Ataata z tym suwaczkiem to powalczę w wolnej chwili, ale nie wiem czy mi się to uda, jakby coś mi nie wyszło to proszę się nie śmiać:-) to będzie mój zupełnie pierwszy na świecie suwaczek, pozdrawiam, zbieram się do łóżka, bo jutro pierwszy dzień do pracy po chorobowym a jeszcze na dodatek rano przed pracą mam badania kontrolne do pracy , ale nie ma tego złego...przynajmniej się dowiem przy okazji czy mam wyniki ok, pozdrowionka:-):-):-)
reklama
ivi
uzależniona;) // I.2010
ivi witaj. Na głównym też będziemy, tzn. ja tam wpadam tylko wiesz tak troche ciężko sie tam do was wkręcić Wasza "stara ekipa" zna sie dobrze, a my takie bidulki nowe niewiemy oco chodzi... :-( ;-)
hehe nie martw się tam "do nas" jak to nazwałaś, bardzo łatwo się "wkręca" I z radością witamy nowe staraczki (jeszcze chętniej im gratulujemy fasolek;-):-) )
Ataata
Grudniowa Mama '07
mufka no to zmykaj do łózia, miłych snów i udanego dnia w pracy jutro :-)
ivi ja tam na tym głównym to od rana co jakiś czas podglądam i kurcza coś nie moge sie wbić w odpowiednim momenci haha ale bede sie starac :-)
ivi ja tam na tym głównym to od rana co jakiś czas podglądam i kurcza coś nie moge sie wbić w odpowiednim momenci haha ale bede sie starac :-)
Ataata
Grudniowa Mama '07
ivi jeszcze jedno: ciężko mi sie na głównym odnaleźć bo mam kiepskiego neta, teraz jestem w Krakowie u rodzinki wiec jkoś to idzie ale u siebie w Kalwarii to jest totalna klapa :-( tam mam przez Orange (telefon do lapa podpięty) a prędkość jest taka że zanim przeczytam wszystkie posty to mija dłuuuuuuugi czas i zanim odpisze to już jest kolejna porcja nowych postów itd. więc choć bym chciała to naprawde kiepsko to wszystko mi idzie
Miłych snów ))
Miłych snów ))
Ataata
Grudniowa Mama '07
Doticzka to całkiem niedaleko do mnie, tzn teraz już nie, no wiesz Kalwaria, ale w Krakowie to mieszkałam na Kazimierzowskim, takrze rzut beretem ;-)
Jak samopoczucie, chyba już troszki lepiej
Jak samopoczucie, chyba już troszki lepiej
Witajcie ponownie wieczornie :-)
Doticzka, prosze mi się tu nie załamywać i zaglądać do nas jak najczęściej ;-) Zobaczysz, że dzieciątko przyjdzie w najlepszym dla siebie momencie. Jestem pewna, że nasze szczęścia gdzieś tam wysoko już są i tylko czekają na odpowiedni moment ;-) Bedzie dobrze.
ivi, bez obaw :-) Na pewno będziemy pisały i na głównym. To wciąga ;-)
Ataata, dzięki :-) I zmykaj do faceta ;-)
wagnies, mam nadzieję, że tak Ci się u nas spodoba, że będziesz nas zasypywać postami ;-) Zobaczysz, że szybko się zadomowisz. Tutaj na prawdę jest wspaniała atmosfera.
mufka, powodzenia z suwaczkiem :-) Miłego dnia jutro w pracy.
Śpijcie spokojnie i owocnych starań :-)
Doticzka, prosze mi się tu nie załamywać i zaglądać do nas jak najczęściej ;-) Zobaczysz, że dzieciątko przyjdzie w najlepszym dla siebie momencie. Jestem pewna, że nasze szczęścia gdzieś tam wysoko już są i tylko czekają na odpowiedni moment ;-) Bedzie dobrze.
ivi, bez obaw :-) Na pewno będziemy pisały i na głównym. To wciąga ;-)
Ataata, dzięki :-) I zmykaj do faceta ;-)
wagnies, mam nadzieję, że tak Ci się u nas spodoba, że będziesz nas zasypywać postami ;-) Zobaczysz, że szybko się zadomowisz. Tutaj na prawdę jest wspaniała atmosfera.
mufka, powodzenia z suwaczkiem :-) Miłego dnia jutro w pracy.
Śpijcie spokojnie i owocnych starań :-)
Ataata
Grudniowa Mama '07
asialc nie dam rady i zaraz sie chyba pobecze bo jestem z nim pokłucona do reszty, przed chwilą sie spieliśmy ale tak na maxa:-( :-( i w tym momencie to ja sie zastanawiam czy tam wracać albo wracać ale sie spakowac... taką mam perspektywe...:-(
reklama
Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Mieszkasz w Krakowie, o a można wiedzieć w jakiej dzielnicy?? Bo ja w Krakowie jeszcze do niedawna mieszkałam :-)
Obecnie mieszkam na Kurdwanowie ale przez kilka lat mieszkalam na Bronowicach pozniej z moim mezusiem mieszkalismy na Lea a obecnie we wlasnym M....