reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Cześć dziewczynki ,chciałam się przywitać i ucałować wszystkie!!!;-)
Ja niestety weekend rozpoczęłam krwawieniem.Byłam w szpitalu,ale wtedy niby nic poważnego,kazali zwiększyć luteinę,odpoczywać i jeżeli przez weekend nie minie,to do lekarza.:-:)-:)-(
Najgorsze jest to,że weekend mija,a ja ciągle krwawię,co prawda nie jest tego dużo,ale jest...:-(
We wtorek jestem zapisana do nowej lekarki.Niewykluczone,że po tej wizycie jeden z moich suwaczków zniknie...:-:)-:)-(

Ewcia ,tak się cieszę,że już jesteś...:tak:

Elza ,nie dołuj się kochana...wiem,że łatwo się mówi,ale jak chcesz się wygadać to wal śmiało.Mam nadzieję,że szybko dołeczek minie...:tak:

Izabelka ,i jak mały?Jak się czuję? Buziaczki od ciotki BB-owiczki;-)

Ilonko ,dasz radę z egzaminami.Mocno w to wierzę.:tak: Powodzonka w staraniach!!!:-)

diabelek ,masz rację!!!:tak: Mnie testy z apteki zawiodły dwa razy.Krew i ginekolog-najpewniejsze źródła:tak:

Niesamowita ,witaj.Fajne zdjęcia.:tak:

Chcę dodać,że cholernie za Wami tęsknie i już Was nie zostawię...:tak:
Codziennie z Wami będę-jak kiedyś.:-D
Buziam wszystkie!!! :tak:

reklama
kiniusia a może bedzie wszystko dobrze i suwaczek zostanie......
tylko dużo odpoczywaj i nic sie martw :tak::tak::tak::tak::tak:
Daj nam znać co i jak :-):-):-):-)

Cześć wam ..
Szczerze....nie czytałam...nie chciało mi się..także jakby ktos ode mnie wczesniej cos chcial to walcie jakw dym teraz..bo nie jestem w stanie tego nadrobic kochaniutkie....

Kiniusia...bedzie oki kochana,nie mysl o tym,dbaj o siebie i maluszeczka w brzuszku,lez lez i jeszcz eraz lez...
Tez sie ciesz ze jestem,bo juz myslalam o tym co u was... i czy ktoras w ciazy juz.....no bo nie czytalam...

Idarnowska no to zaraz baby moze wystartujecie sobie na start małżeństwa,ale byłoby superowatooo....

Niesamowita nie pracuj tyle.....

Ilonko powodoznka ja tyz zycze..

Pozdrawiam wsio kobiałki,,,hmm widze jakies nowe....chyba nowe...no to witam ogólniakowo wsyztskie jak juz pisałąm...machanko dla wszystkich...;-):-):tak::tak::tak::tak::tak::tak::-p

A czy były jakieś imprezy tutaj beze mnie???:happy2:

Wiecie co ide z mężulem poleżeć,dlaej sie starać,hehe cały tydzień się juz staramy,moze cos będzie....wsyztsko sie okaze 23 lipcaaa.

No to relacjaa::::z Mazurrrr

Niedziela wyjazd fajna pogoda,jechaliśmy 6,5 godzinki,miejsce było wolne. Jak dojechalismy,mały latał jak wściekły,wszystko go ciekawiło,a my za rozbijanie się wzięliśmy. Oczywiście piwko i te sprawy,grilek zaraz odpalany,szasżłyczki,mięsko itppp
Poniedzialek,wtorek ciepelko,kąpaliśmy się,Matuś w basenie,my prysznic mielismy wlasnej roboty,woda w miare,ale nie za ciepla...do miasta non stop lataliśmy.grilek,piwko itp
Dalej dni to samo....zabawa,muzyka,grilek,piwko,winko wodeczka itppp
W srode dwie osoby do nach dojechaly,i bylo wiecej ludzi,impra wieksza i fajowooo
Dopiero w czwartek sie pogoda zrypala,ale my mamy do przyczepy doczepiany taki wieeelki anmiot i tam siedzielismy non stop praktycznie od czwartku,bo wialo i czasami padałao..ale dalej było niama i picie,,śmiesznie...
A w sobote tak wialo i piżdziło,ze zebralismy sie do domku....
Dla mnie super bylo,wybawiona,odswiezona powietrzem(bo non stop na dworzu)....

No i tylee.....tego koniec relacjiiiii

No to lece do wyrka,narazie i dobranoc wam...

Witam wieczorkiem:-):-):-)
U mnie dalej ciężki czas, ale musialam się odezwać bo:
Kiniusiu nie ruszaj się z wyrka kolkiem!Chocbyś tam miala z nudów paść.Jutro szybko do lekarza(najlepiej zeby Cie kto zawiózl) i dalej do wyrka. To wszystko da się wyleżeć, wiem bo już dwie koleżanki mialy podobnie.Ja nawet nie chce slyszeć o zniknięciu jakiegoś suwaczka.Glowa do góry i wierz,że wszystko bedzie ok. Tulę Cię mocno i slę :-) oraz buziaczka na pocieszenie i energie.

