reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Wagnies A ja sie zgadzam z puchataką , powiedz ze dwie przyjda nakopac im do dupyy.
Co za gady,w tych pracch tylko nerwy zzerają. ale bedzie oki,nie daj sie złej weniee.
My zmykamy zaraz an wieś,pakować tobołki oraz piweczko spić,a także potem chyba impra urodzinowa wuja Adiego....
Pozdrawiam wszystkie was kochane i miłego popołudnia i wieczorku,bo juz zapewne nie zajrze...jutro bede wieczorkiem chyba...

reklama
Wagines ja sie przylaczam :-) moze i nie jestem przy kosci,ale umiem przywalic :-) a ze dzisiaj mnie wkurzyla lokatorka,co ma dlug u nas i nie spieszy jej sie ze splata, to bede miala sie gdzie wyrzyc :-):-):-) sluze pomoca ;-);-);-)

ja tez pifkuje z mezem i wcinam zapiekanki
milego wieczorku kolezanki

Dziekuje Wam: Puchatko, Ewciu i Izabelko - usmialam sie... jakie z Was krzepkie babeczki:-D:-);-) juz mi lepiej... byla u mnie kolezanka ze swoja coreczka, musiala skorzystac z internetu bo u niej w domu nie ma i musiala poplacic rachunki a ja w tym czasie zabawialam dziecko... i tak zapomnialam przynajmniej na chwile o tych dupkach dyrach z pracy.... Caly czas wierze ze Pan Bog nie rychliwy ale sprawiedliwy i kiedys zaplaca za takie udupianie ludzi...
a jutro mam zaproszenie na panienski, a wczesniej ide jeszcze na koncert Kasprzyckiego - no chyba ze znowu mnie "nastroj" dopadnie....

Zycze Wam dobrej nocki i imprezowego weekendu

rany Niesamowita,ale masz glowe; ja wypilam 1 piwko wczoraj i mam kaca dzisiaj :eek:

dzien dobry mamusie
dzisiaj jedziemy na 18-tke ;-) maly sie ucieszy,bo pociagiem :-D:-D:-D

Witam:-):-):-)
Oj NieSamowita pasukdne są te bóle przy @, ale tak jak mówilam jeszcze chwilka, chwilunia i pożegnamy się z nimi na dlugie miesiące:-) A co do dorabiania sobie paru groszy to mi się przypomnialo jak 6 lat temu zatrudniliśmy się z M. przy ochronie wianków w Kraku:-) Uśmialam się nieziemsko jak mnie postawili przy scenie, a ja niby mialam walczyć z każdym co by chcial przez barierkę przechodzić. Sam gościu co mi to zlecil, zlustrowal mnie z gory do dolu i stwierdzil, że nie pozostaje mi nic innego jak tylko glośno krzyczeć, w razie czego:-) W efekcie wianki się nie odbylu(za bardzo lalo), ja 100 i tak dostalam, a śmiać mi się z tej organizacj chce do dziś.
Izabelko milej imprezki życzę:-)
Wagnies nie daj się kochana walcz, bo inaczej to Cie zjedzą. Wiem co mówię bo mialam raz przyjemność pracować z takimi ludzmi i nie skończylo się to przyjemnie dla mnie.
Ewcia milego wyjazdu życzę, no i owocnego oczywiście:-)
Idarnowska widzę, że dalszy ciąg sielskiego życia w malżenstwie, oby to trwalo w nieskończoność:-)
A ja wczoraj pojechalam do Kraka odwiedzić babcię. Oczywiście do pociągu zakupilam Oliwię i na spokojnie oglądnęlam Twoje Asiu zdięcia. No bomba, a powiedz mi kochana jak ty sie tam dostalaś. Bo ja z milą chęcią bym się poddala takim zabiegom - ręce mam w oplakanym stanie. A co do gór to ja też jestem w nich zakochana:-)Niby wychowalam się w dużym miescie, ale zawsze mnie od niego odrzucalo. Najchętniej zamknęlabym się w jakiejś dziczy - tylko z czego ja bym żyla:confused:Niestety Bóg mi talentów poskąpil i o wolnym zawodzie mogę zapomnieć. Z moim M. też poznaliśmy się w górach i bylo bardzo romantycznie. Teraz proza zycia wygrywa, choć jak już sobie za bardzo za skorę zaleziemy to wlaśnie w góry jedziemy się odnalez. Nigdy jeszcze nas ten sposób nie zawiodl:-)
Ok rozpisalam się jak diabli, a tu ide na spotkanie do tej pracy co ją mam podjąć od pazdziernika, a potem jeszcze fryzjer, zakupy z M. i dalej to pewnie blogie lenistwo.
Macham do was kochane i milego dnia zyczę:-):-):-)

