reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

No to ja wam wkleje zdięcia z różnych naszych wyjazdów - na zdięciach zielon trawka, niebi i zwierzaczki:-) A jeszcze bardzo zmęczony i zgrzany mój pies.

reklama
No ja się boje krów jak diabli, a tu stalo stadko tak ze 30 i gapily się na mnie. Nie ucieklam tylko dlatego,że dzielil nas drut pod prądem:-). Tym dwóm najbardziej zainteresowanym cyknelam fotke:-)

elza, super fotki. Od razu milej się zrobiło :-) Uwielbiam cisze, przyrodę.... Tylko dwa mi się nie otworzyły.

Puchatka, śliczne niebo :-) Masz rację z tą łąką.
Oj jak mi brakuje ciszy, śpiewu ptaków, zwolnienia tempa, zapachu kwiatów, traw....i tego żebyśmy pobyli tylko we troje ;-)
Ja chcę na wakacje!!!!
Nie znoszę dużych miast.
Moim marzeniem jest mieszkać w Górach :-)

NieSamowita, nie ma za co dziękować.:-)

Ale mnie boli prawy jajnik :-( aż płakać mi się chce, a @ nie widać już od kilku dni :-(

No zadzwonil mój M. i w ramach "coś do mnie dotarlo z wczorajszej rozmowy" zabiera nas na wycieczkę za miasto:-) Nie ma to jak przypomnieć facetowi,że na świecie istnieje jeszcze ktoś oprócz niego:-) Ja zmykam, a wam życze milego popoludnia:-) Buziaki

reklama
Ach cały czas nachodzą mnie wspomnienia z tych dwóch wspaniałych dni :happy2::happy2::happy2:.
Znalazłam właśnie tekst piosenki której refren Marcin szeptał mi do ucha :rofl2::rofl2:,a jego oczy były wtedy takie szczęśliwe i wpatrzone tylko we mnie:happy2::happy2::happy2::happy2: .

Żono moja
Gdy nad nami niebo płacze , mokną twoje złote włosy
Piękny list , spotkanie nasze jak listonosz gdzieś unosi
Nad górami słońce świeci , srebrny księżyc za górami
Jedno z drugim się przegania , a my się kochamy

Żono moja , serce moje , nie ma takich jak my dwoje
Bo ja kocham oczy twoje , do szaleństwa , do wieczora

Żono moja
Nie ma takich jak my dwoje , nasza miłość się nie chwali
Nawet niebo się mnie boi , nic nas przecież nie oddali
Nad górami słońce świeci , srebrny księżyc za górami
Jedno z drugim się przegania , a my się kochamy