reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Hej, hej!!!

Ataata, i jak po rozmowie z fcetem? Dobrze, że Go przywiozłaś do Krakowa ;-) Mam nadzieję, że wszystko sobie wyjaśniliście i jest już dobrze i to bardzo dobrze ;-)
A z tym hakerem to naprawdę kiepsko. A niech go @#$%^$!
I jeszcze jedno, bierz przykład z mufki i rzucaj palenie ;-)

Mufka, gratulacje! I tak trzymaj :-)

Wagnies, no to super weekend Ci się szykuje :-) Baw się dobrze i odpoczywaj :-)

Szczerze mówiąc nigdy nie zrozumiem osób palących. Przyznaję, ze kiedyś sama próbowałam, ale przecież papierochy są takie obrzydliwe blee i nie wiem co Wy w nich widzicie ;-)

Na ra :-)

reklama
asialc, wagnies dziękuje za rady, dziś już wszystko oki między nami :-)
Co do papirerochów to wiem że źle robie ale jak tu nie palić jak mój kopci jeszcze więcej... Rzucimy ale razem :laugh2:
jeśli chodzi o windowsa to pracuje na Xp, a antywirus to Avast i jak do tej pory to byłam z niego zadowolona, no ale teraz to już nie jestem :baffled: Hasełka już oczywiście pozmienialiśmy na kompe u mamci w Krakowie :tak: a zgrzewke piwa to musiała bym mojemu postawić:no: :no: :no: , bo on sie na takich rzeczach zna dobrze (nawet dziś mamie mojej robił formacik + przeinstalowanie systemu).
wagnies na nartki jedziesz, zazdroszcze bo ja też uwielbiam jeździć ale w tym roku tylko raz byłam...:-( Jak wrócisz to powiedz jak było, jakie warunki i czy da sie jeszcze wogóle pojeździć?

No nic ja będe zmykać, bo mój już mówi że przyrosłam do tego komputera, a BB to już nałóg... A pozatym o 21.45 leci "Zielona mila" na Tvn -mój ulubiony film, już 4 raz bede go oglądać:rofl: :oo2:

Więc życzę wszystkim miłego wieczorku i jutrzejszego dnia również.
Do usłyszenia :*

Ataata ciesze sie ze u ciebie jest juz ok :-) , o hakerach sie slyszalo ale zeby az tak to w szoku jestem:szok: !!
Ja tez kopcilam i juz nie pale od poltora miesiaca musze sie pochwalic:tak: , takze bierz sie w garsc i rzucaj to nic trudnego, jak my z mufka dalysmy rade!!! Prawda mufka???

Pozdrawiam

Dobry wieczor dziewczynki ! Troche was zaniedbalam przez weekend,ale postanawiam sie poprawic i wiecej nie grzeszyc.U mnie weekendzik ok.W piatek przyjechala przyjaciolka no i zalalysmy sie wodeczka,w trupa,tzn dwa trupy.:tak: Ale bylo sympatycznie i bez kaca w sobote.Sobote spedzilam baaaaardzo leniwie,caly dzien w lozeczku z Panem Mezem,noooo chodzilismy na spacery z Panem Bonelkiem i wygonilam Jerrego na zakupy.Dzis niedziela,i znow pol dnia w wyrku,potem dlugi spacerek z pieskiem i obiad w MD czyste lenistwo Ale co tam raz sie zyje
ATAATA jakos czuje sie lepiej gdy slysze ze nie jestem tu jedyna palaczka.Ja pale skrety,moze to dziwne,ale w nL babka z paczka tytoniu do skrecania to normalka.
suwaczka owulacyjnego nie zakladam bo mi sie nie sprawdza,niby mam regularne @ ale w praktyce roznie to wychodzi.
We wtornik ide na drugi monitoring cyklu.widzilam ze duzo jajcow chce sie uwolnic.Biedny ten moj maz jesli wszystkie puszcza na raz.Siedmioraczki murowane hi hi hi :-D
fajnie ze jest nas wiecej i wiecej bedzie weic weselej i weselej ;-)

hehe chwalicie się niepaleniem, to ja też się pochwalę :-)
Nie palę już od ponad roku :tak::-) I nie popalam w ogole - gorzej, popadłam w taką skrajnosc, że okropnie drażni mnie zapach papierosów. FUJ :tak::-)

reklama
Cześć dziewczyny. Ja też was troche zaniedbałam :zawstydzona/y: no ale wiecie jak jest, miły weekend spędzony z facetem po "zawieszeniu broni" więc nawet nie chciałam koputera za bardzo włączać:laugh2:

Kindzia no mnie też już lepiej, z myślą że nie tylko ja tutaj palę:-)
Mówisz że zalałaś sie w trupa... hahaha mnie też sie czasem zdarza tak załatwić, mój sie wtedy ze mnie strasznie śmieje bo robie wtedy dzwine, śmieszne rzeczy:-D :baffled: :rofl2: Choć musze powiedzieć że ostatnimi czasy to mnie aż odrzuca od alkoholu, jednego drinka potrafie męczyć godzinami a itak go nie wypije, niewiem czemu:confused:
A takie pytanko: Pan Mąż, Pan Bonelek i Jerry to jedna osoba?? Bo tak czytam i nic z tego nie wiem :baffled: :laugh2:

Renata, ivi fajnie że nie palicie i sie nie trujecie, troszke wam zazdroszcze, ale ja tak jak Kindzia niestety lubie palić :zawstydzona/y:

mufka a jak tam u Ciebie? Mam nadzieje że trzymasz sie postanowienia i dajesz rade bez tego wstrętnego nałogu..??

Doticzka a co u Ciebie?? Nie pokazujesz sie na BB...:-( Mam nadzieje że wszystko u Ciebie w porządku..?

Dziewczyny mam pytanko: może wy będziecie wiedzieć, mam takie lekarstwo, którego przyjmowanie podczas ciąży lub przy jej podejrzeniu jest przeciwwskazane!! Pierwszą dawke przyjełam jeszcze przed owulacją, ale nie pomogła (byłam święcie przekonana że pomoże), więc musze przyjąć drugą dawke dzisiaj (no jutro najpóźniej). Raczej są małe szanse że jestem w ciąży, no ale na 100% też tego pewna nie jestem... I teraz co ja mam zrobić?? Bo owulacje miałam 6 dni temu, choć mnie sie wydaje że 8 dni temu, no ale to itak za mało żeby test cokolwiek wykazał:-( bo do @ jeszcze ok. 6-8 dni!! Może któraś z was coś mi podpowie... Ide jeszcze zapytać na Główny może tem dziewczyny coś będą wiedziały...

Do góry