reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie w ten poranek,

ja juz od 8 w pracy siedze, popijam kawke - bo znowu oczy mi sie zamykaja...

Kiniusia jak milo ze zagladnelas... jak sie czujesz? A gdzie to w trase sie wybierasz?
NieSamowita ale na stronie inetrnetowej jest tylko skrot tego artykulu i bez zdjec.... no chyba ze ja cos ominelam....

reklama
witam:-D:-D:-D
dziekujemy za gratulacje ;-) maz spi i pochrapuje; nad ranem malego ubudzil-myslalam,ze udusze i by z nim tancowal :-p ale usnal znowu i teraz sie ladnie bawi bo wyspany; pogoda do luftu-wieje i mysle sie ogarnac i pojde do mamy :-)
milego dnia kolezanki i caluski dla waszych dzieciaczkow

Witam:-):-):-)

Kiniusiu to ucalowania ode mnie dla Ciebie i fasolki:-) Spokojnego i milego wyjazdu życzę:-)

Izabelko gratuluję nowego autka. My jezdzimy starą toyotą cariną, ale lubię ten samochód. Pojemny jest i malo pali na trasie. A zycia bez auta już sobie nie wyobrażam:eek:

NieSamowita gratulacje dla lubego za zdanie egzaminu na prawko:-)

Calą resztę witam i życzę milego dnia. U mnie sloneczko świeci, ale wicher jak diabli. Może popoludnie bedzie lepsze

Witajcie Kobietki!!!
Jakoś do pisiania sie dzis zebrac nie moge trzeci raz zaglądam i jakos tak nie bardzo mam siłę wszystko ogranąć:confused: no ale poza tym dzien fajny bo moja teściowa wyjechaął i wróci za jakieś 1,5 do dwóch tygodnii normalnie mam wakcje :-D opcja gorsza że mąz dzis w pracy do 22 :baffled: a w przyszłym tygodniu ma nocki oby cos się udało wykombinować :tak:
Ilonko jeszcze raz gratulacje z całego serduszka i oby bycie żoną nigdy Ci się nie znudziło ja tak po prawdzie to do dziś się dziwnie czuje jak ktos o mnie mówi żona :-D
Izabelko gratulacyjki autka my mamy juz dosyć stara skode favorit:confused: ale jeżdzi da się nia przemieszczać i póki co raczej nie stać nas na zmaine autka może kiedyś:tak::tak: pozdrówki dla synusia:-)
Kiniusia miłego dnia Tobie i Twojej fasolce:-)
Ataata a jak Ty się czujesz Rybeńo tak fizycznie i psychicznie?? Głaskano dla Twojej fasolki i dużo ciepełka dla Ciebie:-)
NieSamowita jak tam postępuja sprawy z twoim stażem?? Miłęgo dnia:-)
Asiu chyba tylko jeszcze ja nie widziałam Twoich zdjątek ale zaraz wybieram się na zakupki to nadrobię :-) buziołek dla córci:-)
Gosiu nie martw się da Bóg dzień da Bóg radę dał na chleb da na marmoladę i zobaczysz że w końcu wszystko będzie dobrze:-D:tak:
Elza co u Ciebie dzisiaj pysznego na obiadek?? :-):-)
Mufka spokojnej pracki i oby jak najmniej stresiku;-)
Wagnies jak tam nózka już całkiem zdrowa dużo spokoju życzę:-):-):-)
Kobietki mam pytanko bo nie wiem czy tylko mi się zdaje że wskakuja do nas nowe staraczki na jednego pościka a potem jakos szybciutko uciekają ?? Nie wiem może jakas przewrażliwiona jestem ale przeciez jeszcze nie tak dawno ja byłam nowa i wiem że BB to fajne miejsce i nasz wateczek taki przytulny więc co je tak odstrasza???

Puchatko ja dziś mam gulsz, mlode ziemniaczki i fasolkę szparagową. Zjemy obiadek na ogrodzie, bo pogoda nawet calkiem, calkiem:-)
Ja tam calkiem niedawno do was dolaczylam i jakoś nie uciekam i nic mnie nie odstraszylo. A co gryziecie, bijecie, czy cusik innego?:baffled::eek: No już wiem, że Inesek się w wampira przerodzil, ale żeby tak od razu uciekać;-):eek: Da się go oswoić i wychodzi calkiem fajna przytulajka;-)
Mnie dziś czeka wizyta w bylej pracy i raczej to nie bedzie nic przyjemnego, ale dalej już powinno być dobrze.Staranek o dzidzie nie przerwalam, więc dziś molestowanka M. ciąg dalszy. Ciekawe kiedy bedzie przede mna uciekal?:eek::confused::cool2:

Witajcie...
Ja mam ograniczony dpstęp do neta,jak ejst mó mąz,coś na niego źle działa jak ja siedze na BB.nIe wiem dlaczego.czepia sie ze tu pisze z wami?? Chyb ajkiś on dziwaczny..
Teraz pojechał gdzieś to ja korzystams zybko,bo obiad juz zrobilam...:tak:;-):-).
U nas leje zimno0 i beee pogoda,my na urlop chyba w niedizele rusyzmy,bo od poniedizalku ma byc łądnie.Zmykam poczytac wasze posty;-).
Ja od wczoraj zaczęłam 3 cykl starań kochane...

Ewcia no cóż chlopy bywają zazdrosne o byle pierdole. Mój ma podobnie. Tzrymam kciuki za kolejny cykl, oby to byl ten:-)

A ja wam powiem że mi sie coś tatuś mojego M. nie podoba. Coś za uprzejmy jest - tu czymś częstuje, tu zdrabnia moje imię - chyba muszę uciekać gdzie piprz rośnie. Jeszcze nie wiem o co mu chodzi, ale to nic dobrego nie wróży. Wiekszego falszmana niż on to nie widzialam i wolę zachować z nim dalszy niż bliższy kontakt

reklama
Hej.
Męża nie ma to jeszce ja jestem tutaj.
Isikora dziewcyzny to juz nie isiko0ra,hehe a wy dalej tak do niej,ja tyż,ale trzeba uczyc sie nwoego nicku:tak:.

Elza no tak to jest.
Kiniusia miłęgo dnia iw yjazdu.
Niesmaowita jak d zionek mija??
Asialc ja jeszce nie kupilam,ale wkrotce zaopatrze sie,nie wyhcodze bo leje,a mąz mi nie kupi..
Izabelko gratki autka,oby sie ywgonie i super jeźizło,tearz wakacje i przestestujecie je:tak:;-):-D.
Puchatko ja tez to zauważyłam,nowe wskakują i wyskakują:-(;-):-Dmozemi jakoś odrzucamy(oczywiscie zartuje kobialki). U nas fajnie super fajjowooo przeciez...

Do góry