reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Cześć dziewczynki:-):-):-):-):-).
Jak wam sie spało???
U nas bieganina z remontem i pełno załatwiania w związku ze ślubem:tak::tak::tak:.
Jest fajnie tylko kłótnie z Marcinem czasami mnie wykańczają :zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
I wtedy zastanawiam się nad sensem tego wszystkiego co jest miedzy nami:eek:.
Im bliżej tego dnia tym większe obawy :confused: jak to wszystko będzie wyglądało jak już będziemy ze sobą mieszkać :szok:.

Sabinko Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo szczęścia, miłości i wszystkiego czego sobie zapragniesz:-):-):-D:-D:happy::happy::happy::happy:.
Izabelko może zasypiasz bo tak działa na ciebie pogoda???
Przesilenie wiosenne??
Wagnies jak samopoczucie:-):-)??? Długo dzisiaj w pracy??
Puchatko czekam na fotkę psiaka i ciebie w nowych włoskach :-):-).
Mufka jak zdrówko??? Już dobrze?
Attata jak samopoczucie?Pogłaszcz ode mnie dzidzię :-):-).

reklama
Niesamowita, wszystkiego co najpiekniejsze z okazji urodzin, spelnienia marzen, pieknej milosci, zdrowia i dobrych ludzi wokoło:):tak::-)
i tez uwazam, ze bardzo ładnie i do twarzy ci w nowej fryzurce- super pocieniowane i ładny kolorek:)

NieSamowita z okazji urodzinek tyle radości żeby do kieszeni się nie mieściła tyle uśmiechu żeby z torby wychodziła tyle miłości żeby Ciebie calutką otuliła i mnóstwo buziaków :-D:-)

Hej, hej!!!

NieSamowita,
100 lat, 100 lat Niech Żyje, żyje Nam!!!!
Wszystkiego dobrego Kochana!!! :-D:-D:-D
Slicznie Ci w tych włoskach

Puchatka, super, ze masz już psinkę :-) Jestem ciekawa czy już wymyśliłaś imię.

Izabelka, jak się dzisiaj czujesz? Może jesteś przemęczona?

wagnies, :-)

isikora, nie martw się. A kłótnie w każdym związku sie zdarzają. A jakie później miłe przeprosiny.... ;-):tak: A jeszcze teraz macie tyle na głowie. Zobaczysz, ze jak już będzie po, to odetchniecie, wyjedziecie w podróż, odpoczniecie i nacieszycie się tylko sobą :-)

Kajda :-)

mufka, cieszę się, że już lepiej. A płacz to zawsze dobrze robi :-) Hi, hi, hi, wiem, ze ta ciekawość... :-D ale jeszcze nic nie powiem. Tylko nie nastawiaj się na coś szczególnego, bo tak nie jest :-) Chociaż dla mnie to nie lada wyzwanie ;-)

Izabelka, synek to chyba podobny do Ciebie :-) A Ty jaka młodziutka :-)

ivi, ja mam koleżanke w Wejherowie :-) (jeśli czregoś nie pokręciłam, ale chyba nie ;-))

Zaraz idziemy z córcią na ogródek. Trochę mi smutno, bo Babcia znowu w szpitalu w ciężkim stanie :-(
Do tego przerażają mnie wieści o sepsie panującej w przedszkolach, a dzisiaj mówili o jakimś 6 latku z Warszawy.
Co za wstrętne choroby! Ale przecież nie mogę dziecka zamknąć w domu ;-)

Miłego dnia kochane:-)

Niesamowita...
W dniu Twych urodzin życzę Ci wszystkiego co najpiękniejsze i najlepsze,
radosnych i pogodnych dni, pelnych szczescia i milosci.
Aby każdy nadchodzący dzień był tym najwspanialszym dniem w życiu i zawsze otaczali Cie kochający ludzie.
254_zloty_bukiet.jpg

