Witam dziewczynki:-):-):-)
Wczorajszy wieczór był bardzo udany bo..................zdecydowaliśmy że jedziemy do Bułgarii:-):-):-).Wpadła moja psiapsióła, potem dołączył jej facet, usiedliśmy, pogadaliśmy i powstał plan. A powiem wam, że w zeszłym roku w lipcu podobnie spontaniczny plan powstał na Chorwację i pojechaliśmy w czwórkę, było odjazdowo. Byliśmy 2 tygodnie, wzięliśmy auto, spaliśmy w namiotach na kampingach, zwiedziliśmy całą Chorwację, a że wszyscy mamy prawko to rozłożyliśmy te 5,5 tys. km ( bo tyle łącznie wyszło) na 4 osoby i nie było problemu. Ja sama jak usiadłam za kółkiem to wzięłam lekką ręką całe Niemcy, a po tych autostradach jazda przyjemna. Chorwację polecam z całego serca!!!! No a teraz Bułgaria, podobnie jak wtedy bierzemy auto, zapasy jedzenia, browarki, namioty i jazzzzzzzda. Wyjazd 9-go lipca i na 2 tygodnie. Polecam wyjazd własnym autem, fakt, że to daleko ale jak jest tylu kierowców to bez problemu, bo nie jest sie uzależnionym od jakiegoś orgaznizatora i nie siedzi sie w jednym miejscu. Jeszcze kilkoro znajomych też chce jechać więc albo wynajmiemy bus, jeśli warunki będa korzystne, albo pojedziemy na 2 samochody. Nie moge się już doczekać:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
A z rzeczy bardziej przyziemnych to zaraz wyruszam na wykłady, potem szybki szturm na centrum handlowe i na imprezkę do kumpeli z roku.Od zeszłego piątku nie wychodziłam z dziupli więc mam nadzieję że powietrze mi nie zaszkodzi

całkiem zdrowa to ja jeszcze nie jestem ale już jest prawie super:-)
isikora Twoja biżuteria jest sliczna, delikatna, będziesz pieknie wyglądać
niesamowita głowa do góry, prosze się nie smutać;-)
izabelka pozdrawiam Ciebie, Oskarka i piękny Malbork
kindzia ja tez biorę 1 tabletkę w tygodniu, pół w środę pół w sobotę (prawie jak LOTTO miliard w środę , miliard w sobotę), mój mąż wysyła totolotka więc doradził mi te dni, bo stwierdził że dzięki temu będzie pamiętać o mojej tabletce i w razie czego mi przypomni:-)
ewcia,puchatka, dorapio, asialc, ataata, miłego weekendu dziewczynki, buziaki:-) :-):-)