reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Sabinko dasz sobie radę :-):-):-):-).
Trzymam kciuki ,żeby nic nie bolało :happy::happy::happy:.

Attata wiem,ze dni szybko miną ale chwile bez mojego słoneczka nie są już takie wspaniałe:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
dziewczyny kochane nie wiem jak ja u licha wytrzymam z testowaniem aż do niedzieli:baffled::baffled::baffled:
jak jeszcze kopciłam papierochy to marzyłam sobie żeby nie palić przynajmniej 2 miesiące i wtedy zafasolkować.Więc ta godzina wybiła bo za 10 dni będą już 3 miesiące jak nie wzięłam ani macha:-):-):-). Byłoby idealnie ;-)
A tak przy okazji to bardzo przypadły mi do gustu testy owulacyjne które robiłam sobie w tym cyklu bo przynajmniej te pokazywały 2 kreseczki:-)to nie to samo co 2 kreseczki na teście ciążowym ale fajnie było patrzeć na te 2 kreski .Przez chwilę wyobraziłam sobie co musiałabym czuć gdyby to był test ciazowy z 2 kreseczkami. To byłoby szczęście:tak:ale szczerze mówiąc jakoś sobie tego nie wyobrażam, to byłoby spełnienie marzeń, zbyt piękne żeby było prawdziwe:happy:byleby do niedzieli, trzymajcie kciukasy:-):-):-)

niesamowita trzymam kciuki za ząbka, będzie dobrze :)

Wiazanka przepiekna, sama mialam wtez w podobnym odcieniu :) sliczna :tak:

co do zebow to musze isc na przeglad podwozia :baffled:
powodzenia u dentysty!!!

Mufka dobrze, ze lepiej sie czujesz

a ja zmykam do meza;
kolorowych snow

klikacie jak szalone :-) przypomnialo mi sie jak to bylo, gdy sama sie staralam :-)

mufka trzymam mocno kciuki za te dwie kreseczki :-):-):-)
ach też bym już chciała testować........ :cool2:

Ja tez bede za chwilke zmykala spac, choc po pracy usnelam na siedzaco i obudzilam sie o 20... nie wiem co sie dzieje ze tak zasypiam... przed chwila ogladalam w tvp program o rodzinie gdzie maja 10-cioro dzieci a z 11 kobieta jest w ciazy... tak sie zastanawiam i chyba bym nie potrafila tak (ona jest tlumaczem przysieglym, on astrofizykiem w PAN)....

Zycze Wam spokojnej nocki, oby Was pioruny nie budzily (bo u mnie wali piorunami strasznie)...

reklama
Mufka trzymam mocno :)

a myslalam ze tylko nieedukowani ludzie decyduja sie na takie ilosci dzieci...rany...podziwiam:dry:

zmykam juz naprawde
dobranoc wszystkim

Do góry