reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Hejka! :-)

Ataata, jak miło czytać, że między Wami zawieszenie broni ;-) Tak trzymać! :-) Też Ci odpisałam na głównym ;-)

Kindzia, no to super weekendzik miałaś :-)

Renata, ivi, gratulacje!

A mnie teraz coś głowa rozbolała. Prawie cały dzień spędziłam z córą w ogrodzie, a teraz na nic nie mam siły ;-)
W tym tygodniu, może nawet jutro, odbieram wyniki badań, więc proszę trzymajcie kciuki żeby w końcu coś się wyjaśniło.
Po niedzieli idę do swojego gina i zobaczymy co tam słychać ;-)
Dzisiaj też coś pobolewał mnie prawy jajnik. Na szczęscie tylko kilka sekund :-) Chyba zaczynam się rozsypywać ;-) No w końcu starość, nie radość ;-)

krupka a czemu tylko na chwilke wpadłaś??? Przychodź kiedy tylko chcesz :-)

wagnies nio to widze że Twój facet spełnia Twoje zachcianki, -fajnie, bo mojemu sie często niechce, no ale jak będe w ciąży to mu nie popuszcze. A ja niestety nie lubie lodów, (no od czasu do czasu) a jako że postanowiłam że nic na siłe to raczej nie będe ich jadła :laugh2:

Kindzia no to już wszystko wiem :-) a Pan Bono to fajny gość, no ale chyba coś mu minka zrzedła na tym zdjęciu, czyrzby nie lubił kąpanka...??;-) Wizde na ostatnim zdjęciu, że chyba na nartkach lubicie śmigać (albo tak mi sie tylko wydaje), bo ja uwielbiam...

ivi, asialc dziękuje raz jeszcze, też chyba na głównym już odpisałam, w każdym razie test już kupiłam i rano będe go robić... Szczerze to nie licze na II krechy więc sie nie denerwuje, ale zawsze ta odrobina niepewności jest...

asialc ja cały czas trzymam kciuki za te Twoje badanka, żeby były dobre, żebyś mogła w końcu zacząć z nami staranka:tak: I nie gadaj mi tu takich głupotek o starości i rozsypywaniu sie, młoda babeczka jesteś i tyle :-) :laugh2:

wagnies nio to widze że Twój facet spełnia Twoje zachcianki, -fajnie, bo mojemu sie często niechce, no ale jak będe w ciąży to mu nie popuszcze. A ja niestety nie lubie lodów, (no od czasu do czasu) a jako że postanowiłam że nic na siłe to raczej nie będe ich jadła :laugh2:

Oj tak!!! Moj mezus pod tym wzgledem jest kochany... wczoraj nawet ciasto chcial dla mnie piec jak wrocilam padnieta po nartach...
A lody spalaszowalam, a owszem... truskawkowe byly...

No to ja tez sie pochwale mezem.Facet ma niesamowita cierpliwosc do mnie.Ja furiatka,on gosc ktory nie ma nerwow.Przy nim czuje sie jak ksiezniczka,nadskauje mi,dogadza nooo czasem tez podskakuje,ale tak ze mozna przymknac na to oko ;-)

Kindzia100 to widze ze ten sam typ meza... oby tak bylo zawsze!!! A innym kobitka zycze zeby ich faceci brali z naszych przyklad ;-)

reklama
Czesc dziewczynki!!

KINDZIA100 widze ze ty to juz dluuuugo tu goscisz ale jakos mi sie nie przewinelas wczesniej wiec - specjalne powitanka:-) !!

A tak ogolnie to mi sie nic nie chce i co wieczor boli mnie glowa :zawstydzona/y: i tak sobie lykam te tabletki(panadol) bo bez nich sie nie da!!! A dzisiaj to nawet i to nie pomaga:baffled: !

Takze trzymajcie sie cieplo

Do góry