reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Hello,

Dobrze wagnies mam zajebiste życie i ciesze sie z niego!!! I już więcej nie będe narzekac!!

Ataata mam nadzieje ze nie odebralas zle moich slow... chcialam Ci tylko pokazac ze Twoje zycie wcale nie jest takie zle, a Ty jestes super laska!!! A jak narzekanie do nas sprawi ze poprawi sie Twoj nastroj to narzekaj nam tu ile tylko chcesz - a my wtedy postaramy sie wepsrzec Cie i pokazac ta jasna strone zycia....

Właśnie myślę o okładzie. Wczoraj mi zeszła opuchlizna myślałam że to już koniec ale się pomyliłam. Dziś znowu wróciła i boli nie mogę nic jeść. Na dodatek w nocy mi krwawiło, ale teraz przestało tylko ten okropny ból.

NieSamowita po wyrwaniu zeba zeby opuchlizna szybko schodzila i nic sie nie gromadzilo dentysta kazall mi plukac buzie Dentoseptem... jak pojdziesz do dentysty to zapytaj oto...

Puchatka to czekam na sesje fotograficzna... a mysle ze dzis sie juz nie bede tak denerwowala - moj mezus wlasnie jest w warsztacie z moim autkiem...

reklama
wagnies no w końcu autko będzie sprawne:-) A do mnie właśnie przed chwilą zastukał listonosz z poleconym i co się okazało: mój Kochany pędził gdzieś po ulicach Gdańska w styczniu i fotoradar strzelił mu fotkę;-), ale aż tak się nie złoszczę bo to jednorazowy incydent, od 10 lat ma prawko i to jego 1-szy mandat:-). Widocznie spieszył się wtedy do swojej kochanej żonki:-D:-D:-D

isikora wpółczuję fachowców, coraz ciężej o porządnych:baffled:

puchatko:tak::tak::tak:

Witam ponownie

Moje planowanie poszło sobie w las:sick:generalnie to załamka, właśnie zaskoczyła mnie @. Przyszła parę dni za wcześnie, pewnie przez to że jestem chora no i może przez dostinex, właśnie się rozręca, czuję jak zaczyna mnie boleć podbrzusze. Całe to moje testowanie mogę sobie odpuścić... Nie spodziewałam się dziś takiej "niespodzianki". Boże, jak mi źle...

Wagnies niechce narzekać i wcale tego nie zrobiłam... z resztą sama zobacz jak to wszystko wyszło...

ataata jak tam, wszystko oki? znów takie smutne zdjęcie:-(
mufko bo takie moje życie gówniane..:-( ale trudno.

Nic więcej nie powiedziałam... to była poprostu zwykła odpowiedź na pytanie mufki. I wcale nie zrobiłam tego poto, żeby ktokolwiek mnie pocieszał, poprostu szczerze i krótko odpisałam.
Ani słowem nie wspomniałam na tym wątku co sie stało w moim życiu!, więc nie uważam tego za żalenie sie, ani narzekanie. Szkoda, że tak to odebrałaś.
To tyle...

mufeczka Kochana niewiem co powiedzieć żeby Cie choć troszke pocieszyć...:zawstydzona/y:
Przytulam w milczeniu, myśle, że to będzie lepsze od tysiąca słów..

Papa wszystkim i miłej reszty dnia

hej kobitki

mufka-nie martw sie u mnie tez ta cholera @ przyszla, tyle ze za pozno, i tez juz nie wiem ile moj cykl trwa, bo w tamtym miesiacu tez sie spoznila@ nawet o 2 tyg. , ale jakos to bedzie , chyba trzeba bedzie zastosowac technike "przytulanka codziennego" - nie wiem jak moj biedny , zapracowany mezulek to zniesie:-)ale chyba jednak z usmiechem na twarzy hihi

- no a u mnie zimnooooooooo, no i nie wiem co pisac, bo jakos nic sie u mnie nie dzieje, no oprocz tego ze bede musiala zmienic szkole na jakas weekendowa , bo jak chce robic kurs to z praca tego nie pogodze:-(,

ok dziewczynki musze znikac znowu -pozdrawiam was wszystkie serdecznie i milego dzionka zycze:-)

