reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Puchatko dziękuję, a i ja cały czas mam nadzieje, że wredota @ Cie nie odwiedzi:tak:

Asiu ale dajesz popalić!!! Nieładnie tak tyle czasu koleżanki tak trzymać w niepewności...;-) Oh te tajemnice...:-D

Dziewczynki dziękuje za trzymanie kciuków:tak:
Wrciłam już z USG, maleństwo ma sie dobrze, wszystko z nim oki, a fotki i szerszy opis badanka jest tutaj https://www.babyboom.pl/forum/grudz...zych-dzidziusiow-9411/index4.html#post1474991
Niemam siły zabardzo pisać całości, ale moge wam zdradzić że chyba jednak to nie bedzie dziewczynka...:-(;-):szok::unsure::oo2::huh::oo::laugh2:

reklama
Ataatko widziałąm twoją dzidzie,ale siuper fotki,tak ci zazdroszcze-fajowo....
Asia co za tajemnice,ja jestem bardzoc iekawa,no zdradz nam to...
Elza @ nieamsz czyli kochana bardzo dobrze..

A ja tez nie mam @,ale przyznam sie ,ze wczoraj testowałam i była tylko jedna krecha,ale testowałam popołudniu,a powinnam rano świeżymi sikami,bo jeszcze terminu @ nie było.,a @ ma przyjśc koło 21 dwa dni w tą i tamtą....czekam na @ już chyba jest na drugim piętrze....:-D;-)
Reszcie babiczek miłego popołudnia kochaniutkie...

A ja wogóle to sie nie przywitałam...HELLOOO
BYłąm od wczoraj na wsi,Matuś latał,ja browary piłam i wieczór fajowo zleciał..
Dzisiaj na mieście,,,,a potem ciocia z namiw domku byóła,Matu śpi wymęćzony...

Mam straszny mętlik w głowie z jednej strony nie czuje się na @ i jakaś część mnie chce wierzyć że to może maluśki cud z drugiej strony nie chce się nakręcać bo potem ciężko się trawi zawiedzione nadzieje test leży sobie na biurku i nie mam odwagi go zrobić chociaż pewnie i tak jest lepsza nawet przykra wiedza od całkowitej niewiedzy motam mieszam ale już sama nie wiem co robić:-:)-:)-:)-(

Puchatko kochana,ja nie wiem co ci doradzić,wsyztsko co zrobisz będize dobre...
Ja nie miałam testować,ale nie mogłam sie powstrzymać i mam negatywny wymik czyli jedna kreska....
zrób jak uważasz......nie bój się podjąć decyzjiiii:tak::-)

Puchatka ale masz silne nerwy... ja bym pewnie juz nie wytrzymala i tescior bylby zuzyty... a co do rozczarowania - doskonale to znam nie raz to przerabialam...

Ataata sliczne zdjecia dzidzi!!! Poglaskaj Twoje dziecie od ciotki z BB. No i odpocznij sobie po dzisiejszych eskapadach. A przeczytalas sobie to co wkleilam pod tym linkiem z nfz-tu?

Ewcia to widze ze ty tez w kolejce do marcowek...

Ewcia to widze ze ty tez w kolejce do marcowek...
Wagnies nom chciałoby się być w tej kolejce,ale raczej nie będę..jak już pisałam @ pewnie na drugim pietrze czeka na mnie(ja na 3) i zapewne najdzie mnie niedługooo....:szok::-(
Puchatko i co tam kobieto robisz,co wykombinowałaś???

reklama
przepraszam że sie wtryniam dziewczyny, bo pewnie bede sie starala do Was dołączyć gdzieś za rok, ale czytam Was pocichutku na bieżąco i za każdą z Was trzymam kciuki...
PUCHATKO oczywiście zrobisz jak uważasz i wiem ze boisz sie rozczarowania, ale jak @ przyjdzie też sie rozczarujesz... tymczasem robiąc test zaoszczędzisz sobie czasu na niepotrzebne stresy - od razu bedziesz wiedziała na czym stoisz... gorąco Cię pozdrawiam i trzymam kciuki...

Do góry