reklama
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
no to poszalałyście dziewczeta w trakcie mojej nieobecności....Witaj Sreberko:-)
Oto skrót:
Kiniusia walczy z lekarzami palantami i wlaśnie czekamy co tam u niej
NieSamowita pracuje, pracuje i pracuje. I nie może doczekać się staranek.
Puchatka pracuje, pracuje i pracuje. Miala ostatnio male smuteczki, ale mam nadzieję że już poszly precz.
Attata pokazala nam piekny brzuszek.
Wagnies pracuje, pracuje i pracuje oraz byla na rajdzie, co też udokumentowala zdięciami.
Asia byla dawno, prosila o trzymanie kciuków ale nie zdradzila za co trzymamy i przepadla jak kamień w wodzie.
IDarnowska wcina mandarynki w Hiszpani i padl u niej zloty strzal.
Izabelka cierpi bo nie ma auta, a tu gorąc i ciężko gdzieś wyjechać.
Ewcia wrócila z Mazur, fotki pokazala, a teraz zostala slomianą wdową. Aha! Bedzie testować, a ja coś wierzę, że bedzie fasolka.
Lenna wpada tylko czasem, bo ma brak dostępu do internetu. Waha się czy starać się teraz czy jeszcze trocze poczekać. No i zasypuje nas slodkościami.
Bastra pracuje, pracuj i pracuje, w planach ma napisać cos więcej.
Gosia musiala się na razie wstrzymać ze starankami
A ja czekam na @, która się chyba gorąca wystraszyla.
idaranowska GRATULUJE spoznione ale szczere z całego serducha!!!
ja jestem po histeroskopii i badaniu droznosci jajowodów
opis zostawiłam na GŁÓWNYM
Ataata
Grudniowa Mama '07
Boshe dziewczyny wróciłam...
Porażka, ledwo sie dotoczyłam do domu, a jak weszłam to pierwsze co położyłam sie na ziemi, bo najzimniej...
Tak praży że nawet w klapkach sobie nogi odparzyłam
Ide sie zaraz wykąpać jak ochłone, potem coś zjem, pewnie sie położe na chwile i pędze na USG:-)
Trzymajcie kciuki żeby z maleństwem było wszystko oki, no i trzymajcie kciuki zato żeby to była dziewczynka!!
Bo ja słyuszałam że legitymacja ubezp jest ważna tylko miesiąc od ostatniej daty na pieczątce... a te małpy w rejstracjach sie podobno rzucają o to, a nawet Cie nie zarejstrują albo każą płacić!!!
Fajnie by było gdybyś Ty miała racje, bo bym se wydrukowała takie rozporządzenie i jak by sie jakaś doczepiła to bym jej to na pysk rzuciła No i po pieczątke bym nie musiała jezdzić co miesiąc tylko praktycznie co dwa...
Elza skrót wydarzń dla sreberka poprostu rewelacja... też sie uśmiałam
Sreberko witaj ;-)
Porażka, ledwo sie dotoczyłam do domu, a jak weszłam to pierwsze co położyłam sie na ziemi, bo najzimniej...
Tak praży że nawet w klapkach sobie nogi odparzyłam
Ide sie zaraz wykąpać jak ochłone, potem coś zjem, pewnie sie położe na chwile i pędze na USG:-)
Trzymajcie kciuki żeby z maleństwem było wszystko oki, no i trzymajcie kciuki zato żeby to była dziewczynka!!
Wagnies a masz może linka do tej stronki co to wyczytałaś...?Ataata z tego co wiem zostalo wydane rozporzadzenie przez NFZ mowiace ze legitymacja ubezpieczeniowa jest wazna do konca miesiaca w ktorym zostala podbita i przez nastepne 30 dni...
Bo ja słyuszałam że legitymacja ubezp jest ważna tylko miesiąc od ostatniej daty na pieczątce... a te małpy w rejstracjach sie podobno rzucają o to, a nawet Cie nie zarejstrują albo każą płacić!!!
Fajnie by było gdybyś Ty miała racje, bo bym se wydrukowała takie rozporządzenie i jak by sie jakaś doczepiła to bym jej to na pysk rzuciła No i po pieczątke bym nie musiała jezdzić co miesiąc tylko praktycznie co dwa...
Elza skrót wydarzń dla sreberka poprostu rewelacja... też sie uśmiałam
Sreberko witaj ;-)
elza ab
mama Tosieńki
Attatko to widze że zrobilaś jak moj piesek:-) Jak się doczolga do domu to tylko slyszę huk na przedpokoju - Pluto rzucil zwloki na przyjemną, zimną podloge:-) Ale w pelni Cie rozumiem bo ja tylko co chwile wanne zaliczam i nie wiem gdzie się mam schować A zaraz czeka mnie przemarsz przez cale miasto
Oczywiście kciuki już zaciskam no i jak ma być dziewczynka to może bedzie. Ale jak bedzie chlopak to też nie bedzie zle.
No i fajnie że kolejną osobę rozbawilam:-)
A mnie boli brzuch a @ jak nie ma tak nie ma. Do tego temka wewnetrzna ok. 37 na polu w slońcu dobrze ponad 45 a ja się zaraz potnę szarym mydlem. Jak nic się dziś ugotuje:sick:
Oczywiście kciuki już zaciskam no i jak ma być dziewczynka to może bedzie. Ale jak bedzie chlopak to też nie bedzie zle.
No i fajnie że kolejną osobę rozbawilam:-)
A mnie boli brzuch a @ jak nie ma tak nie ma. Do tego temka wewnetrzna ok. 37 na polu w slońcu dobrze ponad 45 a ja się zaraz potnę szarym mydlem. Jak nic się dziś ugotuje:sick:
elza ab
mama Tosieńki
Oho! Wlaśnie Plutek z wielkim hukiem runąl w przedpokoju:-) Spal pod stolem i stwierdzil chyba że tak się nie da egzystować. A jak patrzy na mnie to mam wrażenie, że prosi abym tą lampe zgasila:-) Pobożne życzenie, bo jakbym umiala to bym pewnie troche skrecila:-)
Izabelka
Oski i Wercia
Elza bomba opis- wychodzi na to,ze leze zalamana w domu :-):-):-):-):-):-)
u nas tez upal; bylam na rynku po pomidorki i w piasku z malym; teraz spi a ja sacze kawusie
chyba jakis drink by sie przydal dla ochlody, a nie goraca kawa hrhehe
Ataatko trzymam kciuki, ale wszystko i tak bedzie dobrze daj znac po
a zweirzakow zawsze mi szkoda w taka pogode
u nas tez upal; bylam na rynku po pomidorki i w piasku z malym; teraz spi a ja sacze kawusie
chyba jakis drink by sie przydal dla ochlody, a nie goraca kawa hrhehe
Ataatko trzymam kciuki, ale wszystko i tak bedzie dobrze daj znac po
a zweirzakow zawsze mi szkoda w taka pogode
elza ab
mama Tosieńki
To jestem uratowana:-), bo jakbym miala teraz mysleć...
A wiecie co najlepsze na polu upal jak diabli, w dmu nie lepiej, a ja o niczym innym nie myslę tylko o jedzeniu Wlaśnie wcinam mega gorący gulasik i nic a nic mi to nie przeszkadza:-)
A wiecie co najlepsze na polu upal jak diabli, w dmu nie lepiej, a ja o niczym innym nie myslę tylko o jedzeniu Wlaśnie wcinam mega gorący gulasik i nic a nic mi to nie przeszkadza:-)
reklama