reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Helloł.
No jest tu ktoś w końcu :-)

Kindzia ale mnie rozbawiłaś z tymi biordówkami wiszącymi na kolanach:laugh2: Ale itak podejrzewam że nie jesteś chudsza odemnie bo ja to ewenement:baffled: :-( Hmm a może tak: powiesz jaki wzrost i waga? A potem ja ze wstydem sie przyznam... Co Ty nato??
A z tym pomysłem podania danych to świetny pomysł, bo ja mam strasznie krótką pamięć i ciągle sie zastanawiam kto jest kto...:sick: A może jako że Ty to wymyśliłaś to napisała byś taki post w którym byś zapisywała według jakichś kryteriów każdą z nas??? Tak jak buzi@k na liście staraczek?? Np: Login a pod spodem dane każdej z nas?? To tylko taka propozycja, ale myśle że można by coś pokombinować??

reklama
WAGNIES ja pracowalam przy straej petli w DjaF na Kmietowicza,z Kurdwanowa na Piaski to rzut beretem.Moge wiedziec jaka ulica?? Ja z Luzyckiej.Co do Lagiewnik,to pracowalam w biurze glownym Tesco ;-)

ATAAAAATAAA ja konus,tylko 165,tak naciagane.Waze 57kg ale wczesniej trenowalam na silowni wiec teraz wygladam z deka dziwnie,bo miesnie zostaly.Przy treningach i rozroscie miesni wazylam 63 kg.
Z tym co ktora i jak to niezy pomysl.Moze zrobimy to razem?? Masz skype?? Bede po 24 jak ci pasi

no to dziewczynki przedstawiam się (swoją drogą dobry pomysł).Na imię mi Kasia, latka lecą i w tym roku stuknie 28 wiosen, staramy się z mężusiem od roku:baffled:, a mieszkam nad morzem, czyli w mojej kochanej Gdyni:-). Pozdrawiam Was wszystkie, na Pomorzu wiosna, pogoda dziś cudo:tak:

To ja tak szybko. Z tą listą to świetny pomysł. Sama o tym myślałam, ale Kindzia mnie uprzedziła ;-)

Jak już wiecie mam na imię Asia, trzy letnią córcię Natalkę, mieszkam w Warszawie (niestety) ;-) , a mężatką jestem już prawie 7 lat (kiedy to zleciało?). A .... mam już 31 lat (a mnie się wydaje, że 20 hi, hi, hi).
O drugie dzieciątko z przerwami staramy się od dwóch lat.
Może podamy jeszcze datę swoich urodzin, żeby było wiadomo kiedy śpiewać sobie 100 lat? ;-) To ja tak nie czekając na odpowiedź: 15 lipiec :-)

Muszę zmykać.
Dobrej i owocnej nocki dziewuszki :-)

No Kindzia i Ty mówisz że jesteś chuda?? W sam raz!! No dobra obiecałam to powiem ale itak mi głupio... 164 i 49 :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:
Dobra to teraz o sobie:
Imię: Agata
Mieszkam: z chłopem od niedawna w Kalwarii Zebrzydowskiej, a wcześniej Kraków
Mężatka: jeszcze nie:baffled:
Staram się: pierwszy cykl
Data ur.: 02.10.1983r

Kindzia mam skypa ale niepogadamy, bo mam internet przez tel. z Orange, także niema szans na rozmowe, bo już próbowałam i nic. Jeśli skype to tylko pisząc sie można zemną porozumieć. Podam Ci na PW :-)

no to sie dziewczyny rozkrecilyscie:-)

no skoro wszyscy to wszyscy:
imie: Renata
wzrost:177
waga:64
pochodze:dolny slask,
mieszkalam na pomorzu a obecnie zakotwiczona: Wielka Brytania
mezatka od 8 lat ( ale jestesmy razem juz14):-)
dzieci posiadam ale sie jeszcze staram- 2 cykl
a z flaszka zapraszam 15.04:tak:

Fajny ten pomysl hihihi;-)

renata79 widzę że my ten sam rocznik, podziwiam staż, 14 lat to dłuuuuugo, my razem 7 lat a po ślubie prawie 3. Mieszkałaś na pomorzu , a w którym mieście jeśli można spytać, może też w Gdyni????:-):-):-):-) pozdrowionka

reklama
Do góry