reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Dobry wieczorek :-):-):-):-)
Elza ale piesus sliczniutki kochaniutki i wogole ja bardzo kocham wszystkie pieski.
Ilonko....lalalalalallaallaal ....zono moja ....nie ma takich jak my dwoje....lalalallalaalla

Kiedy nastepna impreske organizujemy na BB.

lody.jpg

Zapraszam na podwieczorek :-):-):-):-)
Ja zmykam bo moj maz wrocil ze sklepu i musze mu poswiecic troche czasu:-):-)
Buziaki papapapapap

reklama
hej dziewczynki:-)
Ilonko - romantycznie zrobilo sie na tym forum ,cudne slowa , ale nie znam tej piosenki, no ale milo poczytac i powspominac swoje wesele :-)no i posluchalam juz utworku i fajny jest , zaraz puszcze dla mezusia

no a ja Asi nie widzialam weszlam na ta strone www i nie ma tam, moze ktos moglby mi wkleic ja ma czas i skaner :-)

Puchatka- kochana wszystko bedzie ok z praca troszke cierpliowsci, w sumie masz racje czlowiek bez pracy szaleje z nudow;-)ja narazie to czekam jakis wakacji jak narazie 3 latka pracy i zero wyjazdu, no ale moze kiedys , moze w te wakacje -zobaczymy ile prawnik nam zaspiewa za zalatwianie papierow mam nadzieje ze nas nie oskubie za bardzo:-p

Niesamowita- mam nadzieje ze te bole brzuszka pujda sioooooo, trzymaj sie i wez se jakas przeciwbolowa jak mocno boli -usciski:-)

Bastra- deserek wyglada wysmienicie szkoda ze nie moge skonsumowac:blink:pozdrowionka

elza ab- zdjatka fajowe, szczegolnie te krowy , ja juz z 4 lata krow nie widzialam hehe
to ucieszyl mnie ten widok, apropo zajacow to u mnie codziennie biegaja po podworku i wcinaja mi trawe :-)wogole to ja mam chopla na ponkcie krolikow, nawet jednego mam w domciu - moja Dorcie, a oswojona jak piesio -biega za mna i tylko czeka glaskow straszny pieszczuch;-)

asilac- a moze ty jestes juz w ciazy kochana :-)myslalas o tesciku ????

reszta buziam mocniutko

wspomne cos o mnie u mnie po staremu w sobotke dwie imprezki musze obskoczyc-ale fajnie:-)- no i za tydzienmoze cos u siebie zorganizuje jakies grill party:-)uwielbiam imprezki najgorsze ze czlowiek na drugi dzien zmeczony;-)

Witajcie Kobietki!!!
Ja juz albo dopiero po śnaidanku:-D:-D
NieSamowita Mam nadzieje że zamiast zwykłych przeciwbólowych tabletek chwytasz się za nospe która jest rozkurczowa poza tym jak jestes w domku to polecam na brzuszek termoforek albo ciepły ręczniczek albo na troszkę przyjąc taka pozycję że klękasz na czworaka potem włąściwie przodem nachylasz się tak żeby prawie się położyć nie wiem czy wiesz o co mi chodzi ale to pomaga rozluźnić mięśnie macicy:-):-)
Gosiu jak ja żałuje że mieszkam w bloku i nie mam żadnego ogrodu bo bym sobie strzeliła takiego grillka i nareszcie wyżyłabym się kulinarnie :-) no cóż może kiedyś :tak::tak: Tobie napewno miłego imprezkowania:tak::tak::tak:
Bastra fajny deserek aż mi ślinka pociekła co do imprezki trzeba by poszukac jakiejs okazji chyba żeby zrobimy imprezke z okazji że tu fajne kobietki są:tak::tak::-):-)
Ilonko fajna piosenka ale nigdy dotąd jej nie słyszałam chyba się robie mało zorientowana:eek: ale fajnie że tak Ci dobrze w małżeństwie mój mąz raczej ni enosi obrączki a ja za to mojej prawie nie zdejmuje czułabym się jakos nie do końca ubrana:-):-)
Elza mam nadzieje że wczorajsza wycieczka się udała :-):-) jakos brak mi dzisiaj pomysłu na obiadek:rofl2: może nie będzie obiadku :-D:-D
Wagnies jak samopoczucie jak zdrówko?? Mam nadzieje że w pracy nie denewrują Cie za bardzo:tak::tak:
Ewcia no Ty juz pewnie się pakujesz i mam nadzieje że pogoda wam dopisze:tak::tak: pozdrówki dla synusia:-)
Izabelko a jak tam dzis Twój dzionek?? :-) pzdrówki dla synusia:-):-)
Asiu no w górach to ja bym mogła mieszkać :tak::tak:buziołek dla córci:-):-)
Mufka juz piątek to może choc w weekend odpoczniesz??:-):-)
Ataata gdzie sie skryłąs nasza ciężaróweczko??? Miłego dnia i głaskanko dla fasolki:-)
Kiniusia rosnijcie zdrowo oboje :-)

