kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Cześć dziewczynki ,chciałam się przywitać i ucałować wszystkie!!!;-)
Ja niestety weekend rozpoczęłam krwawieniem.Byłam w szpitalu,ale wtedy niby nic poważnego,kazali zwiększyć luteinę,odpoczywać i jeżeli przez weekend nie minie,to do lekarza.:---(
Najgorsze jest to,że weekend mija,a ja ciągle krwawię,co prawda nie jest tego dużo,ale jest...:-(
We wtorek jestem zapisana do nowej lekarki.Niewykluczone,że po tej wizycie jeden z moich suwaczków zniknie...:---(
Ewcia ,tak się cieszę,że już jesteś...
Elza ,nie dołuj się kochana...wiem,że łatwo się mówi,ale jak chcesz się wygadać to wal śmiało.Mam nadzieję,że szybko dołeczek minie...
Izabelka ,i jak mały?Jak się czuję? Buziaczki od ciotki BB-owiczki;-)
Ilonko ,dasz radę z egzaminami.Mocno w to wierzę. Powodzonka w staraniach!!!:-)
diabelek ,masz rację!!! Mnie testy z apteki zawiodły dwa razy.Krew i ginekolog-najpewniejsze źródła
Niesamowita ,witaj.Fajne zdjęcia.
Chcę dodać,że cholernie za Wami tęsknie i już Was nie zostawię...
Codziennie z Wami będę-jak kiedyś.
Buziam wszystkie!!!
Ja niestety weekend rozpoczęłam krwawieniem.Byłam w szpitalu,ale wtedy niby nic poważnego,kazali zwiększyć luteinę,odpoczywać i jeżeli przez weekend nie minie,to do lekarza.:---(
Najgorsze jest to,że weekend mija,a ja ciągle krwawię,co prawda nie jest tego dużo,ale jest...:-(
We wtorek jestem zapisana do nowej lekarki.Niewykluczone,że po tej wizycie jeden z moich suwaczków zniknie...:---(
Ewcia ,tak się cieszę,że już jesteś...
Elza ,nie dołuj się kochana...wiem,że łatwo się mówi,ale jak chcesz się wygadać to wal śmiało.Mam nadzieję,że szybko dołeczek minie...
Izabelka ,i jak mały?Jak się czuję? Buziaczki od ciotki BB-owiczki;-)
Ilonko ,dasz radę z egzaminami.Mocno w to wierzę. Powodzonka w staraniach!!!:-)
diabelek ,masz rację!!! Mnie testy z apteki zawiodły dwa razy.Krew i ginekolog-najpewniejsze źródła
Niesamowita ,witaj.Fajne zdjęcia.
Chcę dodać,że cholernie za Wami tęsknie i już Was nie zostawię...
Codziennie z Wami będę-jak kiedyś.
Buziam wszystkie!!!