reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie,

Zbieram sie do pracy i powiem Wam ze nie jest tak zle jak myslalam...

Bastra a ja szukalam fryzjera na ten piatek....
NieSamowita to masz kopniaczka na szczescie ode mnie :tak:

reklama
Witam:-):-):-)
To rozpoczynamy kolejny tydzień - pierwszy lipcowy:-)
Niesamowita powodzenia i ode mnie tez kopniaczek na szczęście:-)

Bastra mówisz,że jesteś fryzjerką hmm... dobrze wiedzieć, jakby co to będę wiedziala do kogo uderzyć po poradę:-):-)

Wagnies - ha, ha- widzę że doświadczenia mamy podobne. Ja dodam tylko,że w tej nieszczęsnej ochronie wianków byla też dziewczyna(studentka) w zaawansowanej ciąży:eek: - bez komentarza. A tak pozatym to życzę Ci kochana milego dzionka, bez żadnych stresów. A za te 60 kilosów to Cię podziwiam:szok::-)

Reszcie kobitek macham, buziakuje i życzę milego dzionka:-)

Kobitki co tu tak pusto?!?:no:
No ja rozumiem jedne umierają w pracy, inne byczą się na wczasach, a jeszcze inne bawią się z dzieciaczkami:-)Kurcze a ja się nie lapie do żadnej kategori i jakoś mi tak nudnawo. Nie to zebym nie miala co robić - pranko czeka, zakupy wzywają, gary się usmiechają -a mi się nie chce tego robić:zawstydzona/y::-(Chyba musze się porządnie w zadek kopnąć:no:
Ale bede tu zaglądać czy tez któras nie ma ochoty pogawedzić:-)

Elza ja na chwile luknelam i rzeczywsicie straszne pustki... ale zaraz musze uciekac bo w pracy masa spraw do zalatwienia i uzgodnienia... A dzis nawet nie jest tak zle jak sobie wczoraj myslalam - zakwasow brak, tylko troche 4 litery bola od siodelka ;-)
Milego dnia Ci zycze!

Ja już nie pamietam kiedy na rowerze jezdzilam, wiec obawiam się że po tylu kilosach to bym nawet palcem nie kiwnela:-)
Milego dnia Wagnies no i szybkiego uporania się z pracką:-)

witam ! zeby tak pusto nie bylo to sie zglaszam. jestem tu nowa. i sie starac bede niedlugo ;-) milego dzionka!

Strach jest zawsze, ale to chyba normalne że czujemy lęk przed nieznanym. My to zawsze chcieliśmy, ale czekaliśmy na lepsze czasy. Teraz już wiemy że nie ma na co czekać, a latka lecą w zastraszającym tempie.

reklama
Witajcie Kobietki!!!
Jakos nie mogłam sie zebrać z łózka to wina tego że po nocach uskuteczniam polowanko na męża póki nie ma teściowej:-D:-D piesek był grzeczy i czekał aż się pani wyleni umyje i dopiero z nim wyjdzie:-)
Elza ja mniej więcej w tej kategori co Ty mam najdzieje że juz wkrótce pójdę do pracy a za to dzisiaj brak weny na sprzątanie prani itp. :tak::tak:
Wagnies imprezka jak najbardziej udana robiłam cosik jak za prawą rękę gospodyni więc nie wiem kiedy czas mi zleciał poza tym okazało sie że mój piesiu nadzwyczaj cierpliwy wobec dzieci był tak Kacperek w wieku rok i miesiąc pchał mu paluszki do nosa do oczu a piesiu go lizał:-):-)
NieSamowita czekam na relację po pierwszym dniu pracy:-):-)
Bastra dobrze wiedzieć że koleżanka to taka siła fachowa:tak::tak::tak:
lenna witaj i nie bój sie zaglądaj jak najczęsciej będzie Ci raźniej poza tym jak mawia mój mężuś nie ma idealnego momentu na dziecko i jakby wszyscy wyczekiwali na niego to już dawno ludzkośc by wyginęła:-):-)
dla reszty foremek drogich miłego i spokojengo dnia

Do góry