reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie :-):-):-):-):-):-).
Już po pracy i sprzątam w domku :tak::tak::tak::tak:.
Ach piękne jest to życie we dwoje :happy2::happy2::happy2::happy2:.
Mąż mówi,że z obrączką na palcu czuje się bardziej męsko :-):-):-):-)

reklama
Cześć :-)

Dziewuszki! Jesteście niezastąpione :-)

Ilonka, ale masz ładny nick :-) Już się nie mogę doczekać tych zdjęć :-):-D

Ewcia, no i dobrze :-) Niech synek troche pomęczy Tatusia :-D Fajnei, ze sobie jedziecie. Bawcie się dobrze.

NieSamowita, jakiś koszmar. Niech się trzyma Twoja koleżanka.

wagnies, jak samopoczucie? :-)

elza, :-) trzymam kciuki o szybkie zakończemnie tej małej wojny ;-)Ale jak później będzie miło gdy się pogodzicie :-D

Bastra :-D:-D:-D Miłej pracki!

Izabelka :-)

U nas słoneczko przebija się przez chmurki, tylko ten wiatr....Na szczęście dzisiaj nigdzie nie wychodzę :-) Niestety za to cały weekend zajęsty i tak do wtorku :-(
A tak mam ochotę gdzieś sobie wyjechać....

Miłego dnia:-)

Witajcie Kobietki!!!
Ja dopieor niedawno po sniadanku ale wczoraj dłuuugo nie szliśmy spać;-) moje wakcje bez teściowej miła rzecz:tak:
Asiu w kóncu zakupiłam Olivie i rozumiem że jak człowieka męcza różne kompleksy to jakoś nijak nie da się czasem tego przeskoczyć ale tak całkiem obiektywnie powiem Ci że wygladasz bardzo fajnie i usmiechasz się tak promiennie naprawdę miło popatrzeć:-) buziołki dla córci:tak::-)
Ilonko jakos dziwnie przestawic się an Tój nowy niczek ale troszkę czasu i przywyknę fajnie że życie małżeńskie toczy sie tak przyjemnie:-):-)
Ewciu no synuś musi sobie odbic te dni kiedy tatusia nie było:tak::tak: miłego dnia dla Ciebie i Twojego małego rozrabiaki:-)
Izabelko przesyłam troszkę słonka bo u mnie póki co świecii nawet dosyc ciepło jest:-)
elzatakie przymusowe siedzenie w domku niestety generuje spięcia ale będzie dobrze a godzenie się bywa bardzo przyjemne;-):-)
Wagnies co tam u Ciebie ?? Jak zdrówko jak nóżka???:-):-)
Bastra spokojnego dnia w pracy:-)
Mufka nie pracuj tyle kobietko:-);-)
NieSamowita no to fajnie bo to juz w sumie od poniedziałku i dobrze że to tak szybko bo ja jeszcze ciągle nie wiem kiedy pójdę do pracy urzędowi nie bardzo sie spieszy żeby zakończyc formalność:wściekła/y: w sumie ma 30 dni od 18.06 ale chciałabym żeby już wszystko było jasne i pewne a tak to dalej wisi nade mną stresik:-( no nic ja swój staz wspominam bardzo miło i mam nadzieję że u Ciebie też tak będzie:tak::-)

Kobietki normlanie mnie nosi ja juz naprawdę chcę do pracy zniosę póki co wcześniejsze wstawanie i zmęczenie ale potrzebuje wiedzieć że juz jest oki a tak to ciągle się boję że jakoś nic z tego niby dotacja przyznana ale póki wszystkie formalności się nie zakończą to chyba zwariuje:-:)crazy::crazy: póki co niby staram się o tym nie myślec wyszywam na uspokojenie ale strach jakiś ciągle jest:-:)-(

Dzień dobry Puchatku:-)
A jak można spytać to na jaką prackę ty czekasz? Chodzi mi gdzie bedziesz pracować. A sloneczka wiecej to poprosze tu do mnie i jeszcze jakies fluitki z energia;-) Kurcze to siedzenie w domu mnie dobije:-(

Moniko wszystko będzie dobrze nie bój się :-):-).
Elza witaj :-):-):-)
Asiu , Sabinko jak tylko będę miała jakieś zdjęcia to od razu wrzucam :tak::tak::-):-):-)

Elza mam pracować w agencji reklamowo artstycznej jako sekretarka i pewnie ogólnie od wszystkie zalezy co akurat trzeba będzie zrobić. W kazdym razie mój przyszły potencjalny szef wystąpił do PUP o dotację na stworzenie nowego miejsca pracy i dotacja przyznana została a teraz wleką sie formalności co mnie niemożliwie stresuje:-( Tak woole to wszystko trwa 2 miesiące bo w maju nie bardzo był sens składac podoania o dotację bo skończyła się urzędowi kasa więc w czerwcu wszystko ruszyło niby 2 miesiące a nmnie wydaje sie że prawie 2 lata:eek: Może w końcu będzie dobrze bo jakos nie mam szćżęscia do pracy w poprzedniej pracowałam 4,5 miesiąca bez umowy zwodzona z miesiąca na miesiąc aż w końcu postawiłam sprawę na ostrzu noża i odeszłam. Czekam na dobre wieści:tak::tak::tak:

Puchatku trzymam kciuki, aby ta pracka okazala się tą wlaściwą. Ja dobrze wiem co to znaczy nie mieć szczęścia do pracy, bo doświadczenia mam podobne do Ciebie. A praca w sekretariacie jest bardzo przyjemną pracą, a jak sama bedziesz zaczynala wszystko od początku to zobaczysz jak się przyzwyczaisz.

reklama
Pałętam sie dzis po forum jak nie wiem co ale chciałam Wam jeszcze pokazać jakie mam niebo za oknem bo ja uwielbiam takie chmurki chciałoby się poleżec na łące i wypatrywac w tych chmurach wszelkich możliwych kształtów:happy2:

Do góry