reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

No to co ja sie tez przylacze:tak: jezeli mnie przyjmiecie;-) !!!

A na glowny pewnie ze bezdiemy zagladac!

reklama
Dziewczyny znalazłam coś fajnego, tak dla smutasków dla poprawienia chumorku:laugh2:

Wejdźcie koniecznie na te wątki... poprawa nastroju Gwarantowana

https://www.babyboom.pl/forum/troche-intymnosci-f15/masturbacja-5280/ -pierwsza klasa, normalnie ubaw po pachy, zwłaszcza tekst o "kaszance" :szok: , a kobitki na tym forum z postu na post rozkręcają sie coraz bardziej :laugh2: Musicie to przeczytać KONIECZNIE!!!:laugh2: :laugh2:

https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/porod-na-wesolo-7030/ tego jeszcze nie doczytałam do końca ale już na pierwszej stronie nieźle sie uśmiałam ;-)

Oki mykusiam do spanka, miłej nocki i miłego dzionka bo już przeciez piątek!!!
:baffled: :sick: :szok: Papa

Hej, hej!!!
Poczytam później jak znajdę chwilkę ;-)

Ataata, nie wiem o co się tak spieliście, ale może uda się coś zrobić. Uwierz mi, że nie warto tak się kłócić. A od dawna wiadomo, że faceci są "prości" (nie mam na myśli zachowania i nie obrażam ich) i z nimi trzeba postępować bardzo prosto. Nie czekać aż sami zrozumieją, bo to nigdy nie nastąpi ;-) Trzeba mówić wprost o co nam chodzi i tak jak pisałam wcześniej być mądrzejszą od nich ;-) Jeśli nawet pokłociliście się nie z Twojej winy, to wyciągnij pierwsza rękę. Może zrób jakąś romantyczną kolację przy świecach, porozmawiajcie spokojnie. Dokładnie Mu wytłumacz co czujesz, jakie są Twoje oczekiwania. Uwierz mi, że warto :-)

Renata, witaj :-)

Wagnies, miłego dnia w pracy :-)

Witajcie Kobitki!!

Wlasnie wrocilam do domku... i pierwsze siadam do bb ;-)
Ataata wyslalam Ci PW.
Jak dobrze ze ten tydzien sie konczy bo ja juz nie daje rady. Musze jakos odreagowac bo nastepny szykuje sie rownie ciezki...

Tak strasznie mi smutno... dostalam przed chwila sms'a od znajomych ze urodzila im sie corcia... dlaczego innym sie udaje za pierwszym razem ot tak??? ;-(

Zycze udanego wieczoru

Renatko Witaj i wpadaj zawsze:-)

asialc ręke wyciągnełam nawet przeprosiłam bo źle zrobiłam i co usłyszałam: nie gotuj dla mnie obiadu i wyszedł:wściekła/y: Więc sie zmyłam w środe do Krakowa. Ale dziś ( w piątek) sobie myśle a ciul tam wracam do Kalwarii do niego. Wziełam mame i jedziemy... zajeżdżam i co widze... stoi i sie gibie... kompletnie zalany!!! :wściekła/y: :baffled: a pić mu nie wolno=nakaz lekarza=choroba :baffled: !!!!!!!!!!!! Ale wzielam go za fraki i gadam z nim przy matce.... no i jakoś poszło:-) no to my go z mamą "za fraki" i do Krakowa przywiozły (bo u nas dalej bojler zje... wiec wody ciepłej dalej nima):-) :-) :-) Właśnie chrapie jak małe dziecko i tylko zerkam czy sie nie przebudzi żeby nie zobaczył że tu o nim pisze haha:laugh2: :laugh2:
Już jest dobrze, mam nadzieje, że forever....;-)

wagnies dziękuje za wiadomość, masz racje, czasem trzeba zagryźć zęby i być mądrzejszym :-)
I nie smutaj sie, za miesiąc ty im wyślesz takiego samego sms'ka :tak: :-)

sreberko ja wiem że każda z was sie wbijała i że nie od razu tak sie tam jest "na czasie" ale tak jak już tu pisałam mam kiepskie łącze i czasem nie mam nerwów, bo zanim mi sie jedna stronka otworzy to mijają wieki, a tam strasznie durzo nowych postów co chwila. Ale może mi sie uda Neo podpiąć to wtedy tam będe bywać napewno często :-)

Doticzka, Dosia, Kindzia, Mufka gdzie jesteście???:-p

Wiecie co dziewczyny ja już nie mam siły, co chwila nam sie coś piep....
Wiecie co sie tym razem stało...? Włamał nam sie na kompa jakiś haker!!! :szok: Kuźwa policytował na Allegro na koncie mojego faceta: tv Panasonic 42 cale PLAZMOWY za ponad 4.000zł, nokie 9300 -komunikator i jeszcze jakąś jedną nokie!!!!A najlepsze jest to, że licytowane było o 1 w nocy jak komp był wyłączony!!! I gnój jeszcze zaciera za sobą ślady bo wszystkie aukcje pokasował, i dziś już nic sie nieda znaleźć :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Nie mam siły. Gnojek zainstalował sobie na naszym lapie jakiś programik który zmienia adres IP na stały (bo my z Orange mieliśmy zmienny co 2 minuty- właśnie dla bezpieczeństwa przed "szpiegami") Normalnie nie wiemy co sie dzieje, bo komp jest wyłączony a, potem w historii wyszukiwarki są adresy stronek na które nigdy w rzyciu nie wchodziliśmy!!!! A najlepsze jest jeszcze jedno: nie wiem jak on to robi ale steruje naszym kompem bo wczoraj w nocy mój zasnoł przed monitorem, a gg było cały czas na "dostępny" (a w ustawieniach jest ze po 120sek przechodzi na "zaraz wracam") więc tak jak by sie posługiwał naszą klawiaturą i myszką!!! MASAKRA:wściekła/y: :wściekła/y:
I teraz jest problem bo można by to zgłosić ale.... no ale... wiadomo oco chodzi, nie wszystkie programy są "takie jak powinny być" więc nie uśmiecha nam sie potem bulić Niemałej sumki =kary :baffled:
Fajowsko mam nie...?:-) :-D :laugh2:
Jedynie formacik dysku + zmiana wszystkich chaseł + zero programów P2P + dobry, drogi program antywirusowy:wściekła/y:
Boshe co za pech...
Ale co tam, ważne że sie z chopem pogodziłam :laugh2: :laugh2:

Miłego weekendu Dziewczynki

ataata ty się chłopem nie przejmuj, co oni by bez nas zrobili!!!! będzie dobrze!a z tym hakerem to faktycznie, mam nadzieję że już się sytuacja nie powtórzy. Moj mężuś nieobecny, mam nadzieje że wróci niedługo.pozdrawiam ciepło:-)

ataata muszę się pochwalić , dziś już 7 dzień jak nie palę!!! definitywnie!!! a przyznam się że godzinkę temu wyszła ode mnie kumpelka z którą popijałam pyszne rózowe winko carlo rossi (moje ulubione) zaznaczam że kumpelka paląca, a ja generalnie przy alkoholu zawsze i co?? byłam twarda, nie zapaliłam!!! musze się trzymać, jak się chce mieć zdrowe dzidzi to trzeba zacząc od siebie:-):-):-)

reklama
Do góry