reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Dzień dobry dziewczynki!
Tak szybciutko.
Jakiś dzisiaj mam kiepski dzień i nic mi nie wychodzi. Może to ta pogoda. Strasznie wieje i jakaś taka zakręcona jestem ;-):-D

KOchane jesteście :-) Mam takie sobie małe kompleksiki, a wiadomo, że z nimi trudno wygrać ;-)

Miłego dzionka. Może uda mi się później zajrzeć. Na razie zmykam, bo chcę się jeszcze szybko przywitać na głównym :-)

reklama
Witajcie. Ja w takim sobie humorze...nie wiem sam przyszedl i jest bleeee.
Oczywiscie tez zakupilam Olivie . Jak wszystkie to wszytskie. Kochana zwiekszylas kupno nakladu gazety swoja osoba. Ale super tak trzymac. Nie widzialam Cie wczesniej wiec niestety nie wiem ktora kobietka to Ty bo sa przeciez trzy. Licze na mala podpowiedz.
Pozdrawiam i buziaki posylam wszystkim

witajcie kochane:-):-):-):-):-).
Też się zdziwiłam ,ze zmienili mi już nicka :-D:-D:-D.
Tak jak pisze Ewcia teraz jestem idarnowska :tak::tak::tak::tak::tak:.
Nie pisałam wcześniej bo do 15 byłam w pracy a później pojechaliśmy wybrać próbne zdjęcia ślubne i co sie okazało musimy na nie czekać do 20 sierpnia :confused::confused::confused::baffled::baffled::baffled:.
Trochę długo ale damy radę:-):-):-).
A zdjęcia wyszły pięknie :happy2::happy2::happy2:tzn my na tych zdjęciach :cool2::cool2::cool2:.

Teraz uciekam do męża :rofl2::rofl2::rofl2: ale jutro postaram się napisać więcej;-);-);-);-).

Juz wiem......:-):-):-):-):-)
Ale ja przyglup jestem ze wczesniej na to nie wpadlam... przeciez jest napisane....."Mama 3-letniej Natalki"
Niewiem dlaczego sie siebie czepiasz. Wyszlas ladnie. Pozatym zawsze tak jest ze nie lubimy siebie ogladac na zdjeciach.
Zaraz zmykam do pracy wiec buziaki na caly dzien dozobaczenia:-D:-D:-D

Witam:-):-):-)

Wczoraj dopadlam w końcu tą Oliwię i co ja widzę...ladna, przesympatyczna kobietka...tak, tak to o Tobie Asiu:-)

Niesamowita jak to bedzie w końcu fajnie kiedy przez dziewięć miesięcy @ nie będzie - no mam nadzieję, że w końcu mnie ten zaszczy kopnie i ty zafasolkujesz od pierwszego staranka;-):-):crazy:

Izabelko, Bastra i wszystkie pozostale kobiety macham do was i życzę milego dnia.

U mnie jak na razie slonko świeci, ale wiatr dmucha i nie jest do końca cieplo. W domu u mnie zebraly się ciężkie chmury i z moim M. toczymy malą wojnę. No cóż my tak mamy od czasu do czasu, a szczególnie spodziewalam się tego teraz kiedy przyszlo mi siedzieć w domu. No cóż jak to mówią raz na wozie raz pod wozem.

Witam sie,

Bastra w artykule jest tylko jedna Asia ;-)
Izabelka to zapraszam do Kraq, u nas swieci sloneczko i ma byc 20 stopni....
NieSamowita zazdroszcze Ci bezbolesnych @
Idarnowska jakos nie moge sie przestawic na Twoj nowy nick... jak sie pomyle to wybacz.... a na zdjecia to rzecywiscie strasznie dlugo musicie czekac - ja swoje mialam w tydzien po weselu.... ale i tak nie popuscimy Ci ;-):-D:-)
Asialc masz racje.... rzadko kiedy lubimy same siebie ogladac na fotkach czy na filmach...

reklama
Witajcie kochaniutkie...
My wstaliśmy przed 9,już danwo po śniadnaku z Matim,tylko mo mąż niedanwo zjadł i się byczy w łóżku jeszcze. Z Matim latają po wyrku,skaczą is ię bawią. On tacie spokoju nie daje...hehe tata ma dośc...ale musi się z synkeim bawić.
A my wyjazd niedługo mamy kochane i mnie nie będzie...ale dopiero w niedziele jedziemy,mięliśmy w sobote ale ma byc zimno,dopieor od pon ma byc pogoda na Mazurach,dlatego my w niedizele ranoz mykamy....
Ale jeszcze do niedizeli nie raz zajrze...

Kochane co za dzień moja koleżanka Kasia wyprowadziła się od męża ze swoim rocznym synkiem . Dopiero rok byli po ślubie , a jemu zachciało się zdrady boże co za koszmar . Musi się ona czuć koszmarnie :-:)-:)-(
O matko coz a koszmar naprawde, roczne dziecko i wogole rok po ślubie-co z afacet beznadziejny...

Pozdrowienia dla wszystkichjaz mykam dzisiaj z rodiznką do teściowej wiec mnie nie będize,papa
Machanko do wsyztskich,pozdro dla cioteczek BB mowych...

Do góry