Doticzka
Klub grudniówek'07
Witajcie Niestety dawno mnie tu nie było, jakoś ciężko mi po ostatnim rozczarowaniu ale to nie znaczy że o WAS zapomniałam wrecz przeciwnie codziennie o Was myśle Poprostu ostatnia @ która nadal trwa mnie zdołowała ale postaram się poprawić
Ataata to miło że omnie pamietasz ja o Tobie też i trzymam kciuki za II krechy
Wagnies, KINDZIA100 macie kochanych facecików, tego co piszecie to Wasi mężulkowie to skarby , no ja na swojego też nienarzekam chciaż to narazie narzyczony ale już nie długo , ważne że go ubustwiam i marzy mi się bobasek do niego podobnya zwłaszcza oczka
Renata79 a może Etopirynka od Pani Goździkowej pomożę? Mi zawsze pomaga jak boli mnie głowa a niestety bardzo często tak bywa.
asialc nie martw się na pewno wszystko bedzie dobrze , trzymam kciuki
Dobra lece kobitki sie kąpać Papatki:*:*:*
Ataata to miło że omnie pamietasz ja o Tobie też i trzymam kciuki za II krechy
Wagnies, KINDZIA100 macie kochanych facecików, tego co piszecie to Wasi mężulkowie to skarby , no ja na swojego też nienarzekam chciaż to narazie narzyczony ale już nie długo , ważne że go ubustwiam i marzy mi się bobasek do niego podobnya zwłaszcza oczka
Renata79 a może Etopirynka od Pani Goździkowej pomożę? Mi zawsze pomaga jak boli mnie głowa a niestety bardzo często tak bywa.
asialc nie martw się na pewno wszystko bedzie dobrze , trzymam kciuki
Dobra lece kobitki sie kąpać Papatki:*:*:*