musza sprawdzic czy jajco lubi rybki i w druga manke.Mam nadzieje ze kochaja sie tak jak ja z mezusiem ;-) i stana sie jednym cialem i jednym duchem.jakie to by bylo szczescie po tylu miesiacach wyzysku sexualnego przez obie strony !
Ok laseczki,ide zaskajpczyc do siostry mamy a potem wstawic obiadek bo Jerry w tym tygodniu pozno wraca z arbeitu
Dobre nocki.Juz dzis nie zagladne,bo wczoraj tak zagladalam co chwilke i zrobila sie 4 rano a o 6.30 ALARM !!!! dzis wczesniej do wyrka ;-) :tak:
paaaaapp

Renata79 jeżeli to migrena to można sobie z nią poradzić . Ja 2,5 roku temu zaczełam ją leczyć i od roku nie mam praktycznie żadnych bóli;) Tfu tfu odpukać;) Tylko nie pamietam co brałam , bo już 7 miesiecy nie biore tych kropli i nie pamiętam nazwy:( Ale jak bedzie trzeba to poszukam pudełka powinnam mieć w apteczce:) W każdym razie ja też długo się meczyłam zanim nie trafiłam na super lekarza, poprostu rewelacja. Fakt badał mnie i wypypytywał długo bo cała wizyta trfała bitą godzine, był taki dokładny ale najważniejsze że pomógł;) Nie wiem skąd jesteś ale jeżeli bedzie trzeba dam namiary na doktorka z Krakowa . Jest drogi ale z czystym sercem moge go polecić:)

ewita trzymam kciuki za powodzenie zabiegu który cię czeka, jestem pewna że lekarze teraz spiszą się na medal, bo jak nie to:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

asialc mam nadzieję że lekarz postawi w końcu diagnozę, jesli mogą ci wykonać jeszcze jakieś dodatkowe badania to naciskaj lekarza, powodzonka:happy:

ataata myślę że ta 1 kreseczka to może być z pośpiechu, spróbuj jeszcze raz, mogło być za wcześnie, trzymam kciuki;-)

wagnies wspaniałej i ciepłej posadki życzę:-)

renata79 mam nadzieje że bóle głowy miną i... już nie powrócą:happy:

kindzia100 witam serdecznie, widzę że na tym wątku od niedawna ale na forum dlużej, witam!!!:-):-)

doticzka
mam nadzieję że humor dopisuję:tak:

ivi
zatestuj jeszcze raz, a może...:happy:

kindzia100 biedny ten twoj Jerry, dopiero obiad:-(, choć ja też dziś obiadek o 21-szej
no i życzę aby to jajco to wykluło się i to baaaaaaaaardzo owocnie:-):-):-)

dzieki doticzka za informacje dobrze wiedziec ze mozna ja pokonac:tak: , co do lekarza to ja dolny slask- ale dziekuje, ale kropelki to moze bym sobie kupila w razie "w", bosze jak staruszka-kropelki;-)

mam nadzieje ze mina mufka no chyba ze sie zaczna z innego powodu:-)

Renata79 ja też przez kilka lat męczylam się jek wtedy myślałam z migreną, po wielu wizytach u różnych lekarzy trafiłam na fantastycznego neurologa i co się okazało? Miałam wypadanie płatka zastawki mitralnej, to taka drobna dolegliwość związana z secem.Wyszło na badaniu holterowskim co w końcu ze mną jest, potem przez ok rok czasu brałam regularnie atenolol i od kilku lat jestem zupełnie zdrowa, a wspomnę tylko że przez kilka lat męczyły mnie okropne bóle głowy, podwyższony puls, do 140 i to bez przyczyny bo ja spokojna jestem i to bardzo, z te bóle głowy to ciągnęły się od rana do nocy i nikt nie potrafił mi pomóc. A w sumie okazalo się że to byla jak to nazwal doktor ani wada serca, ani choroba ale dolegliwość która można na stałe wyleczyć. Doktorek przywrócił mnie do życia, do końca życia będę mu wdzięczna.Jakby coś to ten lekarz jest z Gdańska
pozdrawiam:-):-):-):-)

mufka groznie to zabrzmialo;-) ale nic sie nie dzieje bez przyczyny, ja mam nadzieje ze to przez stres:szok: ale napewno pojde do lekarza , wielkie dzieki za troske, dobrze ze jest ktos kto potrafi doradzic:-)

dzieki dziewczyny

reklama
renata79 absolutnie nie chciałam cię wystraszyć:-) to wypadanie płatka tylko tak groźnie brzmi, ale jest drobnostką, tylko ciężką do wykrycia bo generalnie takie objawy jak ból głowy itp lekarze zwykle bagatelizują. A przyczyną wypadania tego płatka, czy innymi słowy nerwicy serca był stres. teraz jest super extra, nawet ciśnienie mam od kilku lat książkowe, a w tym okresie było podwyższone co też potęgowało bóle głowy. stres jest paskudny, bo nie bez wpływu na nasze samopoczucie i zdrowie:-(
a ty staraj się sporo relaksować, myśl sobie pozytywnie jak to będzie fajnie jak już będziesz mamuśką i bóle głowy miną, trzymaj się ciepło!!!!:-):-):-):-)

Do góry