reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Jestem padnięta , ale nie idę spać bo mój P wpadnie do mnie na chwilkę o 21 po cv i podanie bo mu napisałam i wydrukowałam eh :-( A jutro o 5 pobudka jak zawsze :tak::rofl2:

wagnies co tam u ciebie słychać ? pozdrawiam

Ewcia życzę ci aby @ nie przyszła i oby to była dzidzia :-)
Dzięki albo nie dzięki ja sobie też tego życze...
Będize jak będzie...jak ma być @ to będize,a jak fasolka to super by byłoo...
Od jutra bede sobie mierzyła rano tempke,dzisiaj juz termometr leży na wirzchu i koło łóżka go położe,obadam jaka tem u mnie rano,,,jak @ nie przyjdzie do niedzieli to też znowu zatestuje....a co tam....;-):-)
Renifer super witaj,miłej i spokojnej ciąży kochana,.....

reklama
Renifer wcale sie nie wtryniasz... kazda mile tu witamy i jak tylko masz ochote to zagladaj do nas czesciej... pewnie tez chetnie skorzystamy z porad ciezarowek i mamus!

Ewcia ale jeszcze na 3 pietro nie wlazla wiec nie mow hop :tak:

NieSamowita umieram z goraca i zastanawiam sie czy nie powtorzyc wyczynu z wczoraj;-):-):-D znowu mezus bedzie sie smial ze mnie...:tak:

Wagnies :-D:-D:-):-D:-):-):-):-D:rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D:-Dale jajaaaaaaaaaaa......ale sie uśmiałąm....
tego jeszcze nie widziałam.....
Ale masz super śmieszne pomysły....

Stwierdziłam że lepiej mieć to za sobą więc teścik zrobiony i choć się spodziewałam to jakoś mi przykro:-:)-:)sad::sad::sad: powodu tej jednej kreski taka samotna no nic czekam na @ i wdepne w mój oczkowy czyli 21 cykl może on będzie szczęśliwszy :tak:

Puchatko nie martw się ,ja tez miałąm jedną kreseczk,ę,a razem tworzą dwie krechy także następny cykl to będize too:tak:.
Mi tez było p[rzykro,ale dalej trzeba sie starać,normlanie dalej i dalej a z dos kutku,buziakuje ciebie ja i matunio kochana....

wiem Ewciu wiem ale Ty masz chociaż Matiego a ja tylko tą kolejna kreskę zastanawiam się jakie to uczucie zobaczyć dwie te upragnione kreseczki naraz coraz częściej myślę że bez HSG sie nie obędzie widać tak już musi być i oby tylko ono pomogło a jak nie to na pewno będę walczyć do upadłego:tak:

Dziękuje dziewczyny za miłe słowa co do mojego dzidziucha ;-):-D

Wagnies tak przeczytałam o tym ubezpieczeniu i zaraz sobie to wydrukuje...
Super i dziękuje za tego linka, mam zamiar to sprawdzić, zobaczymy czy małpom z rejstracji w przychodni oczy wyjdą jak im taki papierek pokaże:-D
A co do fotki to też sie uśmiałam, niezła jesteś:-D

Puchatko przytulam mocno....

reklama
Nie wiem czy ta wiadomo do was dojdzie ale sprbuje:-):-):-).
Pozdrowienia ze slonecznej Hiszpanii. Pogoda boska ze 38 stopni.
Tempka cigle podwyzszona rano 36,9 a popoludniu 37,5.
Od jedzenia mnie odrzuca a w poniedzialek mnie mdlilo jak nie wiem. Jak tylko przyjade ide na badanie krwi ale juro testujemy i jak cos wyjdzie to do was napisze. Moze sobie wmawiam ale czuje sie ciazowo :-D:-D:-D.

Buziaczki moje kochane dziewczynki i dziekuje wam bardzo za wszystko :tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry