reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie kochane dziewczynki :-):-):-)

Sabinko,Moniko,Wagnies , Mufka , Asia , Ataata , Gosia , Kindzia , Kethrin , Telma , Sreberko , Ewcia , dorapio , Kiniusia , Renatko , Izabelko jak wam mija dzień???

Spało mi sie dobrze ale rano znowu myślałam na tym dlaczego ludzie są tacy zazdrośni :no::no:.
Misiak zdenerwował się strasznie bo moja siostra z mężem cały coś wynajdują:wściekła/y::wściekła/y:.Mają 2 dzieci, mieszkanie,samochód, pracę ale dalej nie wiadomo czego zazdroszczą. My dopiero zaczynamy :zawstydzona/y::tak: i nie mamy tyle co oni więc nie wiem o co chodzi :eek::eek::eek:.
Powiem wam,że jest mi przykro bo wy więcej się pytacie o ślub i o moje samopoczucie niż moja własna siostra :-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Asiu witaj :-):-):-)
Sabinko jak będziesz miała zdjęcia w nowej fryzurce to nam pokaż :-):-)

Cześć wszystkim

Asiu ja dalej u rodziców i nie zapowiada sie żebym miala szybko wracać..:-:)baffled: A TY kiedy nam w końcu powiesz co to za tajemniece ukrywasz??? Hmm?? Tajemnicza jesteś a mnie ciekawość tak zżera że szok:laugh2:

Kurcza niedobrze mi znowu...

Miłego dnia papa

Witajcie Kochane!!!
Wczoraj wieczorkiem usiłowałam dwa razy cos do Was napisac ale mój komputer odmówił chęci współpracy:wściekła/y: i musiałam odejśc od niego na bezpieczną odległość żeby nie skończyło sie jakąś demolką :tak:Dzisiaj już byłam u fryzjera bo mi włoski odrosły i czułam sie nie za fajnabez wielkich szaleństw ot porządne cięcie ale broń Boże na krótko bo mam duża głowe a mało włosków i nie za dobrze wtedy wygladam. W sumie jestem zadowolona i aż humorek mi się zdecydowanie poprawił bo zaczął mnie załapywac wczoraj dołek. Byłam u ginka po kolejne opakowanie bromergonu i zrobiło mi sie jakos tak dziwnie ze strachu co będzie jak sie nie uda ale juz jest lepiej bo dlaczego miałoby sie udac narazie próbujemy a martwić sie będę potem:-):tak:Dzisiaj może trochę pożałowałam że nie mam kogo w wózeczku powozić bo pogoda jest iście spacerkowa:tak:
Asiu fajnie że pogoda jest na tyle fajna że Natalka może sie wybiegać na świeżym powietrzu. Mam nadzieje że Twoje sniadanko było pyszne i teraz cieszycie się ciepełkiem na ogrodzie. Mnie w bloku strasznie brakuje jakiegos ogródka a my nawet balkonu nie mamy:-(to nic w końcu moze sobie kupimy jakis kawałeczek ziemi:-)Miłego dnia:tak:
Gosiu dobrze że czujesz sie lepiej i niestety nasze organizmy to na tyle czułe maszynki że każde chróbsko może je kompletnie rozregulować ale mam nadzieje ze wszystko szybciutko wróci do normy. Miłego dnia:-)
Ilonko przyrko mi ze Twoja siostra targają takie niezbyt fajne uczucia i niestety z rodzeństwem róznie bywa nie masz na to żadnego wpływu i spróbuj sie tym po prostu nie przejmować.Buziaki i miłego dnia i widze jak na Twoim suwaczku dni pędzą jak oszalałe:-):tak:
NieSamowita no to widze ż e u Ciebie pełna metamorfoza a co do pracki to musisz przemyślec czego chcesz od życia i napewno nie jest najlepszym pomysłem uzależnianie wszystkiego od chłopaka no wiem że sie kochacie i że planujecie współna przyszłośc ale w życiu różnie może być. Licz sie z jego zdaniem ale tez dysktuj i rozmawiaj o tym czego sama chcesz:tak:
wagnies mam nadzieję że wredna @ już troche grzeczniejsza i nie dokucza Ci aż tak bardzo:tak:miłego i spokojnego dnia :-)
Mufka przykro mize tak Cie coś dopadło i męczy:-(ale mam nadzieję że ta nocka była troche lepsza a co do pomocnych specyfików to zawsze warto zapytac farmaceutę w aptece co Ci nie zaszkodzi w potencjalnej ciąży:tak:Życzę zdrówka zdrówka i zdrówka:-D
Ataata przepraszam za pytanko bo wyszło jakos tak niedelikatnie:zawstydzona/y:a nawet niegrzecznie ale najpierw zapytałam a potem doczytałam na głównym jak i co. Przykro mi że narobiło Ci sie tyle supełków a Ty pośrodku tego wszystkiego. Trzymaj sie dzielna kobietko i nie daj sie smutkom a jakby Ci było strasznie źle to zawsze masz nas!!! Dla Ciebie buziaki i dla fasolki głaskanko :tak::-)Niech Ci zaświeci słoneczko i nie tylko to za oknem:tak:
sreberko macham do Ciebie :tak:dwoma łapkami:-)
Ewcia kiniusia dorapio Telma Izabelko Renatko i reszta kobietek których nie wymieniłam życzę miłego dnia i dużo usmiechu i słonka:-):tak::tak:

Witajcie,

Ja dotarlam do domciu... deszczyk pada, troche sie fajniej na polu zrobilo ale cos grzmi...

wagnies, tylko nie zdradzaj swoich podejrzeń ;-):-D I jak po wczorajszym dniu? Kupiłaś coś sobie? Widzę, ze nie tylko ja nie lubię zakupów
Asialc bede trzymala jezyk za zebami :tak::-D:-) A co do zakupow ... to wczoraj pojechalam z siostra kupowac mieszkanie wiec z moich zakupow nici, poza tym czekam na kaske za dodatkowa robote i dopiero wtedy pojde na zakupy... a ja nienawidze kupowac butow - cala reszta zakupow jest oki (a najbardziej lubie kupowac kosmetyki i bielizne... ohhhh... wtedy to jestem w stanie wydac cala kase jaka mam na koncie...:-D:laugh2:)

Isikora wazne zebys miala wsparcie w Twoim Misku... wiem ze to boli jak siostra jest zlosliwa ale cieszcie sie soba...

Puchatka wredota juz sobie poszla... wiec mam spokoj... a dzien minal tak sobie - na razie mam ciche dni z moim....

Ataata kochana jak tam dzidzi i jak Twoje samopoczucie?

Mufka jak Twoje zatoki?

pozdrawiam wszystkie

Witajcie:-):-):-)

wagnies inhaluje sie cały czas, już mi troszkę lepiej, poza tym goraczka spadła:tak:więc wróciła mi jasność umysłu;-)

asiu, puchatko jeśli chodzi o noc to dziś w nocy było fatalnie:wściekła/y:zasnęłam o 5 rano, ale w dzień troszkę odespałam:-)
ciesze się puchatko że zafundowałaś sobie fryzjera, mi to tez zawsze poprawia humor

najgorsze dziewczynki jest to że znów musiałam tłumaczyć sie przed wszystkimi zainteresowanymi dlaczego czekam z antybiotykiem i choć doktor przepisał to nie biorę. Od momentu zapoczątkowania naszych starań o dzidźkę było juz kilka sytuacji z lekami i wciąż te same wyjaśnienia, że musze poczekać do @ żeby nie zaszkodzić ewentualnej fasolce. Powiem Wam szczerze że jest mi potem
głupio przed wszystkimi. Wiem że tym razem pewnie znów bedzie mi głupio. Wiem że to głupie ale jak po raz kolejny się okazuje że nic z tego to jest mi wstyd i czuję sie zażenowana,. Strasznie to męczące-beznadzieja:baffled:

czesc:)
ja wpadam na chwilke i siadam,zeby wypoczac; od razu po pracy na szczepienie z malym; zuch nawet nie plakal ;-) niezle wazy moj klps- 12 400 !!! przy wzroscie 84 :)
jeszcze nie nadazam co u ktorej slychac wiec wybaczcie;

Mufka to wcale nie jest glupie, po prostu dbasz o przyszla dzidzie, to tylko dobrze o Tobie swiadczy!

pozdrowionka

gratuluję że masz takiego dzielnego synka:-)
mam nadzieje że bedziesz często pisać, zapraszamy serdecznie:-):-):-)

reklama
Ataata przepraszam za pytanko bo wyszło jakos tak niedelikatnie:zawstydzona/y:a nawet niegrzecznie ale najpierw zapytałam a potem doczytałam na głównym jak i co. Przykro mi że narobiło Ci sie tyle supełków a Ty pośrodku tego wszystkiego. Trzymaj sie dzielna kobietko i nie daj sie smutkom a jakby Ci było strasznie źle to zawsze masz nas!!! Dla Ciebie buziaki i dla fasolki głaskanko :tak::-)Niech Ci zaświeci słoneczko i nie tylko to za oknem:tak:
Puchatko nic sie nie stało, nawet tego nie zauważyłam, tzn nie rzuciło mi sie to w oczy;-) A pozatym wiem, że to było z troski, a nie z niegrzeczności.
Buziaki dla Ciebie, a ja jakoś musze dać sobie z tym rade...;-)

Ataata kochana jak tam dzidzi i jak Twoje samopoczucie?
Wagnies dziękuje u mnie oki u dzidzi chyba też:-) Mdłości tak jakby mi troszke odpuściły bo już mnie nie męczą codziennie, tylko czasem i już nie są tak mocne i długotrwałe. Także jest oki:tak:

mufka jak tam katarek?? Mam nadzieje, że już troszke zelżał:confused:;-):tak:

Izabelko witaj ;-)

A ja dziś miałam kapuśniaczek :-D:laugh2::-D:-p:-p:-pMamuśka mi zrobiła:-p
Tyle, że jakoś mi nie podszedł... zjadłam troszki tylko bo mnie cos pomdliło delikatnie:baffled: a wogóle to niemam smaków na kwaśne tylko na słodkie:tak:
Ciekawe czy to bedzie mała Agatka czy mały Agatek;-):laugh2:

Buziaki dla wszystkich

Do góry