reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie wieczorkiem.
Ojejciu ale jestem zmęczona ale szczęśliwa :-):-).
Zamówiliśmy dzisiaj wiązankę ślubną:happy::happy::happy::happy::happy:

Attatko jak sie czujesz??
Puchatko jak fryzurka?
Masz jakieś zdjęcie,żeby się nam pokazać:-):-)?
Masz racje postaram sie nie przejmować siostrą.
Już 39 dni pozostało do ślubu a mnie zaczęły się strasznie dłużyć dni :tak::tak:
Sabinko to ważne i piękne ,że liczysz sie ze zdaniem ukochanego:happy::happy:.
Wagnies witaj :-):-). Jak samopoczucie??
Ciche dni chyba w każdym związku sie zdarzają :tak:.
Mufka wracaj szybciutko do zdrowia :tak::tak:.Może ta noc będzie lepsza.
To,że nie bierzesz leków które mogłyby zaszkodzić fasolce to bardzo mądre posunięcie :tak:
Izabelko witaj :-):-). Dzielnego masz synka :-):-):-)

reklama
dzieki dzieczynki za mile przyjecie ;-)

Ataata podobno jak ciagnie do slodkiego to dziewczynka bedzie- Agatka. tak?:)
Isikora z jakich kwiatkow?jakie kolory? pamietam te motylki w brzuchu...oj juz troszke wody uplynelo ;-)

Hej Isikora
A dziękuje, nawet dość dobrze sie czuje.
Jestem w krakowie od niedzieli wieczorem i już odżyłam :-)
Dziś zrobiłam rajd po moim ulubionym sklepie -Alma (była Krakchemia) mają tam prześliczne buty, no i kupiłam... 2 pary:laugh2:
Właśnie czekam na kumpelke, ma przyjść na ploki :-D
Także w Krakowie odżywam... :-(

A co u Ciebie??
Do ślubu już coraz bliżej;-)

p.s. wiązanka przepiękna, naprawde!

Izabelka wiema właśnie, słodkie na dziewczynke... nawet na teście int. wyszło mi 82% dziewczynka, a ja celowałam w chłopaka haha

ataata
a propos Agatki lub Agatka: bedziesz chciała znac płeć maluszka czy wolisz żeby to była niespodzianka? A u mnie troszkę lepiej, najważniejsze że gorączka spadła a nos troche sie odetkał, wszystko idzie ku dobremu:-) gnije w łóżku już 4 dni, ja z reguły jestem bardzo żywiołowa więc takie gnicie w łóżku toche mnie męczy i nudzi ale słaba jestem jak mucha więc póki co do niczego innego się nie nadaję;-)

isikora
śliczna wiązanka :)
Ja też mam nadzieję że dziś się w końcu wyśpię:tak:

Hehe mufka jesteś słaba jak mucha..? Fajnie to zabrzmiało:laugh2: wracaj do zdrówka jak najszybciej:tak:
A co do Agatki czy Agatka to od razu chce wiedzieć jaka płeć.
Nie wytrzymała bym;-)

Niesamowita to co Ty masz wyrywane bez znieczulenia?? -że Cie boli :baffled:
Ja jakmiałam rwaną ósemke to nic a nic nie bolała, a miałam rwaną u dentysty hirurga bo te zęby lubią mieć powiązane korzenie:baffled: Ale nie poczułam niczego, ani grama bulu, więc dziwie sie, że Ciebie boli:confused:

Attatko samopoczucie lepsze i będę starała nie przejmować się siostrą ale to trudne :zawstydzona/y::-(. Hehe nie mogę doczekać sie staranek i ślubu a tu jeszcze czeka nas remont pokoju w którym będziemy mieszkać i sporo załatwiania :tak::tak:

isikora siostrą sie nie przejmuj, zazdrośnica jedna!! Moja też lubi czasem takie dziwne sceny zazdrości urządzać ito o rzeczy o które aż wstyd być zazdrosną:baffled: No ale cóż, ten typ tak ma:laugh2:
A do staranek zleci, zobaszysz, nawet nie zauważysz kiedy;-)

reklama
Niesamowita no to ładnie Cie załatwili z tym znieczuleniem:no: Ja wtedy mialam rwanego na fundusz w przychodnia państwowej i dali świetne znieczulenie.
Świnie, potraktowali cie strasznie chamsko, ja bym sie zaczeła drezć i kazała bym sobie mocniej znieczulić:wściekła/y:
To faktycznie lepiej dopłać sobie za zastrzyk niż byś miała znowu czuć ten ból co ostatnio;-)

Do góry