reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Asiu relacje z mamą Marcina mam wspaniałe i mówię już do niej mamo:happy2::happy2::happy2: z teściem hm..... relacje są dość dobre... ale to ze względu na jego specyficzny charakter . Marcin trochę lepiej ale .........:no::no::no::no::no:

Sabinko więcej dni na suwaczku ponieważ poczekamy na ostatnią @ i dopiero zaczniemy starania na dobre:-D:-D:-D

reklama
Asialc przestan!!! byc skromna oczywiscie ;-)
Isikora to juz niedlugo bedziecie sie starac :tak: fajnie wam ;-)
Niesamowita gratulacje dla Twego lubego :-)
moj zboj szalal dzisiaj okropnie; wsadzilam go do wanny-niech ochlonie;
ja juz mam dosc i siadlabym sobie przed tv :-)

hehe Sabinko noc poślubna taka "prawdziwa" będzie po 14 lipca :-D:-D:-D:-D

Sabinko życzę udanego wieczoru :-):-):-):-)

Witam dziewczynki:-):-):-)
Ja tak na momencik bo niedawno z pracki wróciłam i padam ze zmeczenia:baffled:

ilonko witam Cię jako szczęśliwą mężatkę i jeszcze raz gratuluję:tak:
asiu to nie pozostaje mi nic innego jak tylko szorować jutro do kiosku po gazetkę:-D

Kochane moje pozdrawiam Was wszystkie bardzo gorąco, buziaczki;-)

dziewczynki jak sie ciesze, mezulek wraca :-D:-D:-D:-D kupil autko, ale przyjedzie na lawecie za 2 dni; mamy Nissana ;-)
zmykam sprzatac i lulu
kolorowych

Dziewczynki ,ja tak na minutkę,ucałować Was wszystkie ode mnie i fasolki!!! :-D

W dzień spałam i teraz jeszcze się trochę zdrzemnę,bo o 2.30 jadę w trasę z moim M.

Dodam tylko,że:
Izabelko
,gratuluję autka,Asiu ,jutro jak będziemy w W-wie to kupię sobie gazetkę,bo jestem ciekawa jak nie wiem co ,Ilonko ,Tobie jeszcze raz gratuluję zamążpójścia i w ogóle
dziewczyny wszystkie Was pozdrawiam serdecznie i całuję.

Słodkich snufff życzę.
Dobranoc.

reklama
hej dziewczynki ja was witam juz w srode bo pewnie teraz spicie a ja dopiero co wrocilam z pracy

ILONKO-witam i gratuluje :-)fajnie ze wszystko sie udalo tak jak trzeba juz nie moge doczekac sie fotek

Asialc- czy ta gazetka ma adres www albo moze masz skaner zeby wkleic fotke na forum , bo u mnie chyba tej gazetki nie ma :eek:a tez bym chciala zobaczyc:-)

a u mnie dni plodne zblizaja sie wielkimi krokami i nie wiem czy mamy strzelac z mezem czy nie bo troche nam sprawy sie zmienily co do sponsorowania na zielonke, i teraz juz nie wiem jak bedziemy jeszcze dlugo czekac, a do adwokata dopiero w sobote albo nastepny tydz.jak zawsze cos mi wyjdzie co pokrzyzuje plany, jak nie chorobsko to co innnego :baffled:coz chyba jescze musze poczekac na te baby

a Was sciskam i pozdrawiam z goracego jak diabli chicago:-)

Do góry