Cześć dziewczynki :-) ja tylko na chwileczke bo obiadek ide gotować, no najwyrzsza pora.... bo żołądek sie już domaga.
ivi no niby szanse są ale itak w to nie wierze, od początku wiedzialam że w tym cyklu to nic z tego. Wole myśleć tak i najwyżej potem być mile zaskoczona, niz sie napalać, a później rozczarowac
ewitko mnie też brak słów... co za matoły z tych lekarzy!!!
Ja bym im nogi z d.... powyrywała jak by mi coś takiego zrobili!!! Trzymam mocno kciuki aby ta operacja zakończyła sie pomyślnie i żeby bolało jak najmniej
I nie denerwuj sie bo naprawde szkoda zdrowia na takich ...... -no sobie przeklnęłam
Trzymaj sie cieplutko, myślami jesteśmy z Tobą, wracaj szybciutko do zdrowia i tutaj do nas:-)
asialc dokładnie masz racje, ta niewiedza to jest chyba w tym wszyskim najgorsza:sick: Asiu a tak sie zastanawiam i dlaczego Ty nie możesz sie narazie starać, co jest tego przyczyną?? Ty jestaś po jakimś zabiegu??? Wiem, że już gdzieś pisałaś o tym ale nie moge znaleźć tego postu
Mówisz też że pasożytów brak... hmm a co za pasożyty miałaś na myśli?;-)
Matko jak mnie piersi bolą to szok, już mnie nawet bolą jak chodze... Znowu to samo co w ubiegłym miesiącu!! Miałam tak jakis rok temu w każdym cyklu, ale mi przeszło potem i już myślałam że na zawsze a tu masz ci los! Znów mnie dopadło!!!
Oki zmykam do kuchni bo zaraz padne z godu, do wieczorka papapa