Ewcia no witam koleżankę.Widze że Mazurki Cię zrelaksowaly i o to chodzi.A jak tam kochana ze starankami?Mam już opijać nową fasolkę?;-):-) Ucaluj syneczka

Izabelko asio wszystkie choróbska...no tak to jest pogoda do d... to chorują maluchy i nie tylko. Ucaluj malego ode mnie.

Idarnowska kciuki mocno zaciśnięte, majstrujcie ile wlezie:-)

Cala resztę mocno buziakuje i życzę udanego wieczorku papatki

Cześć dziewczynki....

Sorki że mnie tak dlugo nie było ale tak jak Puchatka podczytała na Grudniówkach, wyjechalam do Kalwarii a tem neta nie miałam.... no ale już po wszystkim....
Jestem w Krakowie....:-(
Już na stałe..... =wiecie, albo napewno sie domyślacie co sie stalo...:-(
Kalwaria =przeszłość która nie wróci nigdy..

Przepraszam że nie pisze do was z osobna, ale naprawde nie jestem w stanie tego wszystkiego nadrobić..

Wagnies, Puchatko kochane jesteście, że o mnie nie zapomniałyście...

Kiniusia Kochana ty mi tu nawet nie gadaj że suwaczka nie bedzie!!!
Będzie dobrze, tylko lerz dużooo. Będe trzymać za "was" mocno kciuki.
Buziaczki

No i to narazie tyle.. ide jeszcze podczytać i nadrobić grudniówki i sie wypłakać..
Miłej nocki
papa

Dzień dobry:-):-):-)

Attata mocno Cię tule, uszka do góry.Nie wiem dokladnie o co chodzi, gdzieś tu tylko coś czytalam i reszty się domyslam, ale Ci powiem,że ty teraz masz pod serduszkiem największy skarb i tylko to się liczy. I już zawsze bedziesz miala kogoś kto Cię bedzie mocno kochal.Ślę :-) i buziaczka na pocieszenie.

Niesamowita witaj ranny ptaszku:-)

Calą resztę mocno caluje i życzę milego dnia:-).

Ja zaraz zmykam na miasto, mam mnóstwo zalatwień. Potem szybki obiadek i ogródek co by się cieszyć malym sloneczkiem, które się w końcu pojawilo. Dziś przeglądnelam swój wykres i muszę powiedzieć, że poprawil mi nastrój:-)Wyszlo mi,że dni plodne mialam wtedy kiedy się przytulaliśmy, lekko mnie mdli i mocno wierzę,że może się udalo_Oczywiście jest to dla mnie tak nie możliwe jak przylot kosmitów, ale mala nadzieja jest. A jak nie to za parę dni przywitam @:-(

Papatki, ucalujcie ode mnie swoje dzieciaczki

Witajcie Kobietki!!!
Jakoś tak mi niedzielka przeleciała że nawet nie za bardzo wiem kiedy spędzilam sobie z mężusiem taki leniwy przytulankowy dzionek może na dłuższy czas ostatni taki bo wraca juz w tym tygodniu teściowa. Do czwartku sama siedze w firmie i się tym okropnie stresuje ale dobrze być musi mam tyle rzeczy do przemyślenia że mi starczy spokojnie do końca tygodnia pracy:tak::tak:
Ataata wysyłam całą górę dobrych myśli w Twoja stronkę wiem że Ci trudno i że wszystko nie tak miało być ale wierze że jeszcze wszystko będzie dobrze chociaż napewno jest inne niż chciałaś staram się tak obiektywnie i z boku poszukac jakiejś dobrej strony i może to dobrze e juz wiesz na czym stoisz że sie nie będziesz szarpać i pielęgnować złudzeń. No dobra nie będę się mądrzyć jesteś silną kobietą i dasz radę !! Buziaki dla Ciebie i głasano dla fasolki:tak::tak::tak:
Kiniusia wypożyczam i mojego Aniola Stróża i mam nadzieje że juz byłaś u lekarza i juz wszystko dobrze :tak::tak::tak: czekam na wieści..... wszystkie czekamy!!!
NieSamowita nie martw się ja tez dzisiaj jakaś tak niedospana może odeśpimy w następny weekend:-)
Ewcia witaj po tych wkacyjnych wojażach i ciesze się że wszystko sie udało mimo kaprysów pogody :tak::tak:i oby takie zintensifikowane staranka były jak najbardziej owocne:-):-)
Elza no to fajnie tak się wygrzac na słoneczku jak się ma ogródeczek ja za to dzisiaj cała zestresowana pracą a na dodatek mój piesiu pierwszy raz został na tak długo sam więc dodatkowe nerwy więc przydałby mi się taki relaksik:-)
Ilonko oby Wasze staranka jak najszybciej owocne bo czelanie najtrudniejsze:-( ale może Wam sie uda:-)
Diabełku koniecznie mów co lekarz powiedział ....:tak::tak::tak:
Wagnies jak tam nowy tydzień w pracy?? oby nie ważyli się Ciebie drażnić bo ja mam strasznie duzo energii na to kopanie :tak::tak::tak:
Izabelka jak tam synuś bo widziałam jakies prolemy zdrówkowe???:-(
Djona czasem staranka musza długo trawać albo przynajmniej dłużej ale w końcu uda Ci się

reszcie babeczek miłego dnia i dużo uśmiechu:-):-):-):-)

reklama
Do góry