Witajcie Kobietki!!!
Ja dzis tez wybieram się na imprezke tak dokładniej to na Piotra a wczoraj bylismy pomagać w przygotowaniach bo gospodyni w siódmym miesiącu ciązy:tak: poza tym mój piesiu miał wczoraj okropny dzień najpierw w jedną tylnia łapke urządliła go pszczoła na szczęcie skończyła sie tylko na panice bo juz dzisiaj nie ma śladu i byłoby super tyle że wczoraj 10 letni syn tych znajomych jakos sie z nim ganiał i chyba mu stanła na łapke albo kopnąl w druga tylnią i troszkę się martwię bo nawet dzisiaj jeszcze nie tak całkiem do końca na nią staje niby jest lepiej niż wczoraj ale mimo wszystko gdzieś go boli tzn. odkrylismy z mężem który staw mu doskwiera ale nie jest ani opuchniety ani nic wogóle w każdym razie jak nic sie nie zmieni to w poniedziałek jednak pójdziemy do weterynarza:-:)-(
NieSamowita to masz mocna główkę ja wczoraj tylko popróbowałam nalewki malinowej własnej roboty zzeszłego roku i pycha nie do opisania:tak::tak: wszystkiego najlepszego dla siostrzyczki:-):-)
Wagnies po to jest BB żeby sobie pomagac więc jakby co to daj znać :tak::-) mam nadzieje że dzisiaj dzionek masz lepszy:-)
Elza plan dnia widze wypełniony :-) a w góry to bym sobie pojechała chocby wczoraj :tak::tak:
Ewciu no wyjazd już tuż tuz oby był jak najmilszy i jak najbardziej owocny;-) buziołki dla synusia
Izabelko dzieciaki uwielbiaja jeździc pociągami więc napewno synuś w siódmym niebie:-):-)
Ilonko fajnie że tak Wam sielsko anielsko:-):-D a kiedy wyjeżdżacie do Hiszpani??
Asiu Miłego dnia i buziak dla córci:-):-)
Ataata gdzie się nam ukryłaś Kochana?? co tam u Ciebie i Twojej fasolki?? Miłego dnia:-):-)
Mufka mam nadzieje że choc w weekend odpoczniesz i do urlopu coraz bliżej:-):-)
Całej reszcie kobietek miłego pogodnego dnia:-):-):-):-)

Dziewczyny ciagle imprezujecie. Skad macie na to sile?? Ja ostatnio moglabym tylko spac:-) Impreze mam za tydzien-slub brata. Mam nadzieje,ze na niego nie zaspie;-)
Idarnowska w aptece mozna kupic spray, albo paski, ktore rozpuszczaja sie w ustach -przeciw chrapaniu. Nie wiem jaka jest ich skutecznosc, ale moze warto sprobowac:-)

reklama
Witam popoludniu:-):-):-)
Wpadliśmy do domku bobik ugotować i zaraz zmykamy na zieloną laczkę:-)
NieSamowita wszystkiego naj... dla siostrzyczki:-)
Puchatku udanej imprezy:-)A psiak to ma naprawdę pecha.Mój z tego gorąca obrazil się na caly świat, zalegl w najchlodniejszym miejscu i nawet oka nie chce podnieść:-)
Celinko - Ty śpiochu!:cool2::-):-D Kurczę, ale ja to też marzę tylko o wyrku:dry::eek:
Papatki kobietki

Do góry