reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Asieńko,Puchatku kochane moje życie mi ratujecie tymi przepisami.Ja juz się zastanawialam czy sklepu ze serem nie otworzyć:eek::-)Stokrotne dzięki:-) A sernik robie w wersji klasycznej i choc tak na niego narzekam to juz polowę z moim M. wcieliśmy:szok:
Wagnies jak sobie życzysz to zaraz Ci ta drugą polówkę spakuje i wyślę:-):-):-)Dziekuje bardzo za instrukcje co do zdięć - napewno sprobuje.
Bastra sama robilaś pierożki? W sumie u nas dawno nie bylo ruskich, ale poczekam aż mama M. wróci to zrobimy razem na dwa domy:-)A co do pieska to on ma tak ok dwóch latek.Dziś zaliczyliśmy wizytę u weterynarza i okazalo się że ma zapalenie skóry na poduszkach lap:-:)szok:.Szczególnie cierpi na prawą przednią lapę, kuleje, jest osowialy i wogóle wszystkim na okolo pokazuje jakie go nieszczęście spotkalo.Mam nadzieję że mu to przejdzie do naszego wyjazdu:-(
Diabelku...:crazy:rób ten teścik, bo ja to już na pewno chce wiedzieć,że to Sara!:-):-):-)
Niesamowita buziakuje Cię kochana:-)No jasne że czasem trzeba od ukochanego odpocząć:-)
Idarnowska, widzę że rozsądnie do sprawy podchodzicie i tak trzymać.A ja trzymam kciuki,za staranka podczas podróży poślubnej:-)
A tak wogóle to wpadlam aby wam dobranoc powiedzieć, a rozgadalam się jak tralal - ale to dlatego, że tak was lubię:-) Papatki, spokojnych i owocnych nocy

reklama
Dlaczego Kraków płacze?:-( Czy wasze miasta i miasteczka też?:-:)-(
Witam rannego ptaszka :-). Ehhh w taką pogodę to sie nie chce wstać z łóżka a co dopiero z domu wyjść.Niestety muszę dziś skorzystać ze środków MPK. Śmierdzące autobusy niekiedy z nie pootwieranymi oknami, i przepoceni ludzie nie czujący swego smrodu....bleeee na samą myśl robi mi się nie dobrze. A jak widzę starych ludzi którzy by Cię staranowali bo widzą wolne miejsce to już wtedy koniec....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nienawidzę tego!!!!!
Ale życzę wam udanego dnia bez względu na środki lokomocji :-):-):-)

Witajcie z samego rana.
U mnie też pada i ogólnie pogoda jest brzydka .
Zaraz uciekam do pracy ale wpadłam sie z wami przywitać :-):-):-):-)

Bastra witaj :-). Niestety MPK mają to do siebie,że są paskudne :no::no:

Witajcie laseczki!

Ja siedze juz w pracy i nudzi mi sie... dzis mam luzniej troche w pracy i mam nadzieje ze do piatku tak bedzie!!!
NieSamowita to moze jeszcze dzis ode mnie lekki kopniaczek... a skoro tak dobrze Ci idzie to juz Cie nie bede nekac:tak::-D:-)
Elza oj chetnie skonsumuje Twoj serniczek
Bastra jak dobrze ze nie musze jezdzic MPK...
Idarnowska to napisz co Ci lekarz powiedzial.
Diabelek i jak Twoj test?
Ataata jak bedziesz miala juz necik to napisz co nie co... bo sie martwimy o Ciebie!

Witam:-):-):-)
U mnie też pogoda w kratkę, lalo rano teraz slońce wychodzi, ale chmury nadciągają mega:-(
Milego dnia dziewczyny:-)

dziendoberek:-) ja dzis tylko na krotko...chcialam pozdrowic i przywitac was wszystkie!
elza zalapie sie jeszcze na serniczek? ;-)
Bastra witaj:-)
idarnowska witaj:-)
niesamowita to jakos tak razem zaczniemy;-)
wagnies zycze ci spokoju w pracy...nawet dluzej jak tylko do piatku:tak:
diabelku...witaj i trzymam kciuki:-)
puchatko, asiu dzieki za przepisy. kotleciki serowe i kurczak w sosie koperkowym byl u nas wczoraj;-)

milego dzionka zycze

Witaj Lenna -serniczek już śle;-):-)A co ty dziś taka spieszaca?

Wagnies a weś ich wyślij w kosmos - ja ci chętnie w tym pomogę!

Witam sie w ten niestety ponury i placzacy dzionek :tak: ja dopiero wstalam z lozeczka i kawke popijam mniam :-D ale mi sie dzis glupawy sen przysnil, :-( mam nadzieje, ze nie bedzie mnie dreczyl caly dzien :-(
zaleglosci juz troszke nadrobilam, ale niestety nie w calosci, bo moje Kochanie wrocilo i dopadlo do komputerka, a ja musialam troszke w doku posprzatac bo pies i facet po spacerze to mieszanka wybuchowa :-D ale nadrobie Kochane mozecie na to liczyc :-D
wagnies spokoju jak najwiekszego w pracy poki jest :-)
NieSamowita to dzis kopniaczek ode mnie, bo nie mialam jeszcze okazji, a zawsze moze byc jeszcze lepiej :-) no i za to drobne zaniedbanie Was :-D
Puchatko a moze tesciowa nie zechce wrocic :tak: nadzieja zawsze jakas jest :-D moja na szczescie nie mieszka z nami
idarnowska wygladalas slicznie, skunia piekna , a Ty z zachwycajacym usmiechem na twarzy , naprawde super :-)
Pozostale kobietki rowniez witam bardzo serdecznie i aby nasze humory byly lepsze niz nasza pogoda :tak:

reklama
Do góry