reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie dziewczynki:-):-):-):-).
Alergia trochę zmalała i nie czuję się już tak źle ale wczoraj i w piątek to był po prostu koszmar :sick::sick::sick::sick:.
Gorączka, katar, kichanie, bolące oczy i ogólnie katastrofa.
Nie poszłam przez to wczoraj do szkoły bo bałam się,że tam padnę :eek:.
A jak mija wam weekend????

kiniusia jak zakupy??
Ewciunia mmmmmmm ciasta mniam :tak::tak::-):-):-)
Puchatko, Sabinko jak żyjecie ????:-):-)
mufko zaproszeń zostało kilka :-):-):-)

reklama
Witam sie z Wami...

Dobry wieczór kobitki:-)
wagnies jak Ty masz dobrze;ja niestety mam natrysk i marzę by sobie poleżeć w wannie:tak: Miałaś pracowity dzionek-odpoczywaj sobie.Słodkich snów.
Kiniusia oj dzionek wczorajszy rzeczywiscie byl pracowity za to dzis bylam w stanie zwlec sie z lozka dopiero o 13 :szok:.... a wanna po tak ciezkim dniu to rewelacja... jeszcze dolalam do wody olejku lawendowego - no poprostu rewelka... o malo nie usnelam w tej wannie...

wagnies Ty jednak mróweczka jesteś i nawet w weekend ciężko pracujesz niech już tylko ta wredota @ Cię nie męczy Buziaczki niedzielne:-)

Puchatka zebym to ja byla taka mroweczka... na codzien to ja len ;-)

pozdrawiam Was cieplutko i mykam bo mam gosci...

Witam moje Panie:-D
Ja już się kładę lulu,bo na 6.00 do pracy,także wpadłam powiedzieć wam Dobranoc.;-)

ataatko ,hejka.Gdzie się podziewasz?Jak niedzielka minęła?Buziaki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

isikora ,zakupy do niczego.Nie kupiłam sobie butów,bo za to szajstwo,które widziałam nawet złotówki bym nie dała.Niektóre buciki nawet fajne były,ale strasznie drogie.
Jutro po pracy sobie na ryneczek wejdę i popatrzę.Jestem bardzo wybredna i,żeby coś kupić,musi mi się to bardzo podobać.
Wypatrzyłam sobie jedne buciki jakiś tydzień temu,ale wtedy kaski nie miałam,a teraz nie widziałam już takich.:wściekła/y:Pozdrawiam:-D

wagnies ,wanna...mmm...:-D Ależ ja dawno się w niej nie wylegiwałam...:cool2:
Kurczę,ale Ci zazdroszczę...:laugh2:Dobrze,że sobie odpoczęłaś i się zrelaksowałaś:tak:

dorapio ,witaj.Jak dzionek minął?;-)

ewciu ,mmm...:-Dciasto...murzynek...
Czujesz się lubiana,bo jesteś lubiana :-D

niesamowita ,witaj.

Wszystkie was kobitki serdecznie pozdrawiam.Wszystkie-bez wyjątku!:-D
Te laski,których nie wymieniłam także:-D Padam już na buźkę ze zmęczenia,a rano trzeba wstać:wściekła/y:.Dla mnie to katorga,bo ja uwielbiam leniuchować pod kołderką do 10 lub dłużej,no,ale jak trzeba to trzeba:baffled:

No to teraz życzę słodkich snów.Dobranoc:-)

Witajcie rano w tak piękny poranek :-):-):-):-):-):-).
Alergia sobie poszła bo w nocy u mnie była straszna burza z ogromnym deszczem i pyłki sobie poszły w .............:-D:-D:-D:-D.
Eh zdenerwowałam się z rana bo smutno mi ,że własna siostra może być tak o wszystko zazdrosna :no::no::no::no:. Ma dużo ale jak my już chcielibyśmy coś mieć to robią fochy :-(.
A właśnie macie rodzeństwo????
Ja mam dwie starsze siostry.
Jedna jest starsza ode mnie o 6 lat a druga o 12 :no::no::eek::eek:

Dzien dobry..
U nas tez pięknie,słonko i 21 stopni,My zaraz całą rodzinka na zakupy do Hipka ruszamy,ale kasy pójdzie,:-D:szok::-D
A właśnie macie rodzeństwo????
Ja mam dwie starsze siostry.
Jedna jest starsza ode mnie o 6 lat a druga o 12 :no::no::eek::eek:
Ja mam jedną z tej samej ammy i taty : Krystyna 29 lat.
Oraz dwie siostry z jednego ojca i innej matki(ojciec drugi raz sie ożenił)
Ania 13 lat i Beata 17 lat.

reklama
Do góry