Dzień dobry :-)
Ale wczoraj Bastra poczestowała nas pysznym podwieczorkiem :-)Mniam, mniam

Ilonka, ja też nie słyszałam tej piosenki. A wspomnienia będziesz miała jeszcze baaardzo długo i często ;-)

NieSamowita, mam nadzieję, że ból brzucha minął. A gdzie sobie dorabiasz? Jeśli można spytać oczywiście :-)

Gosia, nie nie jestem w ciąży. Akurat w tym miesiącu to jest niemożliwe ;-)Ale i ta mnie to wkurza, bo już 34 dzień i nic :-(A testy owulacyjne leżą sobie w szufladzie i czekaja.
Jeśli chodzi o skaner, to my mamy, ale nie potrafię go uruchomic. Wstyd się przyznać :zawstydzona/y:a M w pracy.
Baw się dobrze w sobotę :-)

Puchatka, własnie...Góry to jest coś co lubię najbardziej :-D A ja jeszcze przed śniadankiem ;-)Chociaż przyznaję, że często nie jem.

Muszę lecieć. Postaram sie odezwać później.
Miłego dnia

hej
ja zalatana i zasprzatana :-)
czytalam wczoraj co u was,ale wiecie jak jest gdy weny ni ma :-p
kupilam na rynku koldre na nasze malzenskie-nareszcie nie bedzie klotni o nia- 2/2.20 hihihii
a tak to wszystko oki, maly spi ja sprzatam dalej kuchnie, poki się chce :rofl2:
pozdrowionka

SIEMKA
Ja dzisiaj od rana mam gosci w domu. To wujek Adi,zebym mu cos na kompie zrobila,potem szwagierka na sniadnia ei kawe wpadla.
A pozniej bylam na rozmowie o prace w szkole i mam czekac na odpowiedz do srody...:rofl2::happy2:nie lubie tak niecierpliwie czekac...
Ale coz zycie i trzeba...smai do mnie dzisiaj zadzownili...

Potem zmykamy do babci i na wies do cioteckzi dizsiaj na noc lecimy,walizy spakowane i trzeba je z domu zabrac bo fuull miejsca zajmujaa.
Ach w niedizele baju baju jedziemy na mazuryyy to jzu niedlugo,...
Elza fajne foteczaki twoje,super..
Idarnowska super ta pioseneczka,fajne słowka,a ty pewnei kochana szczesliwa zonka,oby tak dalej:tak:;-):-)
Niesamowita jak tam przytulanko?? co u ciebie kochana>???
Bastra trzeba jakąs imprezke zorganizowac:tak::-D;-):-)
Puchatko mialas racje,bylo wczoraj pakowanko pelna parą,co chwile cos mi sie przypomina i dokladama,a maz mowi,ze clay dom wezmiemy na kolkach..:-D
Izabelka super,ze masz ddduuzza koldre,tylko obyscie nie musieli sie szukac w niej...
Ataatko machanko,jak tam fasoleczka..
Kiniusia jak tam dzidzius rośnie,jaks ie czujesz??
Buziaki machanko dla wszstkich staraczek milusienkie moje!!!

Witajcie miłe panie :-):-):-):-):-):-):-).
Dzisiaj sobie poleniuchowaliśmy :happy2::happy2::happy2::happy2:. Wstaliśmy o 11 , zjedliśmy śniadanie i odpoczywamy :tak::tak::tak::tak:.
Mam tylko problem z męża chrapaniem bo budzi to mnie w nocy :wściekła/y::wściekła/y: ale coś trzeba na to wymyślić :tak::tak::tak:.

Ewcia witaj:-):-):-).
Izabelko witaj :-):-):-)
Asiu chętnie bym powtórzyła te dwa wspaniałe dni jeszcze raz z tym samym mężem :-D:-D:-D.
Moniko mój mąż zdejmuje na razie obrączkę tylko jak idzie się kapać :-):-).
Sabinko witaj :-):-):-) . Jak brzuszek??? Ja też właśnie czekam na @ a spóźnia się już 2 dni :-p:-p
Gosiu ostatnio cały czas jestem w takim nastroju :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:.
Bastra,Elza,Mufka,Wagnies,Kiniusia,Attata i inne dziewczynki witajcie :-):-):-):-):-)

Witajcie,

Mam dzis zly dzien i nie mam weny ani ochoty na pisanie :-:)crazy::angry:

Wagnies jak samopoczucie jak zdrówko?? Mam nadzieje że w pracy nie denewrują Cie za bardzo:tak::tak:

Puchatko no wlasnie baaardzo mnie denerwuja w pracy.... az poszlam do kibelka i sie poryczalam!!! nie chce mi sie nawet o tym pisac bo znowu mi sie chce plakac.... ale dziekuje kochana za pamiec!

reklama
Do góry