No a teraz witajcie kobietki dopiero dorwałam sie do komputerka bo mi ktos malutki absorbuje całą uwage :tak:ma juz imie i nazywa się Bazyl. Noc minęla nam w miare spokojnie tzn. o 2 była chęc na zabawę ale nakryłam koszyk lekko ręcznikiem i była noc no a o piatej była wizyta w naszym łóżku :zawstydzona/y:raz go odłozyłam do koszyka ale potem dałam za wygrana oczy mi się kleiły a on za nic nie chiał spac ale oczywiście w łózeczku było spanko w 30 sekund i spalismy do 7.30 potem byliśmy na siusianiu ale nic z tego i o 8.15 jeszcze jedno wietrzonko ale też nic dopiero o 9.30 dywan został ochrzczony :eek: a słyszłam ze już nauczony siusiać na polu. Teraz sobie znowu ucina drzemkę bo od rana nie odstępował mnie na krok siedział mi na stopach jak robiłam w kuchnii kanapki:-D
Mufka :tak: buziaczki i jeszcze troszke ciepełka:tak:
Izabelko do 14 juz tylko dwa kroczki a piesiu ma 10 tygodni:-)
NieSamowita naprawdę ładnie Ci w tej fryzurce a co do moich włosków to muszę poczekąc kilka dni aż sie przyzwyczaję bo jednak niby nic a zamian i troszke jeszcze odstają :tak:
Ilonko będzie dobrze teraz jesteście po prostu zestresowani bo jednka przed Wami bardzo wazny krok i przygotowania chociaz miłe tez daja w kość no i jeszcze plus remont to troche dużo naraz. Wszystko się ułoży a jak bedziecie mieszkać razem to nauczycie się życ ze soba na codzien i będzie fajnie.Buziak:tak:
Wagnies no cosik daje Ci w kośc to przemęczenie a badanka napewno warto zrobić :tak:
Ataata jak sie czujesz Kochana?? Buziaczki :-)
Co do reszty Kochanych Forumowiczek to miłego dnia kobietki i niech Wam słonko świeci:tak:

Zdjątka takie sobie bo jemu trudno cyknąc fotke odrazu ucieka albo rzuca się pożerać aparat i jakos taka smutna mordke ma na tym zdjęciu ale tak w rzeczywistości to sobie biega skacze morduje misia albo śpi do niego przytulony jak teraz i ciągle macha ogonkiem. Poza tym nasz Bazylek musi się trochę przyzwyczaić do wszystkiego bo to dla niego jakby nie było wielkie zmiany. Bawi mnie i rozczula niesamowicie :-):-D

Niesamowita

żYCZę CI KOCHANA W TYM WSPANIAłYM DNIU SPEłNIENIA WSZYSTKICH NAJSKRYTSZYCH MARZEń, DUżO UśMIECHU, ZDRóWKA, CIEPłA RODZINNEGO I ZAWSZE U TWEGO BOKU TWOJEGO UKOCHANEGO:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

puchatko Bazylek jest CUDOWNY:-), pozdrawiam ciepło:tak:

ilonko uszy do góry, my tez się czasem kłócimy a potem godzimy...:-) i jest całkiem przyjemnie ( mam tu na myśli oczywiście godzenie:tak:).

asialc wystawiasz moją ciekawość na nie lada próbę:-):-):-) i nie smutaj sie kochana, Babcia jest silna, wiesz o tym, tyle ostatnio przeszla i sie nie dała, teraz też będzie dobrze, a ja ze swojej strony obiecuję modlitwę za zdrówko, będzie dobrze :)

izabelko uwielbiam Malbork bo kocham zamki:tak:, klimat niepowtarzalny. A z Gdyni do Malborka do nie tak daleko, w końcu województwo to samo:-)

dziewczynki muszę uciekać, bo mam trochę sprzątania, cały tydzień w łóżku przeleżałam to się porobiło zaległości a dziś moja psiapsióła wpadnie wieczorem na ploty to muszę troszkę ogarnąć:baffled:

reklama
Witajcie kochaniutkie.
Ja mało teraz jestem,bo mąż non stop na kompie,ale takz ejestesmy nn stopa w rozjazdach. Moj mąż w sobote jedzie,takze musze sie nim nacieszyc.
A chyba nie nadrobie tego co naklikałyście.

NIesamowita
Sto lat kochana ci życzymyz Matkiem,szczęścia , miłośći i dzidizusia kiedy chcesz!!!

Do góry