reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Kochane, jestem, jestem, tylko, że w ostatnich dniach zalatanach i nie miałam kiedy usiąść i popisać.
Zaraz też wychodzę. Ale się denerwuję....aż mnie boli żołądek. Oby było już po 14:00. Później jeszcze muszę podjechać do pracki, bo dzwonili żebym odebrała skierowanie na badania i zobaczyła jaką pensję proponują po powrocie.
Napiszę coś więcej wieczorkiem.
Oby się udało.....

Asiu no wreszcie!:-):-):-)Witaj! Ja tu czekam i czekać bede za czym Ty tak latasz, wiec...
Wagnies no ja też bym sobie życzyla fasolki a nie @ ,zawsze to przyjemniej, ale na razie to nie mam ani jednego ani drugiego:-( Chyba gdzieś tam od gornie na imen o mnie zapomniano:eek:
A glowa w zamrażalce...hmm, pewnie też bym się uśmiala:-), ale w pelni Cie rozumiem:-)

Izabelko nie kumam( to pewnie z upalu), kto sobie co przypomnial:eek:
Dziewczyny prosze trzymać kciuki wychodze na pole:szok: Chyba tam padne trupem, nie wspominając już o moim biednym psie. Wczoraj tak szybko maszerowal bo się parzyl o chodnik:szok: Ale zrobie mu przerywnik nad woda troche poplywa to jakoś dojdziemy na ten ogrod. Bede wieczorkiem:-)

napisalas ze chyba ktos u gory na amen o tobie zapomnial; spoznia sie @ wiec moze jednak Ktos wcale nie zapomnial --opatrznosc ;-)
u nas zerwal sie silny wiatr, wiec chyba nici z wyprawy nad rzeke :-(

Dziewczynki!!! Udało się!!! :-):-):-)
Kolejny krok za mną. :-D Już tylko zostało połowę i koniec. Mam nadzieję, że sie uda i wtedy w końcu będę mogła Wam napisać co robię ;-) Teraz nie chcę zapeszyć.

Odezwę się wieczorkiem albo jutro. Teraz padam i musze sie zrelaksować, bo ostatnie dni były baaardzo nerwowe. Na szczęście teraz kilka dni wytchnienia :-D

Mam wrażenie że zaraz ugotuje się w tym skwarze poza tym wczoraj miałam jakąś durną reakcję alergiczną na leki pezeciwbólowe i jeszcze dzisiaj mam opuchnięte oczy ale co tam jak już jestem kopana przez moje ciałko to dokładnie poza tym czekam na te cholerną @ a jej oczywiście się nie spieszy przeciez można mnie pomęczyć :no::angry: zaraz ide do domku zjem obiadek a potem chyba się drzemnę bo ledwo żyję
Elza skrócik rewelka masz talent kobieto:tak::tak:
Sreberko machanko tradycyjne:-)
Wagnies narazie nie korzystam z pomocnje rączki ale ją doceniam i w miarę potrzeby uderzę :tak::tak:
Asiu no to czekamy na odkrywanie Twoich sekretów i buziaki dla córci :-):-)
Izabelko poratuj tym wiatrem o się zaraz rozpłynę :tak::tak:
Ataata dużo ciepełka ale takiego wewnętrznego bo zewnętrznie do przyjmnego chłodku dla Ciebie i raczej mieszkanki Twojego brzusia :tak::tak:

Reszcie babeczek ochłody i spokoju:tak::tak::-)

Asialc alez nas trzymasz w niepewnosci!!! Uchyl choc malenki rombek tej tajemnicy... A kiedy bedziesz mogla nam juz o wszystkim powiedziec?

Puchatka a moze @ obrazila sie na Ciebie na 9 miesiecy?

reklama
Do góry