reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
hej kobity:-):-):-)
witam was u mnie jeszcze w poranek , wyglada na to ze dzis bedzie :cool2:slonecznie, bo ostatnio pogoda byla do du---y, a ja taka zaspana , wczoraj mielismy goscia z daleka i tak posiedzielismy ja do 12 reszta dluzej, wypilam 2 drinki i jakos mnie glowa nawala, kurde Niesamowita kiedys tez umialam wypic i na drugi dzien nic ale chyba juz ten etap zycia mi sie zakonczyl, wiec ja teraz delikatnie:-p
aha NIesamowita wszystkiego najlepszego dla siostruni :-):-):-)

ja tez dzis imprezje- mam nadzieje ze do tego czasu przejdzie mi bol migdalkow bo po wczorajszym dodatku lodu do drinkow cos mnie pobolewaja:eek:

Asia- jakby maz kiedys mial czas zeskanowac to zdjatko :-)to byloby super

reszte forumowych babeczek sciskam i buziam -ja spadam wziac prysznic i pomalu usatalc co tu dzis wlozyc na siebie hehe:-)

Czesc dziewczynki:-):-):-):-):-)
Ja wczoraj delikatnie i namietnie uczcilam imieniny mojego meza :-p:-D
A tak to nic sie nie zmienilo. Wczoraj bylam u rodziny i nie zauwazylam ze juz tak pozno i taxi licza jako taryfe nocna i zaplacilam za kurs 40 zl. :szok::szok::szok: Jak uslyszalam to mi rece opadly ale coz trzeba bylo zaplacic. Dzisiaj nadrobvilam. Mialam 3 klientki wiec dzien jakos zlecial.Mezulek niedawno przyszedl z pracy zjedlismy pyszne golabki ktore dala nam babcia i chyba bedzie jakas poobiednia drzemka albo przynajmniej leniuchowanie :-D:-D:-D. Jeszcze deserek by sie przydal. Ale ja sie lakomczuch zrobilam.
Na szczescie wredny @ /malpiszon/ sobie poszedl i znow robimy to co tygryski lubia najbardziej :-D:tak::-D:tak::-D
Buziakam was wszystkie.

A wam jak mija popoludnie? Zapraszam wszystkie na lody . :-D:-) Mam nadzieje ze nikogo tu nie uraze? jesli tak to przepraszam.

ImageShack - Hosting :: lodyhd3.jpg

Witajcie :-):-):-):-):-):-).
Mnie też wredota odwiedziła :wściekła/y::wściekła/y: ale plus jest z tym,że za tydzień zaczynamy starania :happy2::happy2::happy2::happy2: :happy2::happy2:.
Brzuszek boli ale wzięłam pigułkę i jest już ok.

Jejciu już tydzień po ślubie :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Witajcie ,wpadłma sie pozegnac.
Wyjeżdżamy na Mazuryy na tydzień,bede tesknić,miłęgo tygodnia beze mnie,papap

Dzień dobry:-):-):-)

Bastra o matko jakie lody...:eek: no, no:elvis::-):-D:nerd: Zyczę dalszy wybryków w waszym tygrysim życiu:-):-D

Ewcia milych wakacji! - choć ty już pewnie na mazurach się byczysz:-):-D
Idarnowska trzymam kciuki, aby to byla ostatnia @ :-)

Niesamowita oby staż Ci się spodobal i bys zostala tam dlużej:-)

Wszystkie was kobitki buziakuje i macham do was:-)
Ja zostalam sama bo M. poszedl do szkoly, ale popoludnie mamy zarezerwoane dla siebie. A no i powoli myślimy o urlopie:-)

Czyzby wakcje zagoscily na forum.... tak malo osobek tu zaglada albo zadko :-(
Albo poprostu taki weekendzik. Kazdy spedza jak najwiecej czasu na swiezym powietrzu.
My dzisiaj idziemy do rodzicow mojego meza na obiadek wiec gotowanie mam z glowy....ufffff :-p:-)

To mam pomysl odwiedzimy dzisiaj Ewcie :

No to dziewczynki pakujemy ImageShack - Hosting :: plecak3sc8.jpg
szybciutko szybciutko bo pojazd czeka :-) ImageShack - Hosting :: coolbusav1.jpg
Teraz spiewamy lalallalala....... na mazury mazury poplyniemy ta lajba z tektury....lalalalalala i jeszcze pare piosenek i dotrzemy na Mazury
ImageShack - Hosting :: mazurytajty01jd5.jpg

Kobietki sielanka :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Witajcie Kobietki!!!
Ja dzisiaj wstałam prawie o 13 ale z imprezki wrócilismy po 3 jeszcze czekaliśmy żeby wszyscy goście wyszli i zeby pomóc posprzatac bo gospodyni w dsiódmym miesiącu ciązy a troszkę nas było:tak: wyzymywałam się za wszystkie czasy:-D
NieSamowita dasz radę :tak::tak: napewno bedzie fajnie:-)
Gosiu prosze mi tu nie chorować :tak::tak:
Ilonko najskuteczniejszy spsób na chrapanie to przywyknąc :-) wiem że na początku trudno ale potem jakos sie człowiek zestraja:tak:
Bastra no jakoś się tak wszystkie rozimprezowałśmy:-):-)
Elza ja miałam dzisiaj resztę fasolki po bretońsku a Ty co dzis serwujesz??:-)
Ewciu Ty juz w podrózy to bezpiecznej jazy i ładnej pogody:tak::tak:
Ataata trzymajcie się cieplutko z fasolka:-)
Kiniusia a jak Ty się czujesz??
Celinko no to życze kumulacji sił przez cały tydzień:-):-)

Reszcie Kobitek miłej i spokojnej niedzielki:-):-):tak::tak::tak:

reklama
Witajcie :-):-):-):-):-).
Mam kilka zdjęć ślubnych
sukniagv9.jpg

imgp1532bq7.jpg
my.php

Do góry