reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie dziewuszki!
Coś ostatnio nie mam czasu żeby sobie spokojnie usiąść i popisać tyle ile bym chciała.

mufka, przytulam z całych sił. W przyszłym miesiącu będę mocno zaciskać kciuki i Ci przypominać może o codziennym przytulanku ;-) Będzie dobrze. A kiedy masz urlop? Wtedy na jakimś wyjeździe gdy bdziesz zrelaksowana, wyluzowana, to kto wie ;-) Moi przyjaciele właśnie wrócili z takich wakacji z niespodzianką, a mieli małe szanse :-)
Podziwiam, że tak bardzo lubisz się uczyć, że już tyle lat się uczysz angielskiego. Super sprawa. Ja jakoś nie mam zdolności do tego języka. Dla mnie to bełkot ;-) (bz obrazy) i zdecydowanie bardziej wolę francuski i włoski :-)
A jeśli chodzi o mój plan, to wcale nie jest chytry :-D I nie pisałam, ze powiem o wszystkim po weekendzie, tylko, że w weekend będę robić pirwszy krok, więc cierpliwości :-D

Puchatka, piesek! Super!!! :-)Zawsze miałam psiaka. Wspaniała sprawa. Teraz też bym chciała, ale może dopiero za jakiś czas.

Izabelka, masz ślicznego synk. Jest taki słodki.:-) Poproszę o więcej zdjęć.

Isikora, powodzenia w remoncie. Coś wiem o fachowcach ;-)

NieSamowita, nadal boli? Mam nadzieję, ze już nie i miło spędzasz dzień :-)

Gosia, Ciebie też przytulam. U mnie w tym miesiącu też pewnie nic z tego. Coś mi się rozlegulowało, więc sie nie nastawiam.
Jaki kurs chcesz robić? A może przegapiłam jak pisałaś.

Kiniusia, odpocznij troszkę, bo nam się wykończysz ;-)

dorapio, daj koniecznie znać jak sie czegoś dowiesz. Będę trzymać kciuki. Na pewno wszystko będzie dobrze.

wagnies, :-)

Kindzia, nie zaglądam na grudniówki, więc teraz przytulam z całych sił. Pisz do ans jak najczęściej.

Ataata, szaleją Ci te chormony, szaleją ;-)Zobaczysz, ze za jakiś czas spojrzysz na to wszystko z innej strony, z tej lepszej strony. A teraz mocno przytulam. Będzie dobrze, wiesz ? :-) Ja jestem tego pewna, chociaż Ty na razie nie, ale tak bedzie. Zobaczysz i to szybciej niż sądzisz :-) Głowa do góry, uśmiechnij się. Dzieciatko w tej chwili na pierwszym miesjcu.

ewcia, telma, renatka, co u Was???

No i tyle mojego pisania. Muszę znikać.
Dobrej nocki

reklama
witam dziewczynki:-)

już mi troszkę lepiej, tylko oczy szczypią i powieki opuchnięte od ryku:baffled:przyznaję się wyłam jak jeleń na rykowisku;-). Jak widzicie @ w swoim repertuarze ma również zmienne nastroje, na całe szczęście dla mnie, bo teraz humor już nie wisielczy. Muszę sie bronić przed tą falą goryczy i obiecałam sobie że to był ostatni ryk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I tej wersji sie trzymam (choć to pewnie będzie trudne).
Jesteście kochane wszystkie bez wyjątku:tak::tak::tak:

izabelko twoja twarz mi kogoś przypomina, widzę że zdjęcie nad wodą, a w jakiej miejscowości? bo ja mieszkam od urodzenia w Trójmieście, dokładnie w Gdyni i wody Ci u nas dostatek:-)

asialc no dobrze, może troszkę pokręciłam z tym Twoim "chytrym" planem, ale ciekawość mnie zżera:happy:dlatego tak się niecierpliwię:-)

kiniusia dobrze że mamy tu taką optymistkę:-):-):-)dzięki:tak:

niesamowita wyśpij się porządnie, jutro Twój dzień i oby już żaden wstretny ból nie dokuczał:-) fajna fryzurka i uważam że w ciemnym kolorze bardziej Ci do twarzy niż w blondzie, fajnie pocieniowane i przedtem chyba nie miałaś grzywki, z grzywką super :)

dorapio
bidulko, informuj na bieżąco jak tam wyniki, trzymam kciuki i proszę mi się nie martwić . To na pewno nic poważnego;-)

bo ja mieszkam od urodzenia w Trójmieście, dokładnie w Gdyni i wody Ci u nas dostatek:-)
mufka dobrze wiedzieć że z Trójmiasta jesteś:tak: Bo ja może nie od urodzenia i nie w gdyni, ale mieszkałam w gdańsku a teraz mieszkamy z moim kochaniem w Wejherowie:-) także jesteśmy prawie sąsiadkami:-D

mam pieska malutkiego słodkiego i własnie śpi w koszyku z moim pluszowym misiem. Narazie jeszcze nie ma imienia bo nie umiem wymyslec nic fajnego ale jest słodki. Jutro postaram sie strzelic mu fotke bo dzisiaj ciągle mi sie tyłkiem wywracał ale jest po prostu śliczny :tak:Jutro tez wybieram sie na zakupki dla niego. Nawet nie wiecie jak mi sie humorek poprawił.
śpijcie moje drogie słodko i spokojnie:tak:
Mufka mocno tulam i wysyłam garśc dobrych myśli:tak:

ivi witaj ziomalko:-):-):-) nie dość że sąsiadki to jeszcze to samo na suwaczkach;-)pozdrawiam

puchatko
jak się cieszę z tej Twojej psinki! Szybciutko zdjatko bo nie moge się juz doczekać :-) tulkam tez mocniutko:tak:

no to dobrej nocki i pogłaskaj psinkę od cioci:-)

witam

Niesamowita sto lat sto lat :):):)

Mufka jestem z Malborka ;-) a zdjecie robilismy w Stegnie :-p
wczoraj padlam o 8, polozylam sie bo jakos kiepsko i bylo i spalam do 24, potem do rana, do mnie to niepodobne.
Ide na sniadanko i szykowac sie do pracy
cieplutkie pozdrowionka

Witajcie,

NieSamowita wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!

Izabelko pociesz Cie ze ja tez padlam tak jakos kolo 21 i wstalam dzis rano...juz od jakiegos czasu tak mnie meczy spanie wieczorem... chyba musze isc zrobic badania...

Mufko zycze dzis usmiechu!!!!

Puchatka to czekamy na fotki Twojej psinki!!!

Pozdrawiam Was i oby jak najszybciej minal dzisiejszy dzionek i zaczal sie weekendzik...

reklama
a moze niedotleniona jestes? bo ja to padam po pracy; wczoraj to handre mialam :baffled:polozylam sie w sypialni a ze padalo :confused: to zasnelam hihihi
ja juz bym chciala 14 godzine :cool2: i woleeeee tak mi sie nigdy w piatek nie chce isc do pracy buuuuu
Puchatka a ile ma tygodni piesek? tez czekam na zdjecia :tak:

Do góry