reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Ataata bedę tu zaglądać oczywiście i dzięki za zaproszenie, jestem jeszcze cienka jeśli chodzi o poruszanie się na forum bo nigdy wcześniej tego nie robiłam,ale jekoś dam radę! pozdrawiam ciepło:-)

reklama
Cześć Kochaniutkie.
Bardzo sie ciesze że wpadłyście, może w końcu coś ruszy na tym Wątku :-)

asialc na początku oczywiście życzę Ci aby badania wyszły jak najlepiej, żebyś mogła znowu zacząć staranka razem z nami :tak: To że bardzo chcemy ,to chyba każda z nas coś takiego czuje, pewnie temu tu jesteśmy. A dróga sprawa, widze że łączy nas coś jeszcze, wiele z nas niema za dużo znajomych w swoim otoczeniu, dlatego spędza tu swój wolny czas.
Jeśli chodzi o suwaczek: ja biore ze stronki Lilypie : Free Baby stuff (to ten owulacyjny) natomiast ten drógi jest na Suwaczki i grafiki – ciąża, ślub, urodziny – podpisy, sygnatury na forum, bloga, stronę www .
Można sobie tam takie zrobić i pobrać kod: BBCode , a potem wkleić do podpisu.

mufka zaglądaj, zaglądaj jak najczęściej, będzie fajnie :laugh2:
A jeśli chodzi o poruszanie się na forum, to wcale nie jesteś "cienka" i napewno dasz rade, a jak nie to pytaj, ja choć tu też od niedawna to już pare rzeczy sie nauczyłam. Wspólnymi siłami napewno damy rade:-)

Pozdrawiam was wszystkie no i czekam na reszte...

Część dziewczyny fajny pomysł z tym wątkiem:)
Ataata dzieki za wiadomość , bardzo chętnie się przyłącze:)

NIestety dzisiaj mam bardzo ale to bardzo smutny dzień nadeszła nieproszona spóźniona @:no: jestem zrozpaczona bo już miałam taką nadzieje spóźnieła się wredna @ 4-5 dni ku....;( i tak mnie zaskoczyła i zepsuła cały dobry nastrój:(( Byłam w centrum handlowym w M1 jak poczułam że @ przyszła i tak się załamałam że jak wyszłam z wc to na widok rocznej małej słodkiej dziewczymki na hali się rozpłakałam;( sama z siebie myślałam że spale się ze wstydu ze złości i z żalu:(:-( Nie wiem czy znajde tyle siły żeby tu teraz aglądać tak często bo jest mi bardzo smutno ale postaram się:*

Doticzko kochana ciesze sie ogromnie że tutaj wpadłaś :-)
Napisałam Ci na "liście staraczek"... Przykro mi straszliwie że w tym cyklu sie nie udało, naprawde niewiem co powiedzieć bo itak wiem że każde słowa teraz nie mają znaczenia... :-(
Nie smutaj sie, przecierz dopiero zaczynamy, wiem że wszystkim nam sie uda, tylko pewnie nie od razu.
Ja np. nie robie sobie raczej nadzieji, bo wiem, że w tym miesiącu to nie możliwe aby mi sie udało i jest mi przykro, bo wiem już teraz, że nie musze wyczekiwać, że @ itak przyjdzie. Więc u Ciebie ok 14 dni smutku -do następnej owulacji, a w moim przypadku praktycznie miesiąc...:-( :-( :-(
I nie gadaj głupotek że nie będziesz tu do nas wpadać, nio z kim ja będe tu pisać...?!;-) Przychodź jak najczęściej, dziel sie z nami smutkami i radościami... Razem będzie nam łatwiej przetrwać to okropne, pełne niepewności i obaw wyczekiwanie...
Główka do góry i uśmiech na buzi :-)

Ja się chciałam ze wszystkimi oficjalnie przywitac :-D

CZEŚĆ:-):-)!! Super że tu jesteście:-):-)!!

Dziewczyny tylko prosze nie przestawajcie pisac na "głównym" :-D Bo ktoś musi ten wątek "podłapac" coby nie umarł śmiercią przez zapomnienie :-D
Wy jestescie "nowe" tu na staraczkach, a ja jestem niestaraczka (co moze dziwic na takim forum;-):-D) ale mam nadzieje ze bedzie nam sie super rozmawialo :tak::-) Przepraszam, ze nie wszystkie przywitałam tam na "głównym", ale mam mały ZONK teraz (niektóre wiedzą o co chodzi;-)) i moje myśli głównie wokół tego krążą..
No i mam nadzieję, że długo STARACZKAMI nie będziecie, ale że tak wam się tu spodoba, że nawet jako ciężarówki będziecie pisac :tak::tak:

Doticzko proszę nie załamuj się :tak: To jest Twoja ostatnia @!! na pewno:tak::-)

Witaj IVI, :-) , tu staraczka Mufka z rocznym stażem, miło Cię poznać! Mam nadzieję zmienić wkrótce status ze staraczki na zafasolkowaną :-D, robię co mogę ( a raczej robimy-z mężusiem), pozdrawiam gorąco!!!!

ivi witaj. Na głównym też będziemy, tzn. ja tam wpadam tylko wiesz tak troche ciężko sie tam do was wkręcić :baffled: Wasza "stara ekipa" zna sie dobrze, a my takie bidulki nowe niewiemy oco chodzi...:zawstydzona/y: :-( ;-)

asialc suwaczek jak marzenie ;-)

mufka a gdzie twój suwaczek??!!! Pokazała byś koleżankom kiedy mają za Ciebie najmocniej kciuki trzymać ;-) hmm to tylko taka moja propozycja........:-) :-D :laugh2:

Witaj Ataata i wszystkie pozostale staraczki!!
Dzieki Ataata za PW. Jakos tego watku wogole nie zauwazylam...
Ja troche sie udzielam na 30-tkach ale chetnie zawitam do tego watku... Jestem z Kraq, na bb jestem od 11.2006 ale tak jakos nie kiepsko idzie mi zadomowienie sie... wiecej czytam niz pisze...
Moze to dobry pomysl zeby uaktywnic ten watek....

pozdrawiam

reklama
Do góry