Mufka to trzymaj ten mandat i zaplate... mojemu tacie w kwietniu komornik przyniosl "zaproszenie" do sciagniecia naleznosci za mandat z... 10.2003!!! Trzeba bylo troche zachodu, nerwow zeby dowiesc zaplaty za ten mandat - bo kto by trzymal dowod zaplaty sprzed 4 lat :-( Ale udalo sie wszystko odszukac na poczcie... za to odkrylam mandacik mojego meza za brak pasow... ale sie wtedy zezloscilam na Niego....

Moje planowanie poszło sobie w las:sick:generalnie to załamka, właśnie zaskoczyła mnie @. Przyszła parę dni za wcześnie, pewnie przez to że jestem chora no i może przez dostinex, właśnie się rozręca, czuję jak zaczyna mnie boleć podbrzusze. Całe to moje testowanie mogę sobie odpuścić...

Mufka, Gosia_pl pomyslcie ze to ostatnia Wasza @!!! I nastepna bedzie dopiero za rok!!! Przytulam Was mocno....

Wagnies Mi nic takiego nie powiedział ale się zapytam o coś takiego dziękuje

NieSamowita to jest preparat ziolowy i mnie bardzo pomogl... wiec moze Tobie tez ulzy...

Ataata sloneczka zycze!!! Pozdrow dzidzie.

ataata, gosiu, wagnies dzięki dziewczyny i przepraszam że tak smucę ale tak źle to mi jeszcze nie było, a to dlatego że z tym cyklem pokładałam spore nadzieje bo zaczęłam brać dostinex na zbicie prolaktyny, ale cóż:baffled:
jesteście kochane, dziękuję:happy:

dziewczynki trzymam kciuki zeby przyszly cykl byl bardziej owocny :tak:
ja padam normalnie, mieli przyjsc znajomi i lecialam z przychodni na leb i szyje i sie spozniaja pol godz :eek: tak to jest...

Witajcie kochane!!!!

Ja właśnie wróciłam od lekarza bo dzisiaj już sobie nie poradziłam ze sobą otóż bardzo puchne tzn. zatrzymuje mi sie woda w organizmie i nie wiem od czego dlatego dzisiejsza moja wizyta u lekarza, jutro od samego ranka badania bo nie wiem od czego tak może mi sie robić podejrzewa że to może od serca a mam silną arytmię albo coś o tarczycy także teraz nic tylko chyba bede całe popołudnia spedzać u lekarzy. Mało mam na głowie jeszcze to. Nie wiem od czego tyję w przeciągu 2 tygodni przybyło mi 5 kg ale mysle że to ta woda może tyle waży co jest we mnie. Także jutro badanka a potem konsultcje. Dobra już wiecej nie będę was nudzić!!!

Podrawiam was wszystkie gorąco kiniusia, gosia, puchatka, niesamowita, kindzia 1000, mufka, ataata, mufka, wagnies, izabelka i wszystkie inne jeżeli zapomniałam życzę miłego popołudnia

reklama
Cześć dziewczynki:-D
Hello!!!:-)
mufka,skoro nie tym razem to następnym na pewno!!!:tak:Wiem,co teraz czujesz,ale główka do góry!!!@ się skończy i do dzieła!!!;-):-DHumorek mi dopisuje,ale padam z nóg,jestem zmęczona jak cholera i zaraz się kładę lulu:tak:
niesamowita,witaj.Dentosept Ci pomoże,tak jak wagnies napisała.Kosztuje ok.8 zł.
wagnies,hello.Jak samopoczucie?;-):-D:-D;-)
puchatka,gratuluję pieska.:-D:-D:-DPies w domu-super sprawa,chyba,że się go tak rozpieści i pozwoli mu się na absolutnie wszystko-tak jak moja teściowa to potrafi...:eek:
isikora-współczuję tych "fachowców".

Dalej muszę doczytać:dry:;-)

Do góry