reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

witajcie ponownie dziewczynki. na chwile do was wpadłam :-):-):-).
Zaraz jadę z mamą po biżuterie ślubna może coś wybiorę ;-).
Jak coś porobię zdjęcia :-):-):-)
Podoba mi sie coś takiego :
A wy co o tym myślicie???

reklama
Isikora sliczna bizuteria :tak:
dzieki za komplementa :-) taka mloda to juz nie jestem...tylko tak wygladam :-p
Mufka zapraszam do nas na Dni Malborka w czerwcu :tak: zawsze cos ciekawego jest na zamku.
Puchatka piesek cudny, fajnie miec zwierzatko ;-)
to prawda ze jestem ostatnio przemeczona...z roznych przyczyn,ale niemilych :-( mam nadzieje,ze w koncu sie sytuacja wyprostuje :tak:
czekam z utesknieniem na 22 czerwca i wakacje :-D:-D

Cześć dziewczynki,ja z uśmiechem na ustach o 14 powitałam weekend.Nareszcie!!!:-D

Niesamowita,z okazji urodzin życzę Ci wszystkiego co najlepsze.Szczęścia w miłości,fasolki w brzuszku,spełnienia marzeń i ogólnie wszystkiego naj.

asialc ,przykro mi,że babcia w ciężkim stanie.Wszystko będzie na pewno dobrze.
Jestem myślami z wami i także obiecuję modlitwę za babci zdrówko:tak:
Główka do góry.

puchatka ,psiuniek śliczniuchy!!!!!!!!!!:-D:-D:-DŁadne imię mu wybrałaś.Jest słodziutki.:-D:-D:-D

mufka ,jak tam sprzątanko?Miłego wieczoru z ploteczkami z psiapsiółką życzę:-D

ewcia ,ciesz się mężem ile możesz skoro jedzie.;-) I niech szybko wraca:tak:
Miłego dzionka życzę:-D:-D:-D

isikora ,ten komplecik jest...................śliczny!!!:-DMi się baaaaaaaaardzoooooooooo podoba.Super,naprawdę!!!:-):-):-)

izabelka ,wszystko będzie ok i wypoczywaj sobie.Wakacje już niedługo!!!:-D:-D:-D

Wszystkie dziewczynki buziam i te,których nie wymieniłam także.:-):-):-)

Kochana Sabinko

Urodziny-dzien radosny
pelen kwiatow zapach wiosny.
Wszyscy zlozyc chca zyczenia
zdrowia, szczescia, powodzenia.
Niech Ci slonce zawsze swieci
i niech czas radosnie leci.
Niech odejda smutki, zlosci
i nastanie czas radosci.
Te zyczenia, choc z daleka,
plyna jak wzburzona rzeka
I choc skromnie ulozone,
sa dla Ciebie przeznaczone! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Puchatko sliczny piesek jaką ma mordkę słodziutką:-):-):-)
pozdrawiam was gorąco

ewcia ,ciesz się mężem ile możesz skoro jedzie.;-) I niech szybko wraca:tak:

Staram sie cieszyc...bo czekam az wyjedzie,ale ze mnie zona,o wszytsko sie czepiea, nawet ze tu zagladam i wogole,maskara,mam go dośc po tych 2 tygodniach..
A my własnie pijemy bronie z kumpelami, obgdaujemy nasze zyciefacetow i wogole wsyztsko...hehe. uwielbiam taki spotkania,,,pozdor,,papa

qurcze mnie nie bylo o ominela mnie TAAAAAAAKA impreza :wściekła/y:!! Ale wszystkiego owocnego naszej drogiej solenizantce !!
U nas dlugi weekend,wiec malo czasu na kompa,za to czas na meza :tak:.Strasznie dziewczynki duzo piszecie i jak mnie nie ma 2 dni to mam wielkie zalegolsoci,ale dobrze ze cos sie tu dzije.:tak:;-)
MUFKA ja po pierwszym miesiacu brania dostinexu zaszlam w ciaze.Biore go znow,tak jak wczesniej 2 razy w tygodniu.Wczesniej bralam bromocor i nic mi nie dal,a tu prosze 8 tableyek dostinexu i juz byla dzidzia(szkoda ze musze pisac w czasie przeszlym :sick:)Wiem ze tabletki sa bardzo drogie w Pl ale skuteczne
Pa laseczki.Pewnie odezwe sie dopiero w poniedzialek.W weekend maz jest brany pod specjalna uwage ;-)

