reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

imgp1558rl5.jpg

reklama
Ach dziewczynki patrząc te zdjęcia też się wzruszyłam i wróciły wspomnienia :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

Wklejam jeszcze dwa :tak::tak:

imgp1538ub5.jpg

imgp1545rv5.jpg

Idarnowska - No zdiątka bomba:-)Wyglądalaś jak księżniczka, a ten uśmiech - miód i malina:-)Bedziesz miala śliczną pamiątkę

Niesamowita co to jakieś pożegnania, chcesz żebyś tu padly z tęsknoty za Tobą?Obowiązkowo na króciutkie przywiatanko musisz być:-)

Puchatku ja dziś serwowalam na obiad mlode ziemniaczki, eskalopki, salatkę grecką i kalafiora:-)A mój M. majstruje teraz w kuchni pierogi leniwe-jak dla mnie bomba:-)
A wogóle to mieliśmy dziś mile popoludnie - pojechaliśmy nad rzeczkę, nad jeziorko poplywać, na ogródek. Aha!Nie wiem czy to pisać, bo my już nie pierwszej mlodości, ale nad rzeczką znalezlizmy piekne ustronne miejsce i...zaliczyliśmy przytulanko na lonie natury:-p:zawstydzona/y::-)

hej przyszle mamusie

Idarnowska nono ale pieknie wygladalas, nie ma to jak szczesliwa panna mloda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niesamowita,no cos ty,znajdziesz troszke czasu ;-)
Elza takie przytulanka sa najlepsiejsze---tesknie za tym; hmmm trzeba cos z tym zrobic;
przyjezdza do nas moja kolezanka ze studiow, szykuje sie impra :-D:-D:-D
Puchatko kolezanka na pewno byla wdzieczna za mycie garnkow :tak::tak::tak:

Witam sie z Wami po weekendowej przerwie ;-)

Wczoraj troche poimprezowalam, a dzis maz kuzynki wyciagnal mnie na rower i zaliczylam prawie 60 km:szok:... jutro bede kwiczala z bolu bo w tym roku prawie wogole nie jezdzilam na rowerku, a dzis taki maraton - bylismy w puszczy niepolomickiej...
Teraz postaram sie Wam dziewczynki odpisac - choc zasypiam na stojaco po takim wysilku... jak zobaczycie szlaczki (jcdnxiwqgnqg z) tzn ze usnelam z glowa na klawiaturze:-D:-)

Elza usmialam sie z Twojej opowiesci o ochronie wiankow... a ja pamietam jak "zmagala sie" z BOR-em i tez to komicznie wygladalo bo ja tylko 160 cm wzrostu a dyskusje uskutecznialam z takim dryblasem ponad 2 metry:-)... a jutro znowu do pracy i "walka" z durniami....
A co do przytulanek na lonie natury to tez mnie korci... tylko musze Mojego przekonac:tak:

Puchatka jak sie udala imprezka? Dzisiejsze odstresowanie pomoglo i mam sily na nastepny tydzien - przynajmniej tak mi sie wydaje....

Celinko zwykle to tak jest, ze jak sie ma tylko jedna imprezke raz na jakis czas to sie "wychodzi" z wprawy... a jak juz sie wpadnie w wir imprezowania to organizm sie przyzwyczaja;-) A mam nadzieje ze za tydzien bedziesz imprezowac na calego - ja tez mam za tydzien wesele znajomych to razem poszalejemy!!!

Bastra a co Ty robisz - bo jakos nie pamietam? Pisalas ze mialas 3 klientki... A lody calkiem apetycznie wygladaja ;-)

Ewcia udanego wypoczynku!!! I wracaj do nas szybciutko!

Idarnowska super zdjecia!!! Az mnie wzielo na wspominki i zaraz polece po nasze albumy weselne...

Ataata co u Ciebie? czemu zniknelas? co sie dzieje? Daj znac bo sie martwie!!!!

Kiniusia co u Ciebie? Jak dzidzia?

NieSamowita nie przyjmuje do wiadomosci ze Cie tu nie bedzie!

Dziękuję wam dziewczynki za miłe słowa:-):-):-):-):-)
Elza to nic strasznego przytulać sie na łonie natury :-p:-p:-p.
Izabelko ach do tej pory jak oglądam te zdjęcia mam ten uśmiech na ustach :happy2::happy2::happy2::happy2:.
Wagnies no to nieźle , 60 km :szok::szok::szok::szok:. Ja bym nie dała rady :no::no:.

reklama
Dobry wieczor:-):-):-)
wagnies ja z zawodu jestem fryzjerka wiec wiesz.... klientki mnie nie opuszczaja:-):-):-)
idaranowska zdjecia super az mi sie moje wesele przypomnialo :-) W sierpniu bedziemy miec pierwsza rocznice slubu:-). Czekamy teraz na dalsza czesc zdjec . Moze lepiej medzie widac was razem golabeczki:-):-):-)

Pozdrawiam wsystkie slodkich senkow, upojnych owocnych nocy. I ja tez mykam do mojego kochanego bo juz grzeje pod kolderka a ja zmarzluch jestem brrrryyyy. Uciekam papaty:-)

Do góry