Witajcie Kochane!!!
Wczoraj wieczorkiem usiłowałam dwa razy cos do Was napisac ale mój komputer odmówił chęci współpracy

i musiałam odejśc od niego na bezpieczną odległość żeby nie skończyło sie jakąś demolką

Dzisiaj już byłam u fryzjera bo mi włoski odrosły i czułam sie nie za fajnabez wielkich szaleństw ot porządne cięcie ale broń Boże na krótko bo mam duża głowe a mało włosków i nie za dobrze wtedy wygladam. W sumie jestem zadowolona i aż humorek mi się zdecydowanie poprawił bo zaczął mnie załapywac wczoraj dołek. Byłam u ginka po kolejne opakowanie bromergonu i zrobiło mi sie jakos tak dziwnie ze strachu co będzie jak sie nie uda ale juz jest lepiej bo dlaczego miałoby sie udac narazie próbujemy a martwić sie będę potem:-)

Dzisiaj może trochę pożałowałam że nie mam kogo w wózeczku powozić bo pogoda jest iście spacerkowa
Asiu fajnie że pogoda jest na tyle fajna że Natalka może sie wybiegać na świeżym powietrzu. Mam nadzieje że Twoje sniadanko było pyszne i teraz cieszycie się ciepełkiem na ogrodzie. Mnie w bloku strasznie brakuje jakiegos ogródka a my nawet balkonu nie mamy:-(to nic w końcu moze sobie kupimy jakis kawałeczek ziemi:-)Miłego dnia
Gosiu dobrze że czujesz sie lepiej i niestety nasze organizmy to na tyle czułe maszynki że każde chróbsko może je kompletnie rozregulować ale mam nadzieje ze wszystko szybciutko wróci do normy. Miłego dnia:-)
Ilonko przyrko mi ze Twoja siostra targają takie niezbyt fajne uczucia i niestety z rodzeństwem róznie bywa nie masz na to żadnego wpływu i spróbuj sie tym po prostu nie przejmować.Buziaki i miłego dnia i widze jak na Twoim suwaczku dni pędzą jak oszalałe:-)
NieSamowita no to widze ż e u Ciebie pełna metamorfoza a co do pracki to musisz przemyślec czego chcesz od życia i napewno nie jest najlepszym pomysłem uzależnianie wszystkiego od chłopaka no wiem że sie kochacie i że planujecie współna przyszłośc ale w życiu różnie może być. Licz sie z jego zdaniem ale tez dysktuj i rozmawiaj o tym czego sama chcesz
wagnies mam nadzieję że wredna @ już troche grzeczniejsza i nie dokucza Ci aż tak bardzo

miłego i spokojnego dnia :-)
Mufka przykro mize tak Cie coś dopadło i męczy:-(ale mam nadzieję że ta nocka była troche lepsza a co do pomocnych specyfików to zawsze warto zapytac farmaceutę w aptece co Ci nie zaszkodzi w potencjalnej ciąży

Życzę zdrówka zdrówka i zdrówka
Ataata przepraszam za pytanko bo wyszło jakos tak niedelikatnie

a nawet niegrzecznie ale najpierw zapytałam a potem doczytałam na głównym jak i co. Przykro mi że narobiło Ci sie tyle supełków a Ty pośrodku tego wszystkiego. Trzymaj sie dzielna kobietko i nie daj sie smutkom a jakby Ci było strasznie źle to zawsze masz nas!!! Dla Ciebie buziaki i dla fasolki głaskanko

:-)Niech Ci zaświeci słoneczko i nie tylko to za oknem
sreberko macham do Ciebie

dwoma łapkami:-)
Ewcia kiniusia dorapio Telma Izabelko Renatko i reszta kobietek których nie wymieniłam życzę miłego dnia i dużo usmiechu i słonka
:-)