hej
Kindzia udanego wekendu :tak:
ale sie nie wysplam hhiii ale z wlasnej winy; wypozyczylam ksiazke i sie zaczytalam :cool2: uwielbim czytac,ale przez ciaze nie mialam ochoty, a do tej pory i ochoty i czasu; fajnie znowu poleniuchowac z ksiazka :-D
ja zmykam pilnowac domku tesciow dzisiaj, wiec odezwe sie pewnie wieczorem
milej i udanej soboty

Witajcie w tak ładny poranek :-):-):-):-):-)
Byłam wczoraj na zakupach i wybrałam ten zestaw biżuterii co wam pokazałam .
Jest prześliczny :-):-):-):-):-):-D:-D:-D i nie mogę się na niego napatrzeć :happy:

Dzisiaj wyruszamy w poszukiwaniu mebli:tak::tak::tak:
Jak wam się spało???
Buziaki:-):-):-):-)

reklama
Witam dziewczynki:-):-):-)

Wczorajszy wieczór był bardzo udany bo..................zdecydowaliśmy że jedziemy do Bułgarii:-):-):-).Wpadła moja psiapsióła, potem dołączył jej facet, usiedliśmy, pogadaliśmy i powstał plan. A powiem wam, że w zeszłym roku w lipcu podobnie spontaniczny plan powstał na Chorwację i pojechaliśmy w czwórkę, było odjazdowo. Byliśmy 2 tygodnie, wzięliśmy auto, spaliśmy w namiotach na kampingach, zwiedziliśmy całą Chorwację, a że wszyscy mamy prawko to rozłożyliśmy te 5,5 tys. km ( bo tyle łącznie wyszło) na 4 osoby i nie było problemu. Ja sama jak usiadłam za kółkiem to wzięłam lekką ręką całe Niemcy, a po tych autostradach jazda przyjemna. Chorwację polecam z całego serca!!!! No a teraz Bułgaria, podobnie jak wtedy bierzemy auto, zapasy jedzenia, browarki, namioty i jazzzzzzzda. Wyjazd 9-go lipca i na 2 tygodnie. Polecam wyjazd własnym autem, fakt, że to daleko ale jak jest tylu kierowców to bez problemu, bo nie jest sie uzależnionym od jakiegoś orgaznizatora i nie siedzi sie w jednym miejscu. Jeszcze kilkoro znajomych też chce jechać więc albo wynajmiemy bus, jeśli warunki będa korzystne, albo pojedziemy na 2 samochody. Nie moge się już doczekać:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

A z rzeczy bardziej przyziemnych to zaraz wyruszam na wykłady, potem szybki szturm na centrum handlowe i na imprezkę do kumpeli z roku.Od zeszłego piątku nie wychodziłam z dziupli więc mam nadzieję że powietrze mi nie zaszkodzi :)
całkiem zdrowa to ja jeszcze nie jestem ale już jest prawie super:-)

isikora Twoja biżuteria jest sliczna, delikatna, będziesz pieknie wyglądać:tak:

niesamowita głowa do góry, prosze się nie smutać;-)

izabelka pozdrawiam Ciebie, Oskarka i piękny Malbork:tak:

kindzia ja tez biorę 1 tabletkę w tygodniu, pół w środę pół w sobotę (prawie jak LOTTO miliard w środę , miliard w sobotę), mój mąż wysyła totolotka więc doradził mi te dni, bo stwierdził że dzięki temu będzie pamiętać o mojej tabletce i w razie czego mi przypomni:-)

ewcia,puchatka, dorapio, asialc, ataata, miłego weekendu dziewczynki, buziaki:-) :-):-)

Do góry