reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Cześć dziewczyny jestem tutaj nowa i nie wiem czy ktoś jeszcze tu zagląda:( Ja zaczełam starania nie dawno to dopiero 2 cykl , własnie dzisiaj powinnam dostać @ i narazie jej nie ma na szczęśćie:) no zobaczymy , robiłam test dzisiaj była I krecha ale puki nie ma @ jest mała nadzieja;) Pozdrawiam:)

reklama
Witaj Doticzka! Ja też ostatnio tak się cieszyłam, ale @ przyszła dzień później :-(. Czekam na kolejne "dobre" dni... Życzę owocnych starań i kolorowych snów. Dobraoc. :-)

Hej dziewczyny :-)
Całkiem fajny ten wątek, tylko faktycznie chyba zapomniany i jakiś taki opuszczony....:-( a szkoda...:-(

Może nam sie uda go rozkręcić na nowo? Fajnie by było mieć takie swoje osobne miejsce:tak: ;-) :-D
Czas pokaże... Będe tu zaglądać z nadzieją że jednak sie uda:tak:

Pozdrowienia dla wszystkich staraczek

Wiec i ja sie do was dolacze :-) My staramy sie od kilku miesiecy i nic:no:
1 marca mam pierwszy monitoring mojego cyklu,zobaczymy co sie okaze :baffled: wczesniej mialam kilka operacji dowcipnych wiec moze to jest powodem :eek: Nooo nic dam wam znac jak po badaniu.Szkoda ze maz nie moze isc ze mna ehh.
Ostatnio okres spoznij mi sie 2 tygodnie:szok: juz mielismy nadzieje a tu nic :zawstydzona/y: :no:
Spokojnej nocki dziewczynki
Pozdrownia dla Kalwarii.Pochodze z Krakowa(obecnie mieszkam w NL) tak ze okolice mi znane,nawet w lutym przejezdzalam kolo Kalwarii i qurcze nie wiedzialam ze bede miec dam kolezanke ;-)

Oooooo ATAATA nie wiedzialam ze Ty to "blondynka wieczorowa pora" i przesiadujesz za kompem poznymi wieczorkami.Tak jak ja :-) Niestety,z Kalwarii znam tylko Matke Boska,ale raczej nie uda Ci sie z nia zlapac kontaktu.Przykro mi.Gzie mieszkalas wczesniej,jesli moge zapytac??

Heh "blondynka wieczorową porą" dobre, dobre to było ;-) Raczej cierpie na "bezsennośc o poranku..." :-D
Mieszkałam w Krakowie, do całkiem niedawna bo dopiero jakieś ponad 3 miesiące temu mnie do Kalwarii wywiało :baffled: I pozatym że mieszkam tam z facetem to to był jednak chyła głupi pomysł... boshe co za zadupie z tej Kalwarii, w ciągu dnia w miasteczku to nawet psa z kulawą nogą nie uraczysz ;-) -nie no bez przesady, troche mnie poniosło, ale to już taka pora że mi do głowy troszke wali:sick: Ale tak szczerze mówiąc to niema to jak Kraków, pewnie coś o tym wiesz bo przecierz z tamtąd pochodzisz... :0
Oki będe mykać do spanka bo już mi głowa na klawiature opada!
Do usłyszenia:-) :-) :-)

Wstalas??? Ja musialam bo o 8,15 mialam monitoring cyklu.Na dzien dzisiejszy wszystko ok,jajca rosna,byle by tylko chcialy wylesc na powieszchnie;-) Nastepne badanie we wtornik tyz o swicie ehhhhh.Ale tym razem pojdzie ze mna Pan Maz.
Z ta kalwaria to troche przesadzilas,taaaaka dziura,choc przyznam ze bylam tam kiedys z tatusiem mamusia i jej siostra i wszystke 3 babeczki zalalysmy glowki w pewnym barze na rynku.:tak: bar byl obskorny ale piwko wchodzilo gladko :-)
Skad jestes z Krakowa??Ja mieszkalam na Piaskach,pare lat temu moi rodzice przeniesli sie do Rajska kolo Swoszowic.Rajsko tez Krakow,ale jka maja panorame na miasto !!! Mieszkaja w nawyzszym punkcie mieszkalnym Kraka
Milego dnia !

No tak siedziałam prawia do 4 i dopiero wstałam niedawno :zawstydzona/y: no ale jestem u mamuśki w Krakowie więc mogłam sobie na takie spanko pozwolić, tylko teraz przymulona jestem :baffled:
Twoje badania w pożądku, -no to super..
Szkoda ze nie masz suwaczka bo by było wszystko widać na jakim jesteś etapie cyklu, hmm a może wskoczysz na "liste staraczek"??? -oczywiście nie namawiam, tak tylko sobie gadam ;)
No w Kalwarii to knajp, a knajp, dokładnie to aż dwie: 'Magma" i "Piwnica". Skoro mówisz że obskórna to pewnie byłyście w "Piwnicy" fakt obleśna ale też tam sie kiedyś dość dobrze załatwiłam :baffled: :sick:
W Krakowie mieszkałam w N-Hucie, a dokładniej na Kazimierzowskim, takie tam osiedle wariatów...
Kurcza ale tu pusto na tym wątku.. a szkoda bo taki fajny kącik można by tu zrobić dla krótkich stażem staraczek, pomyśle coś, może coś wymyśle -no maslo maślane napisałam!!

Miłego dzionka

reklama
Hej, hej!
Pewnie Ataata, że będę tu zaglądać. Fajny pomysł :-) Na ogólnym też piszę, ale trochę potrwa zanim zorientuję się kto jest kto :-) Ale się staram.

Kindzia, trzymam mocno kciuki. Na pewno wszystko będzie dobrze.

A o co chodzi z tym suwaczkiem, bo jakaś "ciemna" jestem ;-)

O drugi skarb staramy się od dwóch lat, ale ze względu na kiepski stan mojego zdrowia, musieliśmy na trochę przerwać. Zobaczymy jak będzie kiedy dostanę ostatnie wyniki badań. Tylko ja tak już bym chciała... Tym bardziej, że o Nati staraliśmy się cztery lata.

A cha. Mieszkam w Warszawie, na Okęciu i też tu nikogo nie znam :-( Wszystkich przyjaciół i znajomych zostawiłam w Legionowie. Oczywiście znam kilka osób z Warszawy, ale do każdej z nich mam dosyć daleko. A tutaj gdzie mieszkam nawet nie ma gdzie wyjść. Nie ma parku, placów zabaw. Wszędzie trzeba dojechać, wiec tak sobie zaglądam na forum ;-